Home » Affiliate marketing » Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review

Leestijd: 22 minuten

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus waarmee je leert om geld te verdienen met je website. Je promoot producten en diensten van anderen en bij iedere verkoop ontvang je en commissie. Er bestaan meerdere cursussen voor affiliate marketing maar de Affiliate Marketing Revolutie is toch wel de meest bekende. Deze heeft ook de meeste cursisten.

De Affiliate Marketing Revolutie is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Een bekende naam is de affiliate wereld, hij is namelijk al jaren actief. Verderop in deze review vertel ik je meer over hem.

Affiliate marketing

Affiliate marketing bestaat als heel al heel lang en is nog steeds erg populair. Ook bedrijven houden zich hier mee bezig. Steeds meer mensen raken hiermee bekend en willen een passief inkomen op gaan bouwen via internet. Je kan affiliate marketing op verschillende manieren doen, via een eigen website, blog en het kan ook via social media. Een eigen website is dus niet perse nodig maar wel handig. Je kunt op social media als Facebook en Instagram advertenties plaatsen. Hierin kun affiliate producten plaatsen.

Review

In deze Affiliate Marketing Revolutie review ga ik je alles vertellen over de Affiliate Marketing Revolutie. Na het lezen van deze review weet je hoe deze affiliate marketing cursus werkt en wat je er mee kan. Zo kan ook jij een passief inkomen op gaan bouwen via internet.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je om je eigen website op te zetten. Je krijgt hier een compleet stappenplan voor. Op deze website ga je producten promoten en zo geld verdienen. De cursus is geheel in het Nederlands. Jacko Meijaard leert je met zijn succesvolle methode hoe je geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Iedereen kan beginnen met affiliate marketing. Daar is geen speciale kennis of vooropleiding voor nodig. Wel is het nodig dat je weet hoe je een website gaat maken. Dat wordt in deze cursus allemaal goed uitgelegd in duidelijk video ’s. Het is belangrijk dat je alle video’s van de cursus eerst goed bekijkt voordat je begint. Je kan belangrijke dingen voor jezelf noteren, zodat je dat later makkelijk terug kan vinden.

Niche kiezen

Als je een website begint moet je ook een onderwerp verzinnen en een richting voor de inhoud. Dit noemt men een niche. Bekende niches zijn afvallen, fitness, online geld verdienen en dating. Je kan ook voor een minder grote niche gaan want dan heb je minder concurrentie. Het wel belangrijk dat je een onderwerp kiest waar je zelf veel van af weet en wat je leuk vindt. Dan is het ook veel makkelijker om vol te houden.

Je kan de video’s het beste een paar keer bekijken zodat je goed weet wat er in staat. In de online omgeving van de Affiliate Marketing Revolutie kan je deze overigens op ieder gewenst moment terug kijken. Als je alles goed bekeken hebt kun je aan de slag met je eerste website.

Koop de Affiliate Marketing Revolutie nu voor 47 euro

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardVoordat ik de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie bespreek ga ik eerst even naar de maker kijken. Zoals ik al aangaf heet hij Jacko Meijaard. Hier op geldverdienenpagina.nl staat nog een apart artikel over hem. Jacko is een bekende Nederlandse internetondernemer. Jacko was bezig met een opleiding in de journalistiek maar al snel kwam hij er achter dat dit niet veel voor hem was. Hij wilde liever als zelfstandige aan de slag als internetondernemer.

Jacko ontdekte affiliate marketing en startte een website waarop hij producten promootte. Dit werd een succes en al snel volgden er meerdere website. Toen bedacht Jacko dat er eigen geen goede cursus was voor affilliate marketing, hij besloot zij kennis en ervaring met anderen te gaan delen en startte een cursus. Dat is de cursus waar ik nu over schrijf, de Affiliate Marketing Revolutie.

Meijaard Media

Jacko heeft een eigen bedrijf, Meijaard Media waarmee hij nu verschillende producten aanbied op het gebied van online geld verdienen. Hij verkoopt zijn producten via affiliate marketing. Hij was al promotor maar nu dus ook verkoper. Anderen kunnen nu zijn producten promoten en ontvangen daarvoor een commissie. Voor het promoten van de Affiliate Marketing Revolutie maakt Jacko gebruik van een bekend affiliate netwerk, dit netwerk heet Paypro. De cursus van Jacko is daar al meer dan een jaar het best verkochte product.

Met de Affiliate Marketing Revolutie leert Jacko dus anderen om ook succesvol te worden met affiliate marketing.  Naast deze zeer succesvolle training heeft Jacko ook een forum. Als je de Affiliate Marketing Revolutie krijg je ook toegang tot dit forum. Niet iedereen kan daar dus berichten op plaatsen, alleen cursisten van de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is het grootste affiliate marketing forum van Nederland. Er zijn al meer dan 10.000 leden. Op dit forum kunnen leden vragen aan elkaar en aan Jacko stellen en ervaringen uitwisselen. Het forum is een zeer waardevolle toevoeging aan de cursus waar je veel van opsteekt. Verderop vertel ik je meer over dit forum.

Wat is de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt krijg je toegang tot de online omgeving van de Affiliate Marketing Revolutie via Internet succes gids. Internet succes gids is de website van Jacko waarop onder andere deze cursus staat. Ook krijg je meteen toegang tot het forum en kun je daar vragen stellen. Hieronder zie je hoe de online omgeving er uit ziet.

Affiliate Marketing Revolutie-Online-Omgeving

Het forum bestaat uit verschillende onderdelen Er is ook een onderdeel is dat heet de 10k club, dit is een persoonlijke training van Jacko. Dit onderdeel is alleen zichtbaar voor leden van deze 10k club. Ik ben ook lid van de 10k club, dat kun je op bovenstaande afbeelding zien omdat dit onderdeel zichtbaar is en ik ontvang dus ook persoonlijke begeleiding van Jacko. Verder vertel ik je meer over mijn ervaringen hiermee.

Niet iedereen kan lid worden van de 10k club, daar moet je de juiste instelling, ook wel mindset genoemd, voor hebben en je moet bereid zijn om er voor 100 procent voor te gaan. Ook hangt er aan de persoonlijke begeleiding een prijskaartje. Voor alle duidelijkheid, deze persoonlijke begeleiding kun je er dus apart bij kopen en zit niet standaard in de Affiliate Marketing Revolutie. Deze persoonlijke begeleiding door Jacko heeft wel veel meerwaarde. De kosten kan je weer terug verdienen als je website goed gaat lopen.

Screenshot forum

De modules van de Affiliate Marketing Revolutie

affilate marketing revolutieEr zijn 16 verschillende modules, deze ga ik bespreken. Elke module bestaat weer uit verschillende onderwerpen. Je gaat in deze modules stap voor stap leren om een succesvolle en vooral ook een winstgevende website op te zetten.

Je leert in de video’s om de website zelf te maken met wordpress. WordPress is een systeem wat wereldwijd heel veel gebruikt wordt voor het maken van een website. Meer dan een derde van alle websites ter wereld is hier mee gemaakt. Er wordt ook nog een andere optie aangeboden, deze het  Marketheme. Dit is een kant en klaar systeem voor een affiliate website. Je hoeft je website dan niet meer zelf te maken en je kan direct beginnen met het plaatsen van artikelen op je website.

Marketheme kun je als extra bij de Affiliate Marketing Revolutie kopen. Dit is een abonnement en kost € 67 euro per maand. Mocht je later meer websites willen dan kosten de tweede en volgende websites ieder 27 euro per maand. Marketheme is geoptimaliseerd voor affiliate marketing en is ontwikkeld door Jacko samen met een developper.

Je hoeft het Marketheme niet te gebruiken, je kan je website ook maken met wordpress. Ook dit ga je leren in de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie. Er zijn voor wordpress veel gratis thema’s beschikbaar, enkele veel gebruikte voor affiliate marketing zijn Generatepress en het Astra thema. Ook ik gebruik Generatepress maar dan wel de betaalde versie van dat thema omdat die meer mogelijkheden heeft.

Nu je weet dat je je website op 2 manieren kan maken, met het kant en klare Marketheme of zelf maken met wordpress gaan we naar de inhoud van de modules kijken.

Start en inspiratie

Voordat de modules beginnen staan er nog 2 extra modules. De eerste heet Start hier. Dit is een introductievideo. Jacko begint met je welkom te heten en legt dan uit wat je kunt verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie.

De volgende module heet Inspiratie, in deze module vindt je 10 video’s. In de video’s worden tips gegeven over waar je op moet letten als je gaat starten. Dit zijn vooral praktische tips en tips hoe je moet handelen. Er wordt aangegeven dat je met affiliate marketing niet even snel geld gaat verdienen. Dit is iets wat je moet opbouwen. Je moet steeds aan je website blijven werken, als het kan dagelijks en anders zeker een aantal keren in de week. Zo ga je wat opbouwen en dat heeft tijd nodig. Je moet op een andere manier leren werken en nieuwe gewoontes aanleren.

Module 1

Deze module bestaat uit 8 video’s. Er wordt begonnen met een uitleg over wat affiliate marketing precies inhoud. Er wordt meer vertelt over wat je kan promoten en wat affiliate netwerken zijn. Je gaat je aanmelden bij een affiliate netwerk, in dit geval is dat daisycon. Dan ga je leren om een keuze te maken. Welk producten ga je promoten, daarover worden tips gegevens.

Voor een website heb je ook een domeinnaam nodig. Er wordt aangegeven hoe je een domeinnaam registreert. De laatste 2 video’s gaan over Marketheme. Hier wordt uitgelegd wat Marketheme is en hoe je een website toevoegt in Marketheme.

Je kunt kiezen of je gebruik maakt van Marketheme of dat je toch liever zelf een website gaat maken met wordpress. Deze keuze is voor iedereen verschillend, sommigen kiezen voor het gemak van Marketheme, anderen doen het zelf om kosten te besparen of omdat ze het gewoon leuker vinden om de website zelf te bouwen.

Module 2

In deze module leer je de beginselen om een website te maken. Men gaat hierbij uit van Marketheme maar deze informatie is ook grotendeels van toepassing wanneer je zelf de website gaat maken. Er zijn ook nog aparte instructie modules voor diegenen die niet met Marketheme werken, daar kom ik straks nog op terug.

Je leert dat je je website duidelijk en overzichtelijk moet houden. De tweede video in deze module heet dan ook ‘Maak er geen kermis van’. In de volgende video’s gaat het over hoe je je logo aanpast, hoe je menuknoppen aanmaakt en hoe je de homepage bewerkt. De homepage is de eerste pagina van je website. Ook is er nog een video over het aanpassen van de onderkant van de site. De onderkant wordt de footer genoemd. In totaal zijn et in deze module 6 video’s.

Module 3

AMR Module3In deze module gaan we weer een stapje verder. Je gaat nu je eerste blogberichten schrijven. Er wordt begonnen met een SEO inleiding. SEO wil zeggen optimaliseren voor de zoekmachines, voornamelijk Google, zodat jouw website goed gevonden wordt. Er wordt ook aandacht besteed aan zoekwoordenonderzoek. Hierin leer je welke zoekwoorden je voor je artikel kunt gebruiken en manieren om deze te vinden.

Dan gaan we het eerste blogbericht maken. In de video’s zie je stap voor stap hoe je dat precies doet. Er is een video over verdienmodel toepassen, hoe ga je verdienen met je artikel? Dit doe je door affiliate links in het artikel te plaatsten . Wanneer men daar op klikt en men koopt wat dan ontvang jij een commissie.

Er wordt ook aandacht besteed aan het artikel vormgeven in deze module. En dan nog aan zaken als hoe je je berichttitel aanpast, wat een SEO titel is en hoe je die aanpast en hoe je een uitgelichte afbeelding toevoegt. De uitgelichte afbeelding is de afbeelding die je ziet in het blogoverzicht.
Deze derde module bestaat uit 9 video’s

Module 4

De vierde module is wat korter en bestaat uit 3 video’s. Hierin leer je hoe je je website live zet. In Marketheme begin je in een soort testomgeving en als je een paar artikels af hebt kun je de site online zetten zodat iedereen deze kan zien. Je kunt dan ook je eigen domeinnaam er aan koppelen. In de video’s wordt duidelijk uitgelegd hoe je dat doet.

Deze module is vooral bedoeld voor degenen die met Marketheme werken. Wanneer je zelf een website met wordpress maakt wordt daar meteen met het aanmaken van het hostingpakket al een domeinnaam aan gekoppeld. Vervolgens ga je dan wordpress instaleren en inrichten volgens module 2. Je website staat dan direct al online, je hoeft deze dan dus niet apart live te zetten.

Module 5

In module 5 zit slecht 1 video en die gaat over Google Analytics instellen. Google Analytics zijn zeer uitgebreide statistieken voor je website. Zo kun je zien hoeveel bezoekers je hebt, op welke woorden men heeft gezocht, welke pagina’s van je site het best bezocht worden, waar je bezoekers vandaan komen en nog veel meer.

Dit is van toepassing op Marketheme maar ook als je zelf je website maakt. In beide gevallen kunnen de bezoekers gemeten worden. Uit deze statistieken kun je veel informatie halen en aan de hand van deze informatie kun je je website weer optimaliseren en verder verbeteren.

Module 6

AMR Module6In de 4 video’s van deze module worden nog een aantal zaken uitgelegd die te maken hebben met het maken van de website. Je leert hoe je categorieën toevoegt, hoe je breadcrumbs instelt en een CTA menu toevoegt. Breadcrumbs, wat in het Nederlands broodkruimels betekent, zijn links die boven je bericht staan zodat de bezoeker weet waar hij of zij zich op de website bevindt.

CTA betekent Call To Action. Een aanroep om tot actie over te gaan. In je berichten plaats je een aantal van deze CTA links of knoppen waarmee je de bezoeker naar het product of de dienst stuurt die je promoot. Deze moeten een aantrekkelijke tekst hebben zodat de bezoeker uitgenodigd wordt om daar op te klikken. Ook in het menu van je website is het mogelijk om een CTA knop toe te voegen.

Het grootste deel van deze module is ook van toepassing als je zelf je website maakt. Sommige dingen kunnen net op een iets andere manier gaan, dat is afhankelijk van het thema wat je gebruikt.

Module 7

In deze zevende module leer je dat je je website moet gaan vullen met artikelen. In de vorige modules heb je geleerd hoe je een bericht maakt en dit ga je steeds herhalen zodat er steeds meer berichten op je website komen. Doorzettingsvermogen is heel belangrijk wat je zult eerst heel wat berichten op je site moeten plaatsen voordat je succes begin te krijgen.

In het begin verdien je nog niet met je website, je bent dan artikelen aan het maken zonder dat het wat oplevert. Daarom is het belangrijk dat je over de juiste mindset beschikt. Je artikelen gaan pas op de lange termijn wat opleveren, pas als er veel meer opstaan en ze hoger in Google komen. Dit is en proces wat tijd nodig heeft. Dat kan wel maanden duren.

Sommigen denken snel rijk te worden met affiliate marketing, in sommige reviews wordt dat ook bericht, maar dit zegt men alleen omdat klanten te lokken. Affiliate marketing is een lange termijn strategie net zoals bijvoorbeeld beleggen dat ook is. Je moet je zelf blijven motiveren en blijven geloven in deze methode, alleen zo ga je succes bereiken.

De tweede video in de module, er zijn er maar 2, gaat over een Clarity Call inplannen. Dit is gratis. Jacko heeft ook een club met mensen die hij persoonlijk begeleid, deze club wordt de 10k club genoemd. Iedereen krijgt de gelegenheid om een Clarity Call te doen maar niet iedereen wordt aangenomen. Een Clarity Call is een telefoongesprek waarin gekeken wordt of jij geschikt bent voor de 10k club. Hierbij wordt vooral gekeken naar je inzet en je wil om er een succes van de maken. Alleen degenen die de juiste mindset hebben worden aangenomen. Zonder de juiste mindset ga je het ook niet redden.

Instructievideo’s bij de Affiliate Marketing Revolutie

Bij de bovenstaande modules werd er vanuit gegaan dat je Marketheme gebruikt, echter de meeste informatie is ook van toepassing als je Marketheme niet gebruikt. Er zijn ook nog 6 instructiemodules, deze modules bevatten informatie voor degenen die zelf de website gaan bouwen.

Affiliate Marketing Revolutie-instructie

Instructie 1

Je gaat beginnen met een domeinnaam te registreren, een hostingpakket aan te maken en wordpress te installeren. Je domeinnaam is belangrijk want onder die naam wordt jouw website bereikbaar daar moet je even goed over nadenken. In je domeinnaam moet duidelijk worden waar je website overgaat. Er hoeven geen zoekwoorden in te zitten, vroeger was dat wel maar tegenwoordig niet meer. Je domeinnaam moet lekker in het gehoor liggen en niet te lang zijn.

Wanneer je een website maakt die gericht is op Nederland kun je het beste een naam kiezen die eindigt op .nl, richt je je op België dan kun je een .be domeinnaam kiezen. Je kunt je domeinnaam later niet meer zomaar veranderen. Deze wordt voor 1 jaar geregistreerd en daarna steeds met 1 jaar verlengd. Als je een andere naam wil moet je die apart registreren. Als er al artikelen op je website staan is het niet aan te raden om je domeinnaam te veranderen omdat dit dan allemaal is geïndexeerd door Google.

Webhosting

Er zijn veel hostingpartijen waar je uit kunt kiezen. De een is duurder dan de andere en er zit ook verschil in de service. Een goede hostingpartij die niet duur is en goede service heeft is Vimexx. Andere die ook goed zijn zijn TransIP en Antagoist, deze zijn wat duurder dan Vimexx.

Wanneer je een domeinnaam registreert kun je daarbij direct een webhostingpakket bij bestellen. Het hostingbedrijf koppelt deze aan elkaar en je ontvangt de inloggegevens van het controlepaneel van de website. Bekende controlepanelen zijn DirectAdmin, cPanel en Plesk. In het controlepaneel kun je van alles instellen. Ook kan je hier met één druk op de knop WordPress installeren. Daar is dus geen technische kennis voor nodig en als je er niet uitkomt kan de supportdienst van de hostingpartij je daar bij helpen.

Instructie 2

Nu WordPress geïnstalleerd is ben je klaar om je website te gaan inrichten. Er zijn 5 video waarin zaken besproken worden als hoe je de algemene instellingen aanpast, hoe je berichten en pagina’s maakt, hoe je je thema aanpast en nog een aantal dingen.

Jacko raadt een aantal thema’s aan. Het is belangrijk dat je een licht snel thema kiest. Een thema wat veel gekozen word is Generatepress en andere die ook snel is is het Astra thema. Hier op geldverdienenpagina.nl maak ik gebruik van het Generatepress thema. Ik ben begonnen met de gratis versie van dit thema, waar je al een mooie website mee kan maken. Nu gebruik ik de betaalde versie van Generatiepress omdat die meer mogelijkheden heeft.

Na deze module ben je klaar om je berichten te gaan plaatsen.

Instructie 3

Deze instructievideo gaat over SEO, wat zoekmachine optimalisatie betekent in het Nederlands. Module 3 gaat hier ook over, het is aan te raden deze ook te bekijken. Je vindt hier instructies over het vinden van de juiste zoekwoorden voor je artikel en SEO analyse. Ook wordt uitgelegd wat SEO is en hoe je dat toepast op je website. Ook aan het optimaliseren van afbeeldingen wordt aandacht besteed. Er zijn 5 video’s in deze module.

Instructie 4

Deze instructie bevat 2 video’s. De eerste gaat over het toepassen van het verdienmodel Het gaat om het kiezen van het juiste product om te promoten en hoe je daar je affiliatelinks bij zet. In de andere video wordt besproken hoe je meerdere berichten kun toevoegen op je site.

Instructie 5

geld verdienen met websiteDe instructie gaat over e-mailmarketing. Deze module is zowel voor degenen die met Marketheme werken als degenen die zelf hun website maken. Er zijn 4 video’s waarin uitgelegd wordt wat e-mailmarketing is, hoe je dit instelt en hoe je een mailinglijst maakt. Ook wordt uitgelegd hoe je een e-mailadres aanmaakt bij je hostingpartij.

Met e-mailmarketing verzamel je namen en adressen via een inschrijfformulier op je website. Meestal wordt hierbij iets gratis aangeboden zoals een e-boek zodat men zich sneller inschrijft. Zo creëer je een mailinglijst. Deze mailinglijst kun je gebruiken om degenen die ingeschreven zijn periodiek een nieuwsbrief of aanbieding te sturen.

Instructie 6

Dit is een instructiemodule over LeadPages en is ook voor iedereen bedoeld. Hier wordt in 5 video’s uitgelegd wat LeadPages is, hoe je dit op je website plaatst en wat je er mee kunt.

Met LeadPages kun je mooie landingspagina’s maken op een makkelijke manier. Een landingspagina is eigenlijk een soort verkooppagina. Op zo’n landingspagina kan je bijvoorbeeld een formulier plaatsen om in te schrijven voor je mailbox maar iets anders kan ook.

Teksten uitbesteden

Na de instructiemodules is er nog een extra module die gaat over het uitbesteden van teksten. Teksten uitbesteden heeft een aantal voordelen. Je kan meer content maken, het kost je immers geen tijd en de tekst wordt geschreven door een professionele tekstschrijver die verstand heeft van het onderwerp waarover geschreven wordt. Een nadeel is dat dit geld kost want zo’n tekstschrijver doet dan natuurlijk niet gratis.

Het is beter om eerst zelf je teksten te schrijven. Dan ga je over de juiste feeling beschikken. En hoe meer teksten je schrijft hoe makkelijker dat gaat, dan krijg je daar ervaring in. Het is ook verstandig om het uitbesteden van teksten pas te doen als je al geld verdient met je website. Dan kun je een deel van de winst gebruiken om teksten te laten schrijven, zo kun je sneller opschalen.

Voor wie is deze Affiliate Marketing Cursus?

Iedereen die geld wil verdienen met een website kan hier mee beginnen. Je hebt geen vooropleiding of technische kennis nodig. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een affiliate marketing website opbouwt en waar je allemaal op moet letten. In de video’s kijk je met Jacko mee hoe hij dat doet en jij doet hetzelfde. In de instructiemodules die ik hierboven besproken heb wordt besproken hoe je zelf een website maakt met wordpress als je niet van het Marketheme gebruik maakt.

Er wordt ook veel aandacht besteed aan het schrijven van de artikelen en het hebben van de juiste mindset. Zoals al eerder aangegeven is dit heel belangrijk. Je gaat niet zomaar even veel geld verdienen met affiliate marketing zoals sommigen denken. Je moet er echt 100 procent voor gaan en blijven doorzetten ook al verdien je in het begin nog niets. Sommigen vinden dat moeilijk en haken af.

Dus de Affiliate Marketing Revolutie is er vooral voor mensen die doorzetten en er iets van willen maken. Het is belangrijk dat je je onderscheid van anderen in het maken van content. Als je uniek bent val je op en trek je bezoekers.

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie cursus

internet succes gidsHet mooie van de Affiliate Marketing Revolutie is dat iedereen die kan doen. Je hoeft nog geen verstand te hebben van affiliate marketing. Het is een cursus voor beginners. Door het volgen van de cursus gaat er een nieuwe wereld voor je open, je gaat zoveel nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je doet heel veel kennis op die nodig is voor het opzetten van een succesvolle affiliate website.

Je ontvangt stap voor stap alle informatie die nodig is om te beginnen. In de video’s wordt alles duidelijk voor gedaan. Je hoeft alleen maar hetzelfde te doen. Je ontvangt veel praktische tips om geld te verdienen via internet. En technische kennis is niet nodig, het maakt niet uit als je nog nooit een website gemaakt hebt.

De Affiliate Marketing Revolutie is de meest uitgebreide en complete cursus waarin je leert om een affiliate website op te zetten. Een ander groot voordeel is dat je toegang hebt tot het forum. Dit is het grootste en meest bezochte affiliate marketing forum van Nederland.

Er zitten niet veel nadelen aan de Affiliate Marketing Revolutie. Een nadeel zou je kunnen noemen dat je er niet in korte termijn rijk van wordt. Je moet er voor gaan en je energie en tijd er in steken. Ook moet je leren om op de lange termijn te gaan denken, ander red je het niet. Gelukkig worden deze zaken in de cursus goed uitgelegd.

Review Affiliate Marketing Revolutie: Unieke methode

Er zijn meerdere affiliate marketing cursussen op de markt. Zo is er de Affiliate Marketing Domination van Robert Jansen en Corné Marchand en de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen. Van beide vindt je een review hierop geldverdienenpagina.nl. Deze cursussen onderscheiden zich van elkaar door de verschillende aanpak. Ze lijken totaal niet op elkaar. Het is zelfs zo dat ze elkaar aanvullen. Dus als je er één gevolgd hebt kun je nog een andere volgen waar je weer andere dingen in leert.

Bij de Affiliate Marketing Domination krijg je standaard persoonlijke begeleiding, dat maakt dat deze cursus wat duurder is. Bij de Affiliate Marketing Revolutie is dat er niet standaard bij maar kun je er later wel bij kopen door lid van de 10k Club te worden. De cursus van Paco heeft weer een totaal andere opzet, in deze cursus worden vooral veel praktische tips gegeven en is daarom ook geschikt voor gevorderden.

Bij de Affiliate Marketing Revolutie begin je vanaf het begin. Stap voor stap wordt alles uitgelegd, van het registreren van een domeinnaam tot het optimaliseren van je artikel. Dit maakt dat de Affiliate Marketing Revolutie de ideale starterscursus is ook gezien de lage kosten. Als je deze gevolgd hebt kun je later nog verder gaan door lid te worden van de 10k Club Van Jacko Meijaard of door de cursussen van Paco Vermeulen en die van Robert en Corné, de Affiliate Marketing Domination, te gaan volgen.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost 47 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot alle modules en instructies die ik eerder besproken heb. Daarnaast krijg je toegang tot het forum waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Voor alles wat je krijgt is 47 euro een laag bedrag. Je kunt hiermee namelijk een succesvolle business opbouwen.

Ook is er nog een niet goed geld terug garantie. Deze geldt 14 dagen. Dus als het om een of andere manier niet bevalt kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen van Jacko. Zo loop je geen enkel risico.

Het affiliate marketing forum

internet succes gids forumHet forum van Internet Succes Gids is het grootste forum van Nederland op het gebied van affilate marketing. Als jij de Affiliate Marketing Revolutie koopt krijg je ook toegang tot dit forum. Je kunt dan niet alleen berichten lezen maar ook zelf vragen stellen. Deze vragen worden snel beantwoorden door medecursisten die hetzelfde hebben meegemaakt of door Jacko zelf. Je mag ook zelf vragen beantwoorden als je dat wil.

Ook kun je ervaringen en successen delen. Hier kun je weer veel van leren. Het forum is een heel actief forum waar dagelijks nieuwe berichten op geplaatst worden. Het zijn allemaal mensen die bezig zijn met hetzelfde doel namelijk geld verdienen met hun website. Dit forum is een zeer waardevolle toevoeging van de cursus, alleen daarom zou je de cursus al aanschaffen.

In het forum doe je veel kennis en inspiratie op. De opzet is dat je van elkaar leert. Daarom kan ook iedereen meelezen met elkaars antwoorden en daar eventueel weer op reageren. Als je er even niet uitkomt of wat inspiratie nodig hebt is dit een goede plek waar je weer gemotiveerd wordt. Het forum heeft maar liefst ruim 10.000 leden dus er is altijd wel iemand om je vraag aan te stellen of gewoon even mee te sparren.

De 10k Club

10k clubIn de 10k Club coacht Jacko je persoonlijk. Iedereen die de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd heeft kan zich hiervoor aanmelden maar niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Je moet de juiste mindset en doorzettingsvermogen hebben om hiervoor in aanmerking te komen. In de 10k Club kijkt Jacko mee met wat je doet op je eigen website en geeft je tips om je website te verbeteren en er meer uit te halen. In mijn artikel Wie is Jacko Meijaard lees je meer over Jacko, zijn achtergrond en de 10k Club.

De Affiliate Marketing Revolutie doen of niet?

Zoals je in deze uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review hebt kunnen zien ben ik zelf erg positief over de Affiliate Marketing Revolutie. Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen zijn heel goed. We hebben gezien dat vele anderen dat ook zijn. Als jij ook geld wilt gaan verdienen met je website is deze starterscursus van Jacko Meijaard het ideale startpunt. Door de stap voor stap methode is dit voor iedereen goed te volgen, ook voor diegenen die hier nog helemaal niets van af weten.

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, met slechts 47 euro is dit de goedkoopste cursus in Nederland voor iedereen die wil beginnen met affilaite marketing. Je houdt voor dit bedrag levenslang toegang tot de video’s en het forum. Dus ook toekomstige updates kun je zien en je kunt de video’s zo vaak bekijken als je zelf wilt. Deze methode kun je steeds opnieuw herhalen en zo opschalen met verschillenden websites in verschillende niches. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook ik heb inmiddels al vele mooie resultaten behaald en mooie bedragen verdient met affiliate marketing. Je begint met een beetje maar naar mate je er langer mee bezig bent loopt dat steeds op. Hier ben ik nu op het punt dat dit zoveel oplevert dat ik er van kan leven en niet meer voor een baas hoef te werken. Als jij dit ook wil kun je nu via onderstaande knop de Affilate Marketing Revolutie kopen voor slechts 47 euro en je eigen passieve inkomen op gaan bouwen. Voor iedereen die wil beginnen met affiliate marketing en geld wil verdienen met een website raad ik deze cursus van Jacko Meijaard van harte aan.

Koop de Affiliate Marketing Revolutie nu voor 47 euro

Veelgestelde vragen

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affliate Marketing Revolutie is een cursus voor beginners waarin met duidelijke video’s stap voor stap uitgelegd wordt hoe je geld kan verdienen met je website.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost 47 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot alle video’s en tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland. Er is een niet goed geld terug garantie.

Wie is de maker van de Affiliate Marketing Revolutie?

Dat is Jacko Meijaard, een zeer succesvolle internetondernemer die heel veel ervaring en kennis heeft van affiliate marketing.

Onze beoordeling

Affiliate Marketing Revolutie

€ 47,-
9.8

Prijs

10.0/10

Kwalitieit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Geen voorkennis nodig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Forum met zeer veel informatie

Nadelen

  • Het genereren van een leuk inkomen kost tijd
  • Zonder juiste inzet geen resultaat
  • De concurrentie wordt steeds groter

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie