Home » Affilate marketing » De affiliate formule van Sebastien Debaenst

De affiliate formule van Sebastien Debaenst

Leestijd: 9 minuten

Het systeem van affiliate marketing heeft jouw aandacht getrokken en gemotiveerd ga je online op zoek naar informatie. De kans dat je daarbij nergens op de naam Sebastien Debaenst botst, is bijzonder klein. Hij is een naam in de wereld van de affiliates en velen leren de kneepjes van het vak door zijn webinars en workshops. Maar wie is die Sebastien nu eigenlijk? Wij gingen op zoek naar meer informatie achter de naam en delen die graag met jou.

Wie is Sebastien Debaenst?

Sebastien DebaenstHoewel hij een grote naam is binnen de wereld van de affiliate marketing is Sebastien Debaenst, Sebas voor de vrienden, eigenlijk een jongen van heel gewone komaf. Geboren in 1999 in België om later in 2017 zijn nieuwe vaste stek te vinden in Amsterdam. Als je zijn leven tot op nu bekijkt, heeft hij doorheen de jaren een hele evolutie doorgemaakt om te worden wie en wat hij nu is. Hij gaat van het ene feestje naar het andere, geeft overal ter wereld presentaties en webinars en is op tal van grote evenementen te gast.

Wereldsterren zijn geen vreemden voor hem en exclusieve feestjes waar wij alleen maar kunnen van dromen, liggen voor hem steeds binnen handbereik. Sebastien Debaenst is dan ook te zien als het perfecte voorbeeld dat iedereen succes kan behalen met affiliate marketing als je maar een doel en een plan hebt en bereid bent geduld en volharding aan de dag te leggen. Het mooie aan zijn verhaal is dat hij zijn succes niet enkel voor zichzelf wil houden, maar ook andere mensen helpt om hetzelfde te bereiken. Niet mis voor een jongeman met een drukke agenda als hij.

Hoe Sebastien Debaenst zijn weg naar de affiliate marketing vond

Heeft Sebastien Debaenst zomaar en in geen tijd de top bereikt? Nee, integendeel, het was voor hem ook vallen en opstaan, manieren uitproberen telkens opnieuw en zijn weg zoeken in wat het internet aan verdienmogelijkheden te bieden heeft. Wat hij wel deed was doorzetten en op zoek gaan naar die ene succesvolle manier om zijn dromen waar te maken en afgaande op waar hij op vandaag staat, is hem dat nog aardig gelukt ook. Voorheen een onbekende, nu wereldwijd in betere kringen gekend en bemind. Het zal je maar overkomen.

Meld je aan voor het GRATIS webinar van Sebastien Debaenst

Zijn eerste YouTube kanaal

Toen Sebastien Debaenst 14 jaar was, zette hij zijn eerste online stappen door zijn eigen YouTube kanaal op te zetten. Video’s over technologie en gadgets waren helemaal zijn ding en hij ging er dan ook voluit voor om leuke bijdragen te posten. Op korte tijd kreeg hij heel wat volgers en werden zijn video’s ook massaal bekeken, een goed gevoel, maar dat op zich was voor hem niet het belangrijkste. De echte klik kwam er nadat hij van YouTube zijn eerste betaling mocht ontvangen. Niet dat het hier om een enorme som geld ging, het was het idee erachter dat hem aan het denken zette.

Hij ontdekte dat je effectief geld kan verdienen door de dingen te doen die je graag doet, een eyeopener voor hem. Door zijn YouTube video’s verdiende hij geld terwijl hij nog studeerde en dat gaf hem toen al een zekere mate van vrijheid en onafhankelijkheid, iets waar zijn verdienmodel ook sterk op inzet. Mooi meegenomen was ook dat hij naarmate zijn aantal views steeg, hij meer en meer door grote bedrijven werd uitgenodigd omdat ze hem erbij wilden hebben voor de lancering van nieuwe producten. Nog studeren en al de wereld mogen rondreizen, je kan het slechter treffen natuurlijk.

De ontmoeting met Eelco

De grote verandering voor Debaenst kwam er nadat hij op Facebook een advertentie zag voorbij komen van Eelco De Boer. Eelco is op zoek naar een goede videograaf en Debaenst ziet zijn kans. Hij reageert op de vacature en enige tijd later komt het tot een gesprek tussen beide met een samenwerking als resultaat. Hiermee is de start genomen voor het succesverhaal van Sebastien. Van het bewerken van content en video’s gaat het al heel snel over naar een positie waarin hij echt de rechterhand is van Eelco.

Beide heren vertoeven continu in elkaars gezelschap en Sebastien neemt iedere kans die hij kan om bij te leren en inzicht te krijgen in de manier waarop Eelco zijn succes en roem vergroot. De rode draad is geld verdienen met daarbovenop een grote mate van vrijheid. Geen stress, geen lange werkdagen, werken waar en wanneer je wil en heel belangrijk voldoende tijd over voor vrije tijd. Dit was voor Sebastien een hele openbaring gezien ze hem van thuis uit geleerd hadden dat je veel en hard moet werken om succesvol te zijn.

Misschien vraag je jezelf na het lezen van wat hierboven staat wie die Eelco De Boer nu eigenlijk is. De Boer is eigenaar van meerdere bedrijven en is een echte uitblinker op het vlak van digital marketing. Hij draait enkele miljoenen euro’s winst en reist zo goed als constant de hele wereld rond. Een echte familieman die naam en faam heeft gemaakt binnen de digital marketing en affiliate marketing en die stressvrij en onafhankelijk door het leven gaat.

Het verdienmodel van Sebastien Debaenst

Toen Sebastien Debaenst in 2017 zijn eigen bedrijf opstartte, was het ook voor hem nog zoeken naar de juiste manieren om online geld te verdienen en dan wel op zo een manier dat het financiële vrijheid en onafhankelijkheid met zich meebracht. Hij begon voor zichzelf op basis van alle ervaringen een eigen verdienmodel uit te werken en dat bleek de sleutel tot zijn succes te zijn. Nadat hij eerst zelf aan de slag ging met de verkoop van producten en inzag dat hierin niet voldoende inkomen te rapen viel, zocht hij zijn geluk in de affiliate marketing. Een systeem dat voor iedereen mogelijk is en veel makkelijker toe te passen dan de meeste mensen denken.

Debaenst werkte hard aan zijn verdienmodel, zocht uit wat werkt en wat niet en zette zijn systeem steeds verder op punt tot hij zelf tevreden was over wat het hem opbracht. Al die tijd was hij de enige die dit model gebruikte en was hij ook de enige die kon rekenen op de vrijheid en financiële onafhankelijkheid die het hem opleverde. Toen hij op zeker moment erover praatte met Eelco, moedigde die hem aan om zijn verdienmodel net wel te delen en zo ook andere mensen de kans te geven hetzelfde te kunnen bereiken als hij.

Anderen inspireren

28 Lessen E-bookZoals gezegd is het inspireren van anderen een volgende stap voor Debaenst. In plaats van enkel zelf te genieten van het nieuwe leven dat hem mogelijk geworden is, wil hij dat ook anderen dit kunnen realiseren en wel op basis van zijn verdienmodel en zijn inzichten in de online mogelijkheden. Nu denk je misschien dat er heel wat tijd, energie en investeringen nodig zijn om te slagen, maar Sebastien toont je duidelijk aan dat dit helemaal niet zo is. Nu hij na zijn gesprek met Eelco had beslist zijn verdienmodel ook met de wereld te delen, kwam het volgende hoofdstuk in de carrière van Sebastien.

Niet alleen was hij nu in de weer met zelf online geld te verdienen, hij moest ook een manier zien te zoeken om zijn verhaal te delen met een zo groot mogelijk publiek en dit op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Het zal je dan ook niet verwonderen dat je op socials Debaenst vaak ziet opduiken. Posts waarin hij mensen duidelijk maakt dat hij hen kan helpen op weg naar financieel geluk, leiden hen op weg naar zijn webinars waarin hij zijn hele systeem uit de doeken doet.

Webinars, e-book, social media, postcasts en YouTube

  • Webinars “Upside Only”. In deze online webinars geeft Debaenst je inzicht in hoe je online geld kunt verdienen met je eigen business en hoe je jouw passief inkomen jaar na jaar kan vergroten. Mooi meegenomen, je kan de webinars helemaal gratis volgen, je moet je gewoon even registreren voor deelname.
  • E-book. Alles wat Debaenst geleerd heeft van zijn mentor Eelco heeft hij gebundeld in een heus e-book. In dit boek vind je netjes geordend de 28 lessen die Debaenst geleerd heeft om te bereiken waar hij nu staat. Het boek is makkelijk te lezen, biedt veel inzichten, tips en adviezen en kan door iedereen toegepast worden.
    Download het e-book gratis
  • Social media. Als je op de diverse social media kanalen rondneust, kom je vaak motiverende bijdragen van Debaenst tegen. Hierin licht hij een tipje van de sluier op over zijn methode om online geld te verdienen en laat hij je ook meegenieten van het leven dat hij zelf door zijn verdienmodel kan leiden. Zo zie je hem op de mooiste plekken ter wereld, op de meest exclusieve feestjes en in het gezelschap van mensen die wij alleen van het scherm kennen. Als motivatie kan dit toch wel tellen, want geef nu toe, wil jij dit ook niet?
  • Podcasts. In wekelijkse podcasts maakt Debaenst gebruik van de gelegenheid om je op de hoogte te houden van de nieuwe inzichten die hij zelf verwierf door zijn systeem steeds meer te verfijnen.
  • YouTube. Uiteraard kan zijn oorspronkelijke kanaal, waar het allemaal mee begon, niet ontbreken in het lijstje van manier om kennis te maken met zijn verdienmodel. Leuke en inspirerende video’s laten je stap voor stap zien wat jij kan bereiken en hoe je dit kan doen.

Het verhaal van Sebastien Debaenst kan ook voor jou de weg naar succes betekenen

affiliate formuleHet is zeer goed mogelijk dat je bij het zien van de verhalen van Sebastien Debaenst denkt, leuk voor hem maar helemaal niet voor mij weggelegd. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat je dit kan bereiken en dat zonder er hemel en aarde voor te moeten verzetten. Toch is het verhaal van Debaenst niet iets wat enkel voor hem bestemd is. Door het toepassen van zijn verdienmodel en dit consistent te blijven doen, kan ook jij dit bereiken en zal je je later waarschijnlijk afvragen waarom je het model niet eerder in je leven bent beginnen toepassen.

Want geef toe, met enkel en alleen dagelijks naar jouw baan te trekken, zal je niet rijk worden. Het zal je in staat stellen om te leven, maar niet om te genieten van zoveel moois wat het leven je te bieden heeft, maar waarvoor toch wel wat geld nodig is. Het mooie aan het verdienmodel is dat je het ook kan toepassen als je niet te vinden bent voor het investeren van een heus kapitaal, als je moeite hebt om commercieel te zijn, als je geen zin hebt in het uitbouwen van een groot team rond je en als werken waar en wanneer je wil jouw droom is.

Een passief inkomen opbouwen

Ook jij kan een passief inkomen opbouwen door middel van affiliate marketing en ook jij kan hiermee een extra dimensie geven aan jouw reeds bestaande bedrijf. Ga dus vandaag nog de trainingen en webinars van Debaenst opzoeken en blijf niet langer alleen maar dromen van die financiële vrijheid, maar ga actief aan de slag met de informatie die je krijgt en zet ook jouw dromen om in realiteit.

Heb je genoeg van het maandelijks uitkijken naar het moment waarop je loon op jouw rekening komt? Volg de trainingen, webinars en workshops van Debaenst en gun jezelf ook de vrijheid en onafhankelijkheid die je verdient.

Meld je aan voor het GRATIS webinar van Sebastien Debaenst

Onze beoordeling

Affiliate formule

Gratis webinar
9.8

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

  • Gratis training

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie