Home » Affilate marketing » De Laptop Lifestyle Review

De Laptop Lifestyle Review

Leestijd: 12 minuten

De term affiliate marketing komt vaak terug als je online op zoek gaat naar manieren om een extra inkomen te verwerven. Het lijkt wel alsof dit niet kan ontbreken bij een succesvol online ondernemerschap, en toegegeven het is ook een manier bij uitstek om met relatief weinig tijd en geld een passief inkomen op te bouwen. Je vindt tal van voorbeelden van mensen die je al voorgingen en evenveel manieren waarop je jouw online business zou moeten aanpakken. Hoewel de hoofdlijnen wel in grote mate dezelfde zijn, heeft iedere affiliate wel een eigen kijk op de weg naar succes. De Laptop Lifestyle laat je kennis maken met de affiliate marketing van Jacko Meijaard, een legende binnen de affiliatie marketing die graag zijn manier van werken met jou deelt.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardIn Nederland is Jacko Meijaard gekend als één van de meeste succesvolle online ondernemers. Hij werd in 1991 in Yerseke geboren en is een gewone Nederlandse jongeman die al vlug vooral wist wat hij niet wou in het leven, namelijk voor een baas werken en daarvan afhankelijk zijn voor een inkomen. Dus zocht Meijaard zijn geluk op het internet en startte hij zijn eigen online business op waarin hij gaandeweg ontdekte hoe eenvoudig geld verdienen eigenlijk is als je het maar slim aanpakt. Met zijn bedrijf Meijaard Media helpt hij nu op zijn beurt andere online ondernemers om succesvol te worden. Zijn Internet Succesgids Forum is in geen tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolle platforms voor affiliate marketing en ook zijn Affiliate Marketing Revolutie kent enorm succes. We kunnen dus wel terecht stellen dat Meijaard een absolute topper is binnen zijn vakgebied.

Het boek De laptop lifestyle is gratis, je betaald alleen de verzendkosten

Bestel De Laptop Lifestyle en betaal alleen de verzendkosten

De Laptop Lifestyle

Ieder begin is moeilijk en dat was voor Meijaard niet anders. In zijn Laptop Lifestyle neemt hij je mee naar hoe het allemaal voor hem begon, hoe hij zijn doelen stelde en bereikte en hoe ook jij aan de slag kan gaan om een mooi passief inkomen te verwerven op de manier die hem succes bracht. Belangrijke rode draad doorheen de Laptop Lifestyle is dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Je moet jezelf blijven uitdagen en volharden in waar je mee bezig bent. Geen snel geld verdienen methode dus, maar een duurzame manier van online ondernemen. Het boek is opgedeeld in 19 hoofdstukken die je een klare kijk geven op alle aspecten van het opzetten van een online business.

1. Geen toekomst

inhoudsopgaveHet eerste hoofdstuk neemt je mee naar de periode waarin Meijaard op zoek was naar wat hij verlangde van het leven. Vol van ideeën dat wel, maar het grote geluk bleef uit. Hij studeerde op dat moment dan wel journalistiek, toch wist hij al dat voor een baas werken niet was hoe hij zijn toekomst verder zag. Hij wilde werken waar en wanneer hij dat zelf wilde en besloot dan maar om Google in te schakelen om hem daarin te helpen. Toen de term affiliate marketing zijn pad kruiste, was zijn aandacht getrokken.

2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk

Mensen denken vaak dat online geld verdienen ofwel te mooi is om waar te zijn ofwel dat het makkelijk geld verdienen is zonder werken. In dit hoofdstuk kan je lezen dat geen van beide stellingen klopt. Het is vast en zeker mogelijk, maar er is doorzetting en motivatie voor nodig. Dagelijks hard werken aan jouw business is de sleutel tot succes en de weg naar een passief inkomen dat je voldoende vrijheid biedt.

3. Weet waar je naar toe wilt werken

Hier gaat Meijaard dieper in op de doelen van je online business. Jezelf doelen stellen op zowel korte als lange termijn helpt je om je focus en motivatie hoog te houden. Je leert ook dat het stellen van ambitieuze doelen goed is. Ze dagen je uit en het is geen schande om ze niet te halen. Haal je ze wel, dan krijg je het tevreden gevoel van jezelf te overtreffen en ben je tot nog meer in staat. Zonder doelen heb je niets om naartoe te werken en kan je ook jouw vooruitgang niet duidelijk in kaart brengen.

4. Wat is affiliate marketing?

Je weet dat je een passief inkomen wil verwerven met het concept van affiliate marketing en je hebt zo wel een idee wat dit inhoudt, maar weet niet genoeg van om het daadwerkelijk om te zetten in jouw business. In dit hoofdstuk leer je er alles over en leer je welke stappen je moet doorlopen om van jouw plan realiteit te maken. Door een inzicht te geven in de stappen die hij zelf zette, krijg je heel helder uitgelegd wat je te doen staat en wat voor jou de mogelijkheden zijn.

5. Ontelbaar veel keuzes

Veel mensen die beslissen een online business op te zetten, storten zich op verschillende projecten tegelijk en gaan daardoor de mist in. Affiliate marketing vereist jouw volledige aandacht en is een langetermijnvisie. Je leert hier dat het absoluut niet nodig is om je zorgen te maken als je niet binnen de kortste tijd resultaten ziet. Je moet jouw online business echt als een baan zien en er de nodige tijd en energie insteken om successen te boeken. Die successen komen echt wel, maar helaas niet vanzelf.

6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft

Een moeilijke opgave binnen de affiliate marketing die vaak over het hoofd gezien wordt, is het kiezen van een thema, de zogenaamde niche. Door gebruik te maken van de tips die je hier geboden worden, kan jij een niche gaan uitkiezen waar je voldoende over weet waar je voeling mee hebt en waarover je gepassioneerd blogs kan schrijven. Je hebt om te slagen een publiek nodig en dat kan alleen als je mensen weet aan te trekken en vooral weet blijvend te boeien.

7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben

Mensen die online op zoek gaan, weten wat ze willen en hebben dan ook enkel oog voor websites die hen dit ook effectief kunnen bieden. Onderscheid moet er zijn, hoor je wel eens en dat is hier van toepassing. Je zal voor bezoekers het verschil moeten maken tegenover de concurrentie en dat is geen eenvoudige opgave. Het internet biedt een enorme hoeveelheid mogelijkheden en je onderscheiden betekent dus dat je creatief, origineel en vernieuwend voor de dag zal moeten komen. Geen nood, je krijgt in dit hoofdstuk tal van effectieve tips en adviezen om dit te verwezenlijken.

8. Je eerste website opzetten

Geen affiliate marketing business zonder eigen website natuurlijk. Meijaard neemt je stap voor stap mee in het opzetten van jouw website gaande van het kiezen van een domeinnaam en het instellen van de juiste hosting. Een kwalitatieve website waarop bezoekers snel vinden wat ze zoeken, is waar je naartoe moet werken. Een eerder technisch hoofdstuk in dit boek dus, maar wel noodzakelijk.

9. SEO

Als je succes wil halen, moet je uiteraard door het grote publiek gevonden worden. Je mag nog de mooiste en beste website hebben, als niemand de weg ernaartoe kan vinden, levert het niets op. Door jouw teksten SEO-vriendelijk te maken door zoekmachine optimalisatie, scoor je hoger in de rangschikking van Google en levert dit je een stuk meer bezoekers op. Jacko Meijaard leert je hoe je SEO moet toepassen en wat daarvan het resultaat zal zijn.

10. Leren van anderen

De Laptop Lifestyle Jacko MeijaardJe kan niet alles weten, en dat hoeft ook helemaal niet. Online zijn zoveel verhalen te vinden van andere ondernemers die je voorgingen en maar wat graag hun kennis en ervaring delen. Leer dan ook dankbaar gebruik te maken van de informatie die jou aangeboden wordt en leer de waardevolle informatie te onderscheiden van de rest. Tijd en energie die anderen al investeerden, moet jij niet meer investeren en kan je gebruiken voor het verder uitbouwen van jouw business.

11. Geen bezoekers, geen inkomsten

Zoals al aangehaald zijn bezoekers jouw reden voor slagen of niet slagen. Heb je geen of onvoldoende bezoekers, dan zal je ook geen inkomsten verwerven. Belangrijker echter dan het aantal bezoekers op zich, is het aantal bezoekers dat effectief een aankoop doet. Het zijn deze laatste die jouw inkomen bepalen en dus ook deze waar je je moet op richten.

12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van traffic strategie

Adverteren om jouw zichtbaarheid te vergroten, je leert het in dit hoofdstuk. Door middel van een checklist kan je nagaan wie tot de doelgroep behoort, hoe je deze mensen het beste kan bereiken en hoe je ze kan blijven aangetrokken houden tot jouw website.

13 Wees niet bang om te veranderen

Doorzetten is belangrijk, ook als je op een bepaald moment twijfels krijgt of je wel goed bezig bent en of jouw plan wel zal slagen. Verandering kan zich opdringen en Jacko geeft je mee wanneer dat moment zich aandient en hoe je ermee omgaat.

14. Meten is weten

Meten is weten, iets waar velen niet voldoende bij stilstaan. Het is belangrijk voor jouw strategie en business dat je exact weet hoeveel bezoekers je hebt en wat hun gedrag is op jouw website. Met deze gegevens kan je vervolgens aan de slag om jouw plan verder te optimaliseren. Tools zoals Google Analytics mogen dus niet ontbreken in jouw analyses.

15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard

Bezoekers hebben is één zaak, waardevolle bezoekers hebben is een andere zaak. Je leert in dit hoofdstuk hoe je een indeling kan maken in jouw bezoekers en welke pagina’s bij hen voor jouw omzet zorgen. Het is net die groep waarvoor je inhoud moet creëren die blijft aantrekken en boeien.

16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen

Het opzetten van goede marketing funnels helpt je om jouw omzet aanzienlijk te vergroten. Via de tips in dit hoofdstuk kan je hiermee aan de slag voor jouw business, toevallige klanten onderscheiden van echte leads en de leads klantgericht opvolgen.

17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen

Aan de start van jouw business heb je wellicht een doel voor ogen wat betreft het inkomen dat je erdoor kan verwerven. Als je eenmaal dit doel bereikt hebt, kan je hier tevreden mee zijn of kan je ervoor kiezen om jouw winst verder uit te bouwen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en je kan zelfs op een punt komen waar de noodzaak zich zal indienen om werk uit te besteden aan bijvoorbeeld copywriters of marketeers. Investeringen op zich, maar dan wel investeringen die zichzelf terugverdienen.

18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet

Blijf leren en vernieuwen. Het gevaar bestaat dat je na verloop van tijd je aandacht laat verzwakken en dit is een gevaarlijk moment om een deel van jouw inkomen te verliezen aan ondernemers die wel blijven inzetten op groei. De aandacht blijven houden op jouw projecten houdt je alert voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

19. Het is nu aan jou

In het laatste hoofdstuk stelt Jacko dat jij en enkel jij kan beslissen of je aan de slag gaat met een online business. De tips en adviezen die doorheen het boek gegeven worden helpen je op weg, maar je moet het natuurlijk zelf willen en bereid zijn hard te werken om een mooi passief inkomen op te bouwen. Geloof in jezelf en doorzettingsvermogen brengen je al een heel eind op weg.

Het boek

De Laptop LifestyleJacko Meijaard is van mening dat iedereen kansen krijgt, maar dat niet iedereen deze aangrijpt. Dat kan zijn omdat je denkt het niet te kunnen of omdat je niet weet hoe je jouw dromen kan omzetten in realiteit. Vanuit zijn eigen ervaring, ook hij begon helemaal onderaan de ladder, wil hij jou en vele anderen helpen om een winstgevende online business op te zetten die je op lange termijn van een mooi passief inkomen zal voorzien. Je kan het boek zien als een gids die je doorheen de opstart loodst en die je helpt obstakels te overwinnen. Het boek doet je inzien dat ook jij jouw doelen kan bereiken, als je maar de juiste weg volgt, hard werkt en blijft doorzetten.

Voor wie is De Laptop Lifestyle bestemd?

Iedereen kan een succesvolle online business hebben, je moet het alleen zelf echt willen. Het boek is dan ook bedoeld voor iedereen die zijn eerste stappen wil zetten binnen de affiliatie marketing en daarvoor wel wat hulp kan gebruiken. De eenvoudige en duidelijke indeling en de praktische tips en adviezen maken het boek toegankelijk voor iedere startende online ondernemer die zijn leven over een andere boeg wil gooien en een mooi passief inkomen op lange termijn wil opbouwen. Omdat je in het boek leert om niet langer te denken in de vorm van problemen maar van oplossingen, kan je de methode met succes op iedere online onderneming toepassen.

Voordelen De Laptop Lifestyle

Wie het boek aanschaft, zal onmiddellijk merken dat het vol praktische tips en adviezen staat waar je meteen mee aan de slag kan. Omdat Jacko de beschreven methodes zelf toepast of toegepast heeft, krijg je een duidelijk beeld van wat er verwacht wordt en wat de resultaten zijn. In tegenstelling tot veel andere boeken, heb je voor dit boek geen enkele voorkennis of ervaring nodig. Vanaf het eerste idee dat je hebt, kan je aan de slag.

Nadelen De Laptop Lifestyle

De Lifestyle Review biedt een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die je hebt om een online business op te bouwen, maar geeft hierbij geen concreet stappenplan. Je moet als het ware zelf doorheen het boek de zaken eruit halen die voor jou van toepassing zijn en die jij waardevol vindt om mee verder te gaan.

Kostprijs De Laptop Lifestyle

De kostprijs van het boek kan in elk geval geen obstakel zijn om het aan te kopen. je betaalt enkel de verzendkosten en je krijgt er bovenop nog een niet goed geld terug garantie. Blijkt het na het lezen toch niets voor jou te zien, dan heb je niets verloren. Blijkt het wel te zijn waar je naar op zoek bent, dan heb je voor een paar euro aan verzendkosten een schat aan waardevolle informatie in handen.

De Laptop Lifestyle doen of niet?

Je kan haast niet anders dan het boek positief onthalen. Voor een kleine prijs krijg je een duidelijk en overzichtelijk beeld van wat online ondernemen inhoudt, wat de valkuilen en obstakels zijn en hoe je kansen kan ontdekken en benutten. Wie echt actief aan de slag gaat met het boek en zelf ook de nodige consistentie aan de dag kan leggen, zal het boek als een absolute meerwaarde ervaren. Jacko is een inspiratiebron voor vele die tot op vandaag enkel durfden dromen zonder er verder iets mee te doen.

Loop jij rond met het idee om een passief inkomen op te bouwen door middel van affiliate marketing, neem dan zeker de Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard door. Het zal je inzichten geven waar je zelf niet zou aan denken, het zal je op de goede weg zetten en het zal een enorme bron van inspiratie en motivatie vormen. Iedere succesvolle online ondernemer is, net zoals Jacko, van niets begonnen en heeft zo zijn weg naar succes zelf gemaakt. En dat kan ook jij, als je er maar zelf in gelooft en bereid bent er hard voor te werken en dat te blijven doen. Behoor jij bij die groep die op termijn kan genieten van financiële vrijheid en onafhankelijkheid? Het boek van Jacko Meijaard zal alvast een eerste stap in die richting zijn.

Bestel De Laptop Lifestyle en betaal alleen de verzendkosten

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie