Home » Ondernemen » Cash Cow University review

Cash Cow University review

Leestijd: 15 minuten

De Cash Cow University bestaat nog niet zo lang en is daarom nog niet zo bekend. Het gaat over geld verdienen op YouTube. Hier op deze website staan meer artikelen over geld verdienen op YouTube. Maar met de Cash Cow University ontdekte ik dat er veel meer mogelijk was en dat je veel meer uit YouTube kan halen. In deze Cash Cow University review leg ik uit wat dit precies inhoud en hoe je dat precies moet aanpakken.

Ik heb ook nog een mooie aanbieding, met mijn kortingscode BESPAARGELD krijg je maar liefst 300 euro korting wanneer je deze cursus aanschaft.

Wat is Cash Cow?

Voordat ik met het bespreken van deze cursus verder ga zal ik eerst uitleggen wat Cash Cow precies is. Als je het letterlijk naar het Nederlands zou vertalen staan er geld koe, het is inderdaad iets wat steeds geld oplevert. Een Cash Cow is namelijk een product of dienst die constant geld opbrengt.

In het geval van de Cash Cow University gaat het dus om constant geld te verdienen met YouTube. Je gaat video’s maken die jouw constant geld opleveren via YouTube. Zo krijg je een voortdurende stroom van inkomsten. Je moet eerst een YouTube kanaal beginnen en deze moet je gaan vullen met goede video’s. Voordat het veel geld gaat opleveren heb je een kanaal nodig war minimaal voor 4000 uur aan video’s op staat. Dat moeten openbare video’s zijn. Ook moet je minimaal 1000 abonnees hebben.

Als je zover bent heb je een kanaal waaraan je goed kunt verdienen. Het belangrijk dat je zoveel mogelijk video’s maakt met goede content zodat men daar lang naar kijkt. He meer je dat doet hoe meer je verdient.

Nu is de vraag, welke video’s moet ik dan maken, waar moeten ze over gaan en kom je zelf ook in beeld. En ook belangrijk hoe maak je die video’s allemaal. In de Cash Cow University wordt dit allemaal uitvoerig besproken en krijg je uitgebreid antwoord op al deze vragen.

Wat is de Cash Cow University?

Cash cow university geld verdienen met youtubeDe Cash Cow University is opgericht door een tweeling, ze heten Luciën en Florian. Als je de video’s van deze YouTube cursus bekijkt zie je dus dat ze erg op elkaar lijken want ze komen allebei in beeld en ook hun stemmen lijken op elkaar.

Luciën en Florian zijn een aantal jaren geleden begonnen met dropshippen, dit liep echter niet zoals verwacht dus besloten ze het over een andere boeg te gooien. Ze gingen zich storten op YouTube. Daar waren ze wel succesvol en verdienen ze veel met hun video’s.

Ze besloten om hun kennis te delen en een cursus over geld verdienen met YouTube te gaan maken. Dat is dus de Cash Cow University geworden.

Training

Ik heb deze training zelf gevolgd omdat ik ook wel nieuwsgierig was hoe je dan precies geld gaat verdienen met YouTube. Ze komen in de video’s goed ter zake en leggen alles op een duidelijke manier uit. Er wordt veel verteld in de video’s dus je steekt er ook veel van op.

Je kan alle video’s in één dag achter elkaar beluisteren maar wellicht is het beter om dat wat te spreiden zodat alles beter tot je doordringt. Na het volgen van de video’s’ weet je precies welke stappen je moet ondernemen.

Alles wordt duidelijk voor gedaan in de video’s met duidelijke templates die je ook kan gebruiken. Er worden tips gegevens over verschillende platformen die je kan gebruiken en er zijn ook kant en klare e-mailscripts die je direct kan gebruiken.

De cursus is zeer compleet en geeft je alle informatie die je nodig hebt om succesvol geld te verdienen met YouTube. Zodra je alle video’s hebt bekeken kun je meteen aan de slag.

Meld je aan voor de Cash Cow University

Vergeet niet om mijn kortingscode BESPAARGELD tijdens het bestellen in te vullen.

Cash Cow University: De inhoud van de cursus

inhoudDan ga ik verder met het bespreken van de inhoud van deze Cash Cow cursus, dat doe ik per module, zodat jij weet wat je van de cursus kan verwachten en wat je precies krijgt voor je geld.

Module 1 Start hier

De cursus is gemaakt met The Huddle, dit is een bekend platform van IMU wat veel voor digitale cursussen wordt gebruikt. Bij deze cursussen heet de eerste module bijna altijd Start hier. Zoals de naam al aangeeft gaat het in deze module om een introductie.

Er wordt in deze module uitgelegd hoe de Cash Cow training precies werkt en er wordt verteld wat je van deze cursus kan verwachten. Wel goed om even te bekijken maar in de tweede module begint het echte werk.

Module 2 Building the engines

Je leert in deze module de basisvaardigheden. Je hebt voordat je gaat beginnen een aantal dingen nodig. Een heel belangrijk iets is om een goede niche te kiezen. Een niche is zeg maar de onderwerpen waarover je de video’s gaat maken.

Je kan het beste onderwerpen kiezen waarvan je zelf veel verstand hebt. Dan is het ook makkelijker om de video’s te maken. Er zijn wel zaken die je gaat uitbesteden in de cursus maar verschillende dingen moet je zelf doen en dat is het handig weet waar je het over hebt. Let er bij het kiezen van de niche ook op dat het iets is wat geld op gaat leveren.

In deze Cash Cow cursus wordt je dit wel makkelijker gemaakt. Er is een complete lijst met allerlei mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Ook wordt er verteld welke niches je juist niet moet kiezen. Dit maakt het kiezen van een niche makkelijker.

Je krijgt bij deze les een document met 100 winstgevende niches en daarnaast delen ze ook 50 voorbeeldkanalen. Van deze voorbeeldkanalen kun je al veel leren en zie je hoe zo’n kanaal is opgebouwd. Zo kom je er achter wat goed werkt.

Bij sommige niches kun je veel geld verdienen en er zijn ook niches die niet veel opleveren. In de cursus wordt aangegeven hoeveel welke niche op kan leveren, zodat jij beter een keuze kan maken.

Verder wordt er in deze module aandacht geschonken aan YouTube zelf want daar gaat het allemaal gebeuren. Alle instellingen worden uitgelegd en alle benodigdheden worden klaar gezet zodat je helemaal klaar bent voor een succesvolle start.

Module 3 Cash Cow kanaal

In deze derde module wordt precies uitgelegd waaraan je video’s moeten voldoen. Er wordt verteld wat er precies in moet zitten om de video tot een succes te maken. Een van de dingen is bijvoorbeeld hoe verzin je een goede pakkende titel die de aandacht trekt. De heren vertellen hoe je snel goede titels kunt vinden. Het zijn allemaal dingen die je net even moet weten.

De afbeelding die je ziet als de video nog niet afspeelt heet de thumbnail. Ook deze moet goed en pakkend zijn. Er is een bepaalde strategie waarmee je deze maakt. Uiteraard wordt dat allemaal duidelijk uitgelegd.  

Ik zei in het begin al dat je minimaal ongeveer 4000 uur aan video moet hebben. Om dit allemaal zelf te maken kost erg veel tijd. In deze Cash Cow cursus gaat men er van uit dat je dit allemaal uitbesteed. Daar kom ik straks nog op terug.

Zelf een thumbnail maken

Een thumbnail kan je prima zelf maken. Nu heeft niet iedereen de beschikking over een uitgebreid fotobewerkingsprogramma als Adobe Photoshop maar is ook Canva. Dit is gratis en hier kun je hele mooie thumbnails mee maken. In deze module leggen Luciën en Florian uit hoe je dat precies doet. Ook al ben je al bekend met Canva dan kun je van de tips die ze geven nog veel opsteken.

Tot slot wordt er in deze module nog aandacht besteed aan het feit dat er ook wel eens iets mis kan gaan. Wat als je bijvoorbeeld en strike krijgt of een claim omdat je bijvoorbeeld iets gebruikt hebt wat niet mag, wat moet je dan doen? Je gaat immers het maken van de video’s uitbesteden, althans dat is waar men in deze Cash Cow cursus vanuit gaat omdat het anders veel tijd kost.

Je weet niet wat degene aan wie je het uitbesteed precies doet, dus heb je niet de controle over alles. Immers als je bij YouTube 3 strikes hebt wordt je YouTube kanaal verwijderd en is je werk voor niets geweest. Gelukkig vertellen Florian en Luciën hier precies wat je moet doen om dit te voorkomen en waar je allemaal op moet letten. Dit doen ze zelfs compleet met scripts die je zo kan gebruiken.

cash cow university module4

Module 4 Team building

We gaan nu in deze module leren om het werk uit te besteden. Al die video’s maken kost namelijk heel veel tijd en je moet er ook handig in zijn, dus goed met video editing software om kunnen gaan om er een mooie video van te maken.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om dit goedkoop te laten doen. Luciën en Florian gebruiken daarvoor de netwerken van Fiverr en Upwork. Ze vertellen je weer precies wat je moet doen en waar je op moet letten.

Fiverr is een online platform waar veel freelancers op zitten die je kan inhuren. Er zitten ook veel buitenlandse freelancers op die goedkoop maar wel goed werken. Er wordt uitgelegd hoe je een account bij Fiverr aanmaakt en hoe de je instellingen goed zet.

Upwork is een soortgelijk platform als Fiverr, ook hier kun je freelancers inhuren. Ook voor Upwork wordt uitgelegd hoe je een account aanmaakt en de instellingen goed zet.

Scriptwriter

Ze laten zien hoe je een goede scriptwriter kiest, een goede voice-over, dat is degene die de video’s inspreekt en een video-editor die een mooie video voor je kan maken. Ook laten ze je zien hoe je een goede thumbnail designer kan vinden voor als je niet zelf de thumbnail smaakt.

Een scriptwriter is iemand de die de tekst voor je video schrijft. Er wordt aangegeven waar je allemaal op moet letten om een goede scriptwriter te vinden. Er zit bij deze les ook een voorbeelddocument wat je kan gebruiken om een opdracht te plaatsen bij Fiverr of Upwork.

Dit alles doen ze weer met kant en klare templates die je zo kan gebruiken en e-mailscripts. Ze geven heel veel tips over hoe je dit alles op een goedkope manier kan doen terwijl de kwaliteit toch goed is en hoe je dit zo makkelijk mogelijk doet.

Jij bent wel degene die de opdrachten geeft aan deze personen, daarom is het belangrijk dat je ook verstand hebt van de niche waarin je de video’s maakt. Dan kun je immers betere en gerichtere opdrachten plaatsen zodat degene die de opdracht aanneemt precies weet wat hij of zij moet doen.

Je bepaald zelf het onderwerp van de video en hoe de video er uit moet komen te zien. Daarvan geef je een duidelijke omschrijving zodat men weer wat precies de bedoeling is. Ook geef je instructies zodat men zich aan de juiste richtlijnen houdt, dit heb je in de tweede module geleerd, want je wilt immers niet dat je een strike krijgt. Florian en Luciën vertellen je wat je precies moet zeggen in zo’n opdracht en waarom je dat moet zeggen.

Module 5 Automatiseren

Je wilt je Cash Cow kanaal natuurlijk zo snel mogelijk vullen met video’s zodat het jou geld op gaat leveren. Dit op een manier dat jij alleen de onderwerpen verzint en dat jou team zo goed mogelijk de video’s maakt.

Het beste is om iedere dag een video te plaatsen, dus dat is best wel doorwerken. Dus alles moet goed georganiseerd zijn zodat het maken van de video’s snel en goed verloopt. Hiervoor wordt een project management tool gebruikt die heet Asana.

Natuurlijk krijg je in deze module een complete uitleg van hoe dat allemaal werkt en hoe je dat moet aanpakken. Zo leer je om iedere dag een video te plaatsen, samen met je team. Je Cash Cow kanaal gaat zo snel groeien en zo heb je snel 1000 abonnees en 4000 uur aan kijktijd. Het geld kan dan binnen gaan stromen. Uiteraard blijf je dan nog steeds aan je kanaal werken en dit verder uitbouwen waardoor de verdiensten nog verder stijgen.

Module 6 Shorts kanaal

cash cow universityIn deze module wordt uitgelegd wat een shortskanaal is, hoe je zo’n kanaal aanmaakt en hoe je shorts upload. Je kunt dit zien als een extra, dit is niet perse nodig. Toen ik deze module bekeek waren er 3 video’s, het schijnt dat er nog meer komen.

Eigenlijk werd in de tweede module al verteld dat je beter niet voor shorts kon kiezen omdat de kans op een claim dat groter is. Omdat deze module nog niet helemaal compleet was toen ik die bekeek kan ik ook niet precies zeggen wat de bedoeling hiervan is. Maar zoals gezegd het is een extraatje, je hebt dit niet perse nodig.

Cash Cow University Ervaringen

Zelf heb ik goede ervaringen met de Cash Cow University. Alles wordt op een goede, duidelijke manier uitgelegd en de video’s zijn prettig om naar te kijken en luisteren. Er wordt veel informatie gegeven in de video’s.

6 modules lijkt misschien niet zoveel maar er wordt volop informatie gedeeld, je leert alles wat je nodig hebt. Het is een compleet uitgewerkt stappenplan. Sommige video’s duren dan ook meer dan een half uur.

Er zijn op internet nog nauwelijks ervaringen of reviews te vinden van de Cash Cow University, dat komt omdat deze cursus nog maar kort bestaat. Daarom kan ik nu nog niet delen wat anderen er van vinden.

Meld je aan voor de Cash Cow University

Vergeet niet om mijn kortingscode BESPAARGELD tijdens het bestellen in te vullen.

Wie zijn Luciën en Florian van Esch

lucien florian van eschZij zijn zoals ik al eerder vertelde de oprichters van de Cash Cow University. Er is nog niet zoveel informatie op internet te vinden over hen. Wel kwam ik een mooie podcast tegen.

Luciën en Florian zijn dus een tweeling, ze zijn geboren in her jaar 2000. Ze begonnen toen ze nog maar net 20 waren, ze hebben toen in 1,5 jaar tijd een groot bedrijf weten op te bouwen. In 2020 hadden ze in 4 maanden tijd al maar liefst 2 miljoen euro verdient.

Naast hun Cash Cow channels hebben ze ook een persoonlijk kanaal. Ze hebben al meer dan 1800 abonnees. Hun kanalen zijn wel in het Engels maar dat is voor de meesten onder ons waarschijnlijk geen probleem.

Ze waren constant bezig met hun laptop om hun business op te bouwen. In het begin liep et nog niet zo goed maar ze zetten door en dat is dus heel succesvol geworden. Het is overigens met veel vormen van online geld verdienen zo dat je in het begin nog niet zoveel verdient en dat je eerst hard moet werken om alles voor elkaar te krijgen. Maar als je doorzet wordt dat beloond.

Ze komen uit een gewoon doorsnee gezin. Zo had hun vader een schildersbedrijf en werkte hun moeder ook. Ze zaten als tieners net zoals iedereen gewoon op school en hadden verschillende bijbaantjes zoals vuilnisman en werken bij Praxis.

Daarnaast waren ze ook sportief, ze deden namelijk aan wedstrijdzwemmen. Ze weten dus wel wat hard werken is. Toen kwam er een moment dat ze van hard werken wel genoeg hadden en kwamen ze in aanraking met e-commerce. Ze wilden niet alleen een leuk leven maar ook een rijk leven.

Online geld verdienen

Dus gingen ze op zoek manieren om online geld te verdienen. Ze begonnen met dropshipping, in mijn artikel Wat is dropshipping leg ik uit wat dit is. Dit hielden ze 9 maanden vol maar het leverde niet veel op. Ze volgden toen een dropshipcursus en hun mentor was Joshua Kaats. Met de hulp van hem stegen de verkopen behoorlijk.

Waarom lukte het dan eerst niet? Ze dachten dat ze eerst resultaat moesten boeken voordat ze met anderen die ook in die business zaten contact konden zoeken. Nu weten ze dat het belangrijk is om een mentor te hebben die je kan ondersteunen en verder helpen.

Daarom hebben ze besloten dat zij zelf ook anderen te gaan helpen en hebben ze de Cash Cow University opgezet. Als je er helemaal voor gaat en hard werkt kun je ook de resultaten behalen die Luciën en Florian ook hebben behaald.

Cash Cow University kortingscode

Wij van geldverdienenpagina.nl mogen je namens de Cash Cow University een korting aanbieden van maar liefst 300 euro als je zou besluiten om de Cash Cow University aan te schaffen. Bij je bestelling moet je dan deze kortingscode invullen: BESPAARGELD

Je krijgt dan levenslange toegang tot de Cash Cow University en je mag kan iedere week een coaching sessie volgen waarin je vragen kunt stellen.

Persoonlijk vind ik de Cash Cow University het geld waard alleen al omdat je er net als Florian en Luciën veel mee kunt verdienen. Als je een goed Cash Cow kanaal opzet heb je de investering zo terug verdient. Uiteraard is het belangrijk dat je precies weet wat je doet en dat is nu net wat je leert in deze training.

Zijn er nog meer Cash Cow cursussen?

Ja er bestaat ook nog de Cash Cow Academy van Jeline Brands. Daar vind je binnenkort hier op geldverdienenpagina.nl ook een review van. Deze is echter wel een stuk duurder dan de Cash Cow University. Daar staat tegenover dat die cursus dan ook uitgebreider is.

Maar deze cursus van Luciën en Florian van Esch werkt ook prima. Het feit dat zij er zelf al meer dan 2 miljoen mee verdient hebben bewijst genoeg. Ze begeleiden je tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Voordelen van de Cash Cow University

De voordelen zijn dat dit een goede, duidelijke training is en dat Luciën en Florian je helemaal begeleiden tot het gewenste resultaat. Ook breiden ze de cursus nog steeds uit. Florian en Luciën zijn nog jong en willen er helemaal voor gaan.

Nadelen van de Cash Cow University

Zoals bij alles zijn er voordelen maar ook nadelen. Het is de bedoeling om zo weinig mogelijk geld uit te geven aan uitbesteden van de opdrachten zoals in module 4 besproken. Op sites als Fiverr en Upworks vind je mensen uit lage lonen landen die voor een prikje je opdrachten uitvoeren. Je werkt dan met mensen die het slechter hebben dan wij. Daar staat tegenover dat deze mensen graag willen bijverdienen omdat ze niet zoveel hebben, dus eigenlijk help je ze dan ook weer door een opdracht bij hun te plaatsen.

Verder moet je iedere dag een video plaatsen en de onderwerpen verzinnen dat is best wel wat werk. Gelukkig krijg je daarin hulp met deze cursus. In het begin is het hard werken en levert het nog niet zo veel op. Het is daarom belangrijk dat je het volhoudt en veel doorzettingsvermogen hebt. En als je kanaal eenmaal goed loopt goed je er eventueel ook voor kiezen om je teamgenoten wat meer te gaan betalen.

Voor wie is de Cash Cow University?

In principe kan iedereen met de Cash Cow University beginnen, je hebt er geen speciale vooropleiding voor nodig. Je kunt op een vrij makkelijke manier geld verdienen. Een helemaal passief inkomen is het niet want je moet natuurlijk steeds aan je business werken, daar moet je tijd voor vrij maken.

Luciën en Florian laten in de video’s ook een kanaal zien wat nu maar 12 video’s heeft en nu al succesvol is.

Facebook community

Er is ook een facebook community waar je toegang tot krijgt. Omdat de cursus nog niet zo lang geleden begonnen is zitten er hier nu nog niet zoveel mensen in maar het is de bedoeling dat dit nog verder uitgebreid wordt.

Wekelijkse coaching

wekelijkse coachingZoals ik al aan gaf krijg je bij de Cash Cow University ook toegang tot de wekelijkse coaching. Hiermee begeleiden Florian en Luciën je en kun je vragen stellen. Je kunt ook meekijken met hun persoonlijk kanaal. Goede begeleiding is belangrijk om het vol te houden en om met je vragen terecht te kunnen en dat krijg je met deze wekelijkse coaching.

Aanmelden voor de Cash Cow University

Via de onderstaande knop kun je je aanmelden voor de Cash Cow University. Vergeet niet om mijn kortingscode BESPAARGELD tijdens het bestellen in te vullen. Het levert je maar liefst 300 euro korting op.

De cursus en de wekelijkse coaching staan in een online omgeving. Je kunt dit dus doen vanaf elke locatie en met elk apparaat, je computer, laptop, tablet of je telefoon. Na het aanmelden ontvang je direct de inloggegevens per mail en kun je direct aan de slag met geld verdienen via YouTube!

Meld je aan voor de Cash Cow University

Vergeet niet om mijn kortingscode BESPAARGELD tijdens het bestellen in te vullen.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie