Home » Affilate marketing » Affiliate Marketing Domination Review

Affiliate Marketing Domination Review

Leestijd: 17 minuten

In deze review ga ik je alles vertellen over de Affiliate Marketing Domination. Deze online training om online geld te verdienen is populair. De makers heten Robert Janssen en Corné Marchand. Zij gaan je in 8 weken tijd alles leren over affiliate marketing. Met affiliate marketing kun je geld verdienen met je website. Verderop in deze review vertel ik hoe dat werkt. Naast wat de Affiliate Marketing Domination precies inhoud deel ik ook ervaringen van mijzelf en anderen.

Wat houd de Affiliate Marketing Domination in?

Affiliate Marketing DominationIn deze online video cursus ga je in 8 weken alles leren over affiliate marketing. Robert en Corné leren je ook stap voor stap hoe je een website moet maken. Je leert ook hoe je hoger in Google komt zodat men je website kan vinden. Hiervoor wordt SEO gebruikt wat search engine optimalisation betekent. De website optimaliseren voor de zoekmachines dus.

Het doel van de Affiliate Marketing Domination is dat je na verloop van tijd ongeveer 5000 euro per maand gaat verdienen. Er zijn 8 modules en 65 lessen die je gaat doorlopen. Dit kan in je eigen tempo, de 8 weken die ik noemde is een gemiddelde je kunt er ook korter of langer over doen. Alles staat in een mooie, overzichtelijke online omgeving.

Als je deze cursus koopt krijg je levenslang toegang tot deze online omgeving. Dus je blijft ook alle toekomstige updates ontvangen. De cursus wordt regelmatig geüpdatet zodat alles actueel blijft.
Er zijn ook nog veel bonussen die je bij deze cursus ontvangt, daarover straks meer.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je producten of diensten van anderen promoot via je eigen website. Daar kan je bijvoorbeeld een blog voor gebruiken maar een ander soort website kan ook. Op deze website ga je blogs plaatsen, informatieve artikelen en reviews over de producten of diensten die je promoot. Op je website ga je je bezoeker zo goed mogelijk informeren over het product wat je promoot.

In je artikel komen een aantal links of knoppen te staan. Wanneer de bezoeker daar op klikt gaat deze naar de website van de verkoper waar hij of zij het product of de dienst kan promoten. In deze links zit een code verwerkt. Deze code ontvang je vooraf van de verkoper. Door middel van deze code weet de verkoper dat de verkoop via jouw website is gegaan. Je ontvangt dan een commissie.

Commissies ontvangen

De commissie die je ontvangt van de verkoper verschilt veel per verkoper. Dit is een vast bedrag of een percentage van de verkoopprijs. Dit kan 8 procent zijn maar bij sommige verkopers kan dat ook 30 procent of meer zijn. In geval van een vast bedrag kan dit ook heel verschillend zijn. Van een paar euro tot meer dan 500 euro per verkoop. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe duur het product is wat je promoot.

Je kan een algemene website maken met reviews over verschillende producten, maar wat ook goed werkt is een niche website. Met een niche website gaat over een bepaald onderwerp en daar staan alleen artikelen op die met dat onderwerp te maken hebben. Je kunt dan bijpassende producten promoten. Het is wel zo dat affiliate marketing een lange termijn strategie is. Het kan zijn dat je pas na 6 of 12 maanden gaat verdienen. Hier op geldverdienenpagina.nl vindt je nog meer artikelen waarin uitgelegd wordt hoe affiliate marketing precies werkt en hoe je dit moet toepassen.

Wie zijn Robert Janssen en Corné Marchand?

corne robertDan nu over de makers. Ik heb al gezegd dat ze Robert Janssen en Corné Marchand heten. Beide hebben al jaren ervaring met affiliate marketing en passen dat zelf ook toe in hun websites. Ze zijn allebei erg succesvol hiermee en verdienen al tussen de 5.000 en 10,000 euro per maand met affiliate marketing. Dat kan jij ook leren!

Zij hebben alle kennis die zij hebben gebundeld in deze cursus de Affiliate Marketing Domination. Zij weten door hun ervaring hoe het werkt en gaan dat jouw ook leren met deze cursus zodat jij ook 5.000 euro of meer per maand kunt gaan verdienen.

Affiliate marketing kun je onbeperkt uitbreiden. Je kan eerst met één website beginnen en als die goed gaat lopen kan je dit verder uitbreiden met meerdere websites. Je kunt er dan voor kiezen om in verschillende niches een website te gaan maken. Het is echter wel aan te raden om eerst met één website te beginnen en dan later pas uitbreiden.

Voor wie is de Affiliate Marketing Domination?

Deze cursus is zo gemaakt door Robert en Corné dat iedereen er wat aan heeft. Of je nu nog helemaal in de beginschoenen staat of dat je al wat gevorderd bent. Je leert alles heel uitgebreid stap voor stap in deze cursus. Alle onderwerpen die met affiliate marketing te maken hebben komen aan bod. Dit is van het bouwen van de website tot aan het hoog scoren in Google en e-mailmarketing.

De juiste mindset

Een onderwerp wat ook behandeld is het krijgen van de juiste mindset. Dit is een heel erg belangrijk onderdeel, op dit onderdeel struikelen de meesten. Affiliate marketing is namelijk een lange termijn strategie. Je gaat dus niet meteen geld verdienen maar dit kan een poos duren soms tot wel een half jaar of een jaar. Je moet leren om op de lange termijn te gaan denken. Dat is een andere manier van denken dan dat de meeste mensen doen, die willen direct resultaat zien.

Het interessante aan de cursus is dat alles behandeld wordt. Daarom komen er ook onderwerpen aan bod die voor gevorderden interessant zijn. Die kunnen er ook nog wat van leren. Ook kan je dit toepassen in elke niche want voor iedere niche zijn er wel verkopers waarvan je de producten of diensten kan promoten.

Koop de Affiliate Marketing Domination nu met korting

Wat is de inhoud van de Affiliate Marketing Domination?

Er zijn dus 8 modules met in totaal 65 lessen. Je kunt deze modules in je eigen tempo afwerken. Als je iedere week een module zou doen zou je binnen 8 weken klaar zijn. Dit is nog niet alles want als je de 8 modules afgewerkt hebt krijg je ook nog toegang tot waardevolle bonussen, die steeds geüpdatet worden. Ik vertel je straks meer over deze bonussen maar eerst over de 8 modules.

Module 1: Introductie

In deze eerste module stellen Robert en Corné zichzelf voor. Ze geven ook meteen aan wat je kan verwachten. Affiliate marketling is een lange termijn strategie. De eerste maanden tot een jaar zul je nog niet veel verdienen. Dat is iets wat je op moet gaan bouwen. Verder is het ook zo dat iedereen affiliate marketing op zijn of haar eigen manier doet. Wat voor de één goed werkt kan bij iemand anders weer anders zijn. Je moet ook niches zoeken waar je je prettig bij voelt en waar je wat vanaf weet. Dus niet teveel naar anderen kijken maar doen waar jij goed in bent.

Naast de introductie leer je in deze module de fundering, dat is de basis, van affiliate marketing. En je leert hoe het businessmodel werkt.

Module 2: Mindset voor succes

Dit is een belangrijke module. Bij affiliate marketing is het van groot belang dat je de juiste mindset hebt. Je moet leren om op de lange termijn te denken. Het duurt namelijk even voordat je succes hebt. Bij de een kan dat eerder zijn dan bij de ander, daar is geen vaste regel voor.

Doorzettingsvermogen is iets wat heel belangrijk is. Als je dat niet hebt ga je het niet redden. Ook al heb je in het begin nog niet veel resultaat en koste het misschien moeite om door te blijven gaan is het van belang dat je dat wel doet. Het eerste jaar is veel blog en reviews schrijven zonder dat je nog veel resultaat ziet. Maar op de lange termijn, als je website goed gaat lopen, verdiend dat zich vanzelf weer terug.

Je leert in deze module om de lange termijn visie te krijgen en dat consistentie super belangrijk is. Er wordt ook aangegeven dat je kunt leren van je eigen fouten, alles hoeft niet perfect te zijn, maar als je doorzet en blijft focussen krijg je succes.

Module 3: Niche en productonderzoek

Affiliate Marketing Domination kopenJe gaat leren om een bepaalde richting te kiezen voor je website, dit wordt een niche genoemd. Bekende niches zijn fitness, afvallen, geld verdienen en dating. In deze grote niches is wel veel concurrentie. Je kan ook voor een kleinere niche kiezen waar minder concurrentie in is.

Bij het kiezen van een niche is het belangrijk dat je en richting kiest waar je jezelf goed bij voelt en veel vanaf weet. Als je ergens veel vanaf weet kun je er ook makkelijker over schrijven. Door blogs te schrijven van goede kwaliteit, waar de bezoeker echt wat aan heeft ga je bezoekers trekken en dus meer verdienen. De kans is dan immers groter dat men op een link gaat klikken.

Ook wordt uitgelegd wat en customer journey is. Dit is de weg die een klant aflegt om over te gaan tot de aankoop van een product of bepaalde dienst. In dit model wordt de “reis” van de klant vastgelegd. Van oriëntatiefase tot beslismoment en de uiteindelijke koop. Je kan bezoekers hebben in het begin van de customer journey of aan het einde. De volledige weg is nog mooier.

Je gaat in deze module niche onderzoek en productonderzoek leren. Ook leer je over de verschillende affiliate modellen.

Module 4: Jouw online vastgoed opzetten

Je gaat nu daadwerkelijk beginnen met het maken van je eigen website. Dit kan je zien als online vastgoed, hoe meer je er in investeert hoe meer het op gaat leveren. Je begint met het verzinnen en registreren van een goede domeinnaam en dan ga je hosting regelen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat. Dan ga je wordpress instaleren, wordpress is de basis van je website. In wordpress kun je weer een thema kiezen, het thema bepaald het uiterlijk van je website. Bekende thema’s die veel voor affiliate marketing gebruikt worden zijn Generatepress en het Astra thema.

Daarna ga je meer over het werken met wordpress leren, zoals hoe je berichten en pagina’s aanmaakt en wat het verschil is. Hoe je afbeeldingen en links toevoegt, het gebruik van een pagebuilder en eventueel een logo laten maken. Na deze module heb je de basiskennis om een website te maken.

Module 5: Google Domination

Het krijgen van bezoekers op je website is heel belangrijk. Hoe meer bezoekers je hebt hoe groter de kans is dat je gaat verkopen. Dus meer bezoekers = meer winst. Alleen komen die bezoekers niet zomaar op je website. Daar moet je behoorlijk wat voor doen.

Je leert hoe je bezoekers krijgt door je website de optimaliseren zodat je gratis bezoekers via Google gaat krijgen. Dit wordt SEO (Search engine optimalisation) genoemd. Er bestaat ook SEA (Search enigine advertising) daarmee koop je als het ware bezoekers. In de cursus wordt de focus op SEO gelegd. Bij SEO ga je teksten, titels, afbeeldingen, links, beschrijvingen voor Google e.d. optimaliseren. Het lijkt misschien wat ingewikkeld maar dat is het niet. Als je eenmaal door hebt hoe het werkt kun je dit op al je artikelen toepassen.

In deze module leer je ook om zoekwoordenonderzoek te gaan doen. Hierbij ga je kijken op welke zoektermen het meest gezocht wordt en daar ga je op inspelen. Daar zijn verschillende tools voor, onder andere van Google.

Module 6: Content Domination

Je weet nu hoe je een website moet opzetten en waar je op moet letten om alles te optimaliseren zodat je gevonden wordt. Nu is het tijd voor de inhoud van je site. Je gaat nu verschillende blogartikelen schrijven en daarin je affiliate links verwerken. Er wordt duidelijk aangegeven waar je op moet letten en hoe je dat precies doet.

In de module wordt ook aandacht geschonken aan het opzetten van een eigen YouTube kanaal. Veel mensen geven de voorkeur aan het bekijken van een video dan dat ze een lange review gaan lezen. Je kunt op YouTube je reviews of artikelen er als video opzetten. Deze video moet je dan wel zelf maken en inspreken. Dit zal in het begin wat oefenen zijn om dat goed voor elkaar te krijgen, maar je krijgt tips van Robert over hoe dat het beste kunt doen.

Ook wordt in deze module nog aandacht besteed aan het toevoegen van afbeeldingen en video’s aan je blog. Hoe je affiliate links plaatst. En hoe je je blog optimaliseert en online zet. Ook voor het opzetten van een eigen YouTube kanaal wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Module 7: E-mail Marketing Domination

We gaan in deze module weer een stapje verder. Nu je je eigen website hebt gemaakt en een YouTube kanaal hebt opgezet gaan we verder met e-mailmarketing. Eerst moet je je hiervoor aanmelden bij een mailprovider, die kan de e-mails of nieuwsbrieven voor je versturen. Deze mailproviders hebben speciale systemen waarmee je e-mail in grotere hoeveelheden kan versturen. Ook hebben zij heel uitgebreide statistieken.

Op de je website wordt een klein formuliertje geplaatst. Hiermee kan de bezoeker zich inschrijven voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief. Als lokkertje wordt er meestal ets weggegeven. Dus bijvoorbeeld je ontvangt een gratis e-book over een onderwerp wat met je website maken heeft als je je inschrijft. Op die manier zullen meer mensen zich inschrijven. Bij je mailprovider bouw je zo een lijst op met e-mailadressen waar je je nieuwsbrieven of andere berichten naar toe kan sturen. Bekende mailproviders zijn Enormail, Mailblue en MailChimp. Deze hebben allemaal plugins voor wordpress om het inschrijfformulier makkelijk te plaatsen op je site.

Met e-mailmarketing beginnen heeft pas zin als je website daadwerkelijk bezoekers heeft. Het is een manier om nog meer verkopen te kunnen krijgen. Echter je moet wel oppassen dat je niet gaat spammen met je e-mails, dan zullen de leden zich weer snel uitschrijven.

In de e-mailmarketingsoftware kun je je berichten van te voren instellen, je kan precies aangeven wanneer wie welke mail krijgt. Zo kun je dit proces helemaal automatiseren.

Module 8: De weg naar 5k per maand

Dit is de laatste module. Hierin gaan we bekijken hoe je alles nog verder kan uitbreiden en opschalen om zoveel mogelijk uit je website te halen. Er wordt ook aandacht besteed aan het uitbesteden van zaken, zoals het laten schrijven van teksten door ervaren tekstschrijver. Je krijgt dan goede kwaliteit en jij houdt tijd over voor andere dingen. Er worden meerdere succesvolle website bekeken. Zo kun je zien wat anderen doen en daar kan je weer van leren.

Affiliate Marketing Domination cursus

Bonussen Affiliate Marketing Domination

Bij de Affiliate Marketing Domination krijg je van Robert Janssen en Corné Merchand nog een aantal waardevolle bonussen die ik hier bespreek.

Bonus 1: Groepscoaching (Waarde: € 500)

Er zijn regelmatig groepscoachingsessies. In deze sessies kun je vragen stellen die dan vakkundig beantwoord worden. Ieder sessie wordt ook opgenomen zodat je deze later nog terug kunt zien. Naast je eigen vragen stellen kun je hier ook veel leren van vragen van anderen. Iedere sessie gaat over een bepaald thema.

Bonus 2: Juridisch beschermen (Waarde: € 97)

In deze bonus legt Robert alles uit over belastingen. Ook met affiliate marketing heb je hier mee te maken. Je verdiensten moet je opgeven bij de belastingdienst en daar betaal je inkomstenbelasting over. Je leert wat je moet afdragen en hoe het allemaal werkt. Het is belangrijk om een goede administratie bij te houden zodat alles overzichtelijk blijft.

Als je affiliate marketing zakelijk doet is dit zelfs verplicht. Dan moet je iedere 3 maanden een btw aangifte doen en één keer per jaar de aangifte inkomstenbelasting. De meeste bedrijven schakelen hier voor een administratiekantoor in.

Bonus 3: Contentkanon (Waarde € 97)

Hier wordt aangegeven hoe je meer uit de content van je website kunt halen. De content is de inhoud, dus de teksten, afbeeldingen, video’s e.d. Je kunt je content versterken met bijvoorbeeld een kennisbank of een FAQ (Veelgestelde vragen). Er worden tips gegeven over hoe jij je content kan verbeteren.

Bonus 4: Je bedrijf inschrijven (Waarde: € 97)

Als je affiliate marketing zakelijk gaat doen moet je een bedrijf opzetten. Je moet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en de belastingdienst. In deze bonus wordt uitgelegd hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Het is overigens niet verplicht om affiliate marketing zakelijk te doen, het kan ook als particulier. In beide gevallen moet je inkomstenbelasting betalen. Als je meer gaat verdienen is het overigens wel aan te raden om het zakelijk te doen, dan zijn ook je kosten aftrekbaar.

Bonus 5: 15k case study (Waarde: € 497)

Dit is een zeer exclusieve bonus, daarom krijg je pas na 4 weken toegang tot deze bonus. Robert laat hier zien hoe hij met slechts 1 product 15.000 euro heeft verdiend. Een zeer leerzame en waardevolle module met een voorbeeld uit de praktijk.

Bonus 6: Toegang tot de community (Waarde: € 1497)

Je krijgt ook toegang tot een exclusieve community. In deze community tref je medecursisten. Je kunt hier vragen stellen en andermans vragen bekijken. Je kan ook ervaringen en successen  uitwisselen. Er kunnen zelf vriendschappen ontstaan. Iedereen in deze community heeft dezelfde passie namelijk geld verdienen met affiliate marketing.

Bonus 7: SEO Checklist (Waarde € 97)

Dit is een uitgebreide checklist met punten waar je allemaal op moet letten als je je artikel gaat optimaliseren. Door de checklist puntsgewijs af te werken vergeet je niets. Optimaliseren is heel belangrijk om goed gevonden te worden op Google.

Bonus 8: Uitbesteden (Waarde: € 97)

Door dingen uit te besteden kun je meer verdienen. Dit klinkt misschien wat vreemd want je moet degene aan wie je uitbesteed immers betalen. Door uit te besteden kun je veel meer content maken, waardoor je website sneller en meer gevuld wordt. Doordat er meer content op staat kun je meer promoten en dus meer verdienen. De kosten die je gemaakt hebt met uitbesteden verdien je zo weer terug en je gaat meer winst maken.

Bonus 9: Must reads (Waarde € 100)

In deze laatste bonus krijg je van Robert en Corné nog tips over een aantal boeken die je zou moeten lezen. De boeken gaan voornamelijk over het krijgen van de juiste mindset wat bij affiliate marketing heel belangrijk is. Onder andere door deze boeken zijn Robert en Corné succesvol geworden.

Ervaringen Affiliate Marketing Domination

Online zijn er veel ervaringen te vinden over de Affiliate Marketing Domination. Je ziet dat deze ervaringen zowat allemaal positief zijn. Men is heel tevreden over de cursus en de goede begeleiding die je er bij ontvangt. Ook ikzelf heb veel van de cursus geleerd, ook al had ik al ervaring met affiliate marketing. Hieronder zie je enkele ervaringen van anderen.

AMD ervaring 2

Voordelen en nadelen Affiliate Marketing Domination

Een groot voordeel van de Affiliate Marketing Domination is dat deze cursus zeer uitgebreid. Dingen die in andere affiliate marketing cursussen ontbraken hebben Robert en Corné toegevoegd. Daardoor is het een zeer complete cursus geworden. Je ziet in de cursus terug dat ze allebei heel veel ervaring hebben.

De mindset module is een belangrijk onderdeel en heeft veel toegevoegde waarde. Dat geldt ook voor de extra bonussen die je er bij ontvangt. Alles wordt eerlijk verteld, ook dat je, zeker in het begin, niet al te hoge verwachtingen moet hebben. Veel mensen denken even snel bij te verdienen met affiliate marketing maar zo werkt het niet.

Nog een voordeel is dat je levenslange toegang hebt. Dus ook alle toekomstige updates krijg je dan tot je beschikking.

Er zijn ook een paar nadelen. Er is veel concurrentie, veel mensen doen aan affiliate marketing. Niet iedereen houdt dit vol. Alleen degenen die vol blijven houden krijgen succes. Daarnaast duurt het ook even voordat je er mee gaat verdienen. Dat kan na enkele maanden zijn, maar het kan ook wel een jaar duren. Dat heeft er mee te maken in welke niche je zit, hoe groot de concurrentie is en de kwaliteit van jou content.

Wat kost de Affiliate Makerketing Domination?

De Affiliate Marketing Domination kost 797 euro. Dit bedrag is exclusief btw. Als je een bedrijf hebt kun je de btw terug vragen, dus dat scheelt weer in de kosten. Daarnaast kan je dan de kosten opgeven als bedrijfskosten. Dan betaal je netto dus veel minder.

Voor dit bedrag heb je levenslange toegang, dus je ontvangt ook alle toekomstige updates. Er is ook nog een niet goed geld terug garantie. Hier mee kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen als het om een of andere reden niet bevalt. Deze garantie geldt alleen als je niet meer dan 5 video’s bekeken hebt. Dat is op zich logisch want in de video’s wordt zoveel waardevolle informatie gedeeld, waarmee je 5.000 euro of meer per maand kan verdienen, dat ze dit niet zomaar weggeven.

Affiliate Marketing Domination doen of niet?

In deze review is zo goed mogelijk uitgelegd wat de Affiliate Marketing Domination is en wat je er mee kan. Je hebt nu een duidelijk beeld van deze cursus. Het mooie van affiliate marketing is dat je het onbeperkt uit kunt breiden. Je begint met één website en als die goed begint te lopen kun je een tweede beginnen en zo verder. Doordat deze cursus regelmatig wordt geüpdatet kunnen er kleine afwijkingen zijn in hetgeen in deze review geschreven is en hoe de cursus daadwerkelijk is.

Ook kun je abonnementen promoten. Een abonnement hoef je maar één keer te verkopen en dan ontvang je iedere maand commissie zolang het abonnement loopt. Dit noemt men wederkerige inkomsten.

Uitbreiden en meer verdienen

in het begin is het veel werk op de websites op te bouwen, vandaar dat je ook niet meteen gaat verdienen. Maar als het eenmaal staat kun je het verder uitbreiden en ga je alleen maar meer verdienen. Dat is het mooie van affiliate marketing. Je kiest een niche waar je veel vanaf weet en wat je leuk vindt. Vervolgens ga je producten of diensten daar bij promoten en geef je de bezoekers waardevolle informatie.

De keuze is aan jou of je ook een mooi inkomen per maand wilt opbouwen. Als je dat wil kun je het beste zo snel mogelijk beginnen, des te eerder heb je een website met producten die je promoot en aan verdient. Klik op onderstaande button om de Affiliate Marketing Domination te kopen.

Koop de Affiliate Marketing Domination nu met korting

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus geschikt?

Je moet bereid bent te leren en energie in het proces te steken als je met met affiliate marketing begint.

Hoe zit het met de prijs en service?

De prijs is inclusief waardevolle bonusen en zeer goede service. Corné & Robert helpen jou persoonlijk om te groeien met je business en krijg je wekelijks ondersteuning van een actieve community met enthousiaste leden.

Is de cursus betrouwbaar?

De cursus is zeer compleet er staat alles in wat je nodig hebt inclusief praktijkvoorbeelden. Je kunt merken dat de makers Corné en Robert al een tijdje meelopen in deze business en alles weten van de huidige ontwikkelingen.

Onze beoordeling

Affiliate Marketing Domination

€ 797,-
9.7

Prijs

10.0/10

Kwalitieit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.9/10

Voordelen

  • Je kunt de cursus vanuit huis volgen, alles staat online en kan geopend worden wanneer jij wilt
  • De cursus bevat geen lastige taal of onnodige informatie
  • De cursus bevat exclusieve onderdelen ter waarde van meer dan €5.000
  • Zeer up-to-date en relevantie informatie

Nadelen

  • De investering is redelijk hoog
  • Succes is uiteraard niet gegarandeerd en hangt samen met jouw motivatie en doorzettingsvermogen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!