Home » Geld verdienen blog » Geld verdienen met webcam model worden

Geld verdienen met webcam model worden

Leestijd: 18 minuten

Verdien veel geld met camwerk! Denk jij aan het starten met camwerk en wil je webcam model worden? Dan ben jij bij IsLive aan het juiste adres, op dit online platform kun je met vrijwel iedereen chatten en mailen. Wel chat en/of mail je vrijwel de meeste tijd erotisch, maar het is wel mogelijk anoniem te blijven. Het is aan jou hoelang je hiermee bezig wilt zijn, dit kan namelijk dagelijks of zelfs wekelijks. De keuze is aan jou en je mag eigenlijk alles. De werkzaamheden die jij wilt gaan doen op dit platform zijn vrijblijvend en geheel naar wens in te vullen. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit spannende werk. Nog mooier is, je kan het gewoon thuis doen.

Do you want to become a webcam model? Click here for the English version of this page.

Aanmelden als webcam model is gratis!

Het werken als webcam model bij IsLive is helemaal gratis en biedt zelfs erg veel voordelen. Je kunt zelf bepalen op welke dagen en uren je werkt. Dat betekent dus dat je zelf veel vrijheid hebt. Maar dat is niet het enigste voordeel! Je bent eigen baas, en je verdient ook nog eens honderden euro’s per week!

webcam model worden

Voordelen webcam model worden

  • Gratis inschrijven Inschrijven is gratis, ben jij achttien jaar of ouder? Schrijf je dan nu in en start jouw financiële onafhankelijkheid.
  • Werken vanuit huis Werk vanuit je eigen huis, of waar je dan ook bent. Zonder verplichtingen. Overal waar je een internet verbinding hebt kun je geld verdienen.
  • Hoge verdiensten Zeer hoge verdiensten mogelijk! Per kijker verdien je 20 cent per minuut. Vermenigvuldig het bedrag als er meer mensen in je kamer zijn. 2 kijkers is 40 cent p/m.
  • 3 keer per maand uitbetaald Nederlandse en Belgische modellen kunnen er voor kiezen om maximaal 3x per maand uitbetaald te worden. Maar je kunt het ook 1x per maand laten uitbetalen.
  • Bepaal je eigen grenzen Bepaal zelf jouw grenzen. Jij bent de baas en niet iemand anders! Hoe langer jij een kijker in je kamer houd hoe meer je uiteindelijk verdient. Heb jij 3 mensen die naar je kijken, verdien je dus 3x zo veel. Wat kan oplopen tot honderden tot wel duizenden euro’s per maand.
  • Computer, laptop of telefoon Ben je in bezit van een laptop, pc, tablet, of smartphone? En heb je een internet verbinding? Dan kan je zelf bepalen waar en wanneer je online wilt zijn . Hoe meer je online bent, hoe hoger de verdiensten zullen zijn uiteindelijk. Je bepaald dus zelf hoeveel je kunt gaan verdienen.
  • Bepaal zelf waar en wanneer Tegenwoordig heeft iedereen wel een internet abonnement. Dit betekent dus dat je altijd en overal kunt inloggen in je account. Ben je op vakantie? Ook dan kun je inloggen in je account om flink wat geld te verdienen. Je bepaald dus zelf waar, wanneer, en hoe veel je werkt.

Verdiensten als webcam model

Jij wilt dus aan de slag als webcam model? Dan maak jij een hele slimme keuze! Want vanaf nu ben jij financieel onafhankelijk. Als je het slim aanpakt kun je zelfs je huidige baan opzeggen en honderden of duizenden euro’s per maand verdienen. Hoe? Dat gaan we je hieronder verder uitleggen. Met alle mogelijkheden die er zijn op het IsLive platform kan jij makkelijk honderden euro’s per week verdienen. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet er wel wat voor doen, maar als je een vaste klantenkring hebt opgebouwd gaat het eigenlijk vanzelf. Lees snel verder wat alle mogelijkheden zijn.

Dit zijn de drie best verdienende webcammers van dit moment

verdiensten 1
verdiensten 2
verdiensten 3

IsLive staat voor flexibiliteit

De werkzaamheden die jij wilt gaan doen bij het IsLive platform zijn vrijblijvend en geheel naar wens in te vullen. Ben je het zat of zie je het niet meer zitten dan kun je het chatten, mailen, webcammen eenvoudig stoppen door niet meer in te loggen. Ook leuk om te weten: de inschrijving, werkzaamheden, service en de klanten die op jouw profiel komen, het is echt allemaal gratis en kost helemaal niets. Je betaalt dus nooit aan IsLive, maar je krijgt van IsLive maandelijks betaald voor de diensten die jij verleend hebt. IsLive betaald jou dus voor jouw Cam, chat en/of e-mailactiviteiten.

Je kunt iedere maand lekker veel geld verdienen maar dit hangt natuurlijk wel helemaal van jezelf af. Je kunt voor iedere bezoeker op jouw profiel minstens twintig cent per minuut verdienen, maar omdat je te maken hebt met verschillende verdienmodellen kan dit nog veel hoger worden. Wat we hiermee bedoelen vertellen we je straks. Om jouw verdiensten duidelijk inzichtelijk te maken houden we dit nauwkeurig voor je bij. IsLive betaald driemaal per maand uit, de enige eis hierbij is dat je over een Europese bankrekening beschikt. Als jij niet de beschikking hebt over een Europese bankrekening dan word jij niet driemaal, maar eenmaal per maand betaald.

De marketing het wordt voor je geregeld!

Jij hoeft zelf helemaal niets te doen om bezoekers te krijgen op je profiel. Het enige wat jij moet doen is de computer en de webcam aanzetten. Het is namelijk zo dat de bezoekers naar jouw platform komen, doordat IsLive ze de weg naar jou toe wijst. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf ook een klein beetje marketing te doen, hiermee zul je dan nog meer geld kunnen verdienen. Ook dit komt straks nog aanbod.

Denk jij dat je een opleiding genoten moet hebben om dit werk te kunnen doen? Nou nee dat ben je echt niet nodig. Moet je eruitzien of als je op bezoek gaat bij de koningin of als een model. Nee, ook dit is niet nodig, jij moet zo goed als het kunt bij jezelf blijven. Gebruik je pc en een werkende webcam en je kunt gelijk aan de slag. Jij bepaalt waar je het wel of niet over wilt gaan hebben, of terwijl als jij het ergens niet over wilt hebben doe je dat lekker niet.

Door het gesprek dat je zult hebben met de klant kom je er gauw genoeg achter wat hij zou willen, hier kun je dan eenvoudig op inspelen. Heb je toch nog enkele vragen wat betreft het werk, dan kun je natuurlijk even contact leggen met iemand van het support van IsLive. Bepaal zelf wat je wel en niet doet en houdt op deze manier de controle in eigen handen.

Geld verdienen met webcammen

Verdien je geld met chatten en webcammen

Je kunt twintig cent per minuut per bezoeker ontvangen. Dit wil zeggen dat jij twintig cent krijgt per zestig credits die de bezoeker met jou wil gaan webcammen. Je ontvangt ook twintig cent per ontvangen bericht. Deze laatste manier betekent dat je ook buiten het chatten om privéberichten kunt ontvangen en versturen. De hierboven genoemde bedragen worden natuurlijk vermenigvuldigd als je met meerdere bezoekers aan het webcammen of aan het chatten bent. Als extraatje heeft IsLive diverse opties voor de bezoekers waarmee jij dan nog veel meer kunt verdienen. Op deze manier kun jij dus wel een heel leuk bedrag verdienen.

Zoals we net al zeiden geeft IsLive de klanten meerdere opties, hier willen we je graag meer over vertellen.

Tips en cybertoy tips

Je verdient minstens twintig cent per stuk. De bezoeker kan jouw tips en cybertoy tips meegeven. Dit mag je zien als een leuk extraatje, laten we zeggen een fooi. Dit geven ze in de meeste gevallen omdat ze jou leuk vinden.

De bezoeker kan jou heel veel van deze tips mee geven. Dit betekent als een bezoeker jou 600 credits tips dat jij gelijk weer twee euro meer verdient in een seconde tijd. Er zijn hierbij drie mogelijkheden. 60 credit tips geven jou twintig cent, 300 credit tips geven jouw één euro en 600 credit tips geven jouw twee euro. Dat wordt lekker verdienen toch?

Eén op één VIP

Dit geeft je wel tachtig cent per minuut. Je kunt op het moment dat je aan het webcammen bent de functie VIP aan en uit zetten. Als je deze aan zet dan kan de bezoeker VIP bij je aanvragen, maar betekent ook dat je het viervoudige verdiend van een normaal berichtje. Dit loopt wel heel erg snel op!

Extra promotie

Hiermee verdien je wel negenentwintig cent per minuut. Door jouw profiel op de markt te brengen zorg je ervoor dat er steeds meer bezoekers bij jou terecht komen. Je kan door middel van diverse sociale media een behoorlijk succes boeken.

Het gaat er eigenlijk om dat jij je profiel dan promoot op een plek waar je veel mensen zal gaan ontmoeten, maar wel moet je er rekening mee houden dat je hierbij dan wel de URL plaatst.

Wanneer er een nieuwe bezoeker via jou linkt betaalt dan ontvang je hier standaard een bedrag van 0.29 eurocent per minuut voor. Het is hierbij niet nodig om te chatten met de klant, deze kan namelijk ook met iemand anders kletsen.

verdienen met thuiswerk

Hoe zie je wat je verdiend hebt?

Je kunt ten aller tijde op een eenvoudige manier zien wat je nu precies verdiend hebt. Je logt in op je persoonlijk pagina bij IsLive en gaat naar statistieken. Hier kun jij precies zien wat je in vierentwintig uur verdiend hebt, maar ook kun je zien hoeveel geld je verdiend hebt in een bepaalde periode.

Het systeem dat IsLive hiervoor gebruikt is volledig transparant en te controleren. Jij hebt zelf helemaal niet te maken met rekenwerk, want het wordt voor je gedaan. Gewoon lekker aan het werk en geld verdienen zonder zorgen dat kan bij ons platform!

IsLive draagt zorg voor alles en willen jou graag helpen met een zetje in de juiste richting als dat betekent dat jij lekker kunt gaan verdienen.

Hoe word je uitbetaald?

Iedereen met een Europese bankrekening wordt driemaal per maand uitbetaald. Geen Europese bankrekening? Niet erg dan betaald IsLive je eens per maand uit. De betalingen en de verwerking ervan gebeuren vol automatisch.

Bij drie betalingen per maand dan krijg je ongeveer iedere anderhalve week uitbetaald. Krijg je enkel een maandelijkse betaling dan ontvang je die omstreeks de vierentwintigste.

Thuiswerk als webcammodel

Met thuiswerken als cam model kun je een aardig inkomen opbouwen. Maar voor niets gaat de zon op, je moet er wel wat voor doen. Om een goed inkomen te kunnen vergaren met camwerk. Zijn er een aantal dingen belangrijk. Op deze pagina gaan wij je uitleggen hoe je snel een goed inkomen kunt vergaren. Het hangt natuurlijk wel af van een paar factoren hoeveel jij gaat verdienen als cam model. Daarom stellen wij je een paar vragen zoals, hoeveel uur per week ga je werken? Op welke tijden ga je werken? Op welke dagen wil je werken? Deze factoren zijn één van de belangrijkste. Maar er zijn er nog meer natuurlijk.

Camwerk is erg spannend om te doen

Camwerk is niet alleen leuk om te doen, maar kan ook heel spannend zijn. Vreemde mensen die je niet kent. Zullen naar je kijken als jij een spannende live show weggeeft. Wat dit werk nog mooier maakt, is dat je er erg veel geld mee kan verdienen. Steeds meer Nederlanders en Belgen zoeken een manier om snel over extra geld te kunnen beschikken. Zeker in deze tijd waarin alles maar duurder wordt en de lonen eigenlijk vrijwel hetzelfde blijven. Camwerk geeft je heel veel vrijheid. Dit omdat je zelf kunt bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Je kunt zelfs 80 cent per minuut verdienen wanneer je één op één met een bezoeker in een privé kamer gaat. Nog steeds kun je zelf bepalen hoe ver je gaat. Maar feit is wel, hoe verder je gaat. Hoe langer een bezoeker met jouw wilt chatten en cammen. En dat resulteert weer in minuten waarin je grof geld kunt verdienen. Ook kun je zelf bezoekers opdrachten geven, of de bezoekers geven jouw een opdracht. Er zijn dus veel verschillende manieren om het nog spannender te maken.

camwerk als webcam model

Bepaal zelf hoever je wilt gaan als webcam model

Het aller belangrijkste is dat je je natuurlijk op je gemak moet voelen. Dit is erg belangrijk als je camwerk wilt gaan doen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je echt alleen zelf doet waar je achter staat. Er zijn veel cam modellen die er speeltjes bij gebruiken die op afstand te bedienen zijn. Bezoekers moeten hiervoor betalen. En dat levert jouw dus nog meer geld op. Voor een bezoeker is dit uiterst opwindend.

Maar als jij je hier niet prettig bij voelt. Zullen bezoekers dit zien en sneller naar iemand anders gaan. Daarom moet je echt alleen doen waar je zelf achter staat. Ben jij aan het genieten, dan doen je bezoekers dat ook. Bezoekers zullen je vragen om bepaalde handelingen te doen. Hier zijn ze ook vaak bereid voor om te betalen. Hoe meer jij doet, hoe meer bezoekers er in jouw kamer zullen komen. En hoe hoger de inkomsten gaan worden. Wil je het eens proberen? Hier kun je je aanmelden.

Platform voor werken als webcam model

Als je snel van start wilt gaan en cam model wilt worden? Is Islive een echte aanrader. Als de bezoekers daar toegang tot jouw cam kamer willen krijgen, dan betalen ze daar per minuut voor. Als jij een spannende live cam show goed aanpakt, dan kunnen de verdiensten al snel oplopen. Hoe je er verder uitziet maakt bij Islive niet uit, echt iedereen kan hier van start gaan.

Ben je een slanke vrouw of heb je een paar pondjes meer? Het maakt niets uit! Iedere bezoeker heeft zo zijn eigen voorkeuren, maak daar dan ook slim gebruik van. Ook is het zo dat alleen betalende bezoekers naar je kunnen kijken. Dus als je veel kijkers hebt, kan je enorm veel geld verdienen per minuut.

Hoe promoot ik mijn webcamdiensten?

Snel veel geld verdienen gaat natuurlijk niet vanzelf. IsLive zorgt wel voor de marketing van alle modellen die van hun platform gebruik maken. Maar je kunt zelf ook veel doen om de verdiensten nog verder te laten groeien. In dit deel gaan we je precies vertellen wat je zelf kunt doen om jouw diensten te promoten. Met onderstaande tips en tricks heb je in no time je eigen webcamprofiel naar een hoger niveau gebracht. Met deze tips heb jij zo een goed inkomen en kan je je huidige baan opzeggen als je dit zou willen. Lees snel verder en vergroot je inkomsten op een makkelijke manier!

Hoe promoot ik mijn webcam model profiel op social media

Iets dat vaak over het hoofd wordt gezien door nieuwe webcam modellen is het belang van promotie, en het opbouwen van hun merk. Een goede promotie voor camgirls is absoluut geen overbodige luxe, het is rechttoe rechtaan hoe je het grootste deel van je klanten verkeer krijgt.

In de moderne cam business is het uiterst belangrijk geworden voor camgirls om zich te concentreren op het promoten. Om zo nieuwe fans binnen te halen. Het is de beste manier om je inkomen te laten stijgen. Je denkt misschien dat gewoon zitten voor je cam en wachten tot mensen op je klikken voldoende is zolang jij je deel maar doet om hen te vermaken.

Je rekent in principe op de kamer lijsten op de cam site voor je promotie en vertrouwt erop dat jij je deel van dat klanten verkeer zult krijgen. Maar dit is niet genoeg op zichzelf. Ten eerste, de meeste van de cam sites die er zijn hebben niet erg veel verkeer. We hebben het hier over kleine spelers in een bepaalde niche van de adult entertainment markt. Dan is social media promotie erg belangrijk.

Twitter, Snapchat en Instagram

Voor nu, als het gaat om sociale media, hebben we het eigenlijk over Twitter, Snapchat en Instagram. Als het gaat om cam girl promoties is Twitter veruit je beste vriend. Het is je belangrijkste platform om connecties te maken in de industrie en je fans op de hoogte te houden van wanneer je gaat optreden. Dit is het makkelijkst op Twitter omdat het adult-vriendelijk is, wat betekent dat je full-on naakt kan posten om kijkers te verleiden.

Instagram en Snapchat zijn niet zo gastvrij voor mensen in deze branche, dus daar moet je voorzichtiger mee zijn. Met elk social media platform, moet je een speciaal account aanmaken voor je cam werk dit wil je namelijk niet met je persoonlijke profiel doen.

Hoe promoot ik mijn webcam model profiel op marktplaats websites?

Door de jaren heen zijn er verschillende kanalen bijgekomen waarop je promotie kan maken voor je webcam business. Het adverteren op social mediakanalen is een groot onderdeel geworden van de marketingmix en niet meer ondenkbaar. De traditionele methode om te adverteren via marktplaats websites is een klein beetje in populariteit gedaald maar het is nog altijd zeer belangrijk voor verkeer naar je webcam business.

Er zijn erg veel marktplaats websites waar je gratis een advertentie kan plaatsen. Zo zijn er namelijk ook gewoon erotiek categorieën op de meeste marktplaats websites. Dit is de uitgelezen plek om je profiel te droppen. Er zijn veel websites zoals, Marktplaats, marktnet, tweedehands.nl en nog veel meer websites. Op deze websites kun je gratis je advertentie droppen. En kan voor aanzienlijk meer bezoekers naar je webcam business zorgen. Zo zijn er nog veel meer gratis mogelijkheden om je webcam diensten te promoten.

Je hebt genoeg gratis mogelijkheden om je webcamdiensten te promoten. We zullen er hieronder nog een aantal benoemen. Zoals je ziet zijn er nog genoeg manieren om je eigen webcamdiensten te kunnen promoten. Je moet gewoon vindingrijk zijn in het vinden van mogelijkheden.

thuiswerken webcam model

Promoot ook op pornhub, youporn etc…

Er is ook de mogelijkheid om je webcam diensten te promoten op grote maar ook kleine pornosites. Denk aan Pornhub, Xvideo’s, Redtube en zo nog veel meer. Deze pornosites krijgen enorme hoeveelheden verkeer. Het aanspreken van dit enorme verkeer is net zo simpel als het aanmaken van een account en het publiceren van de inhoud. Deze sites geven vaan de mogelijkheid je foto’s, filmpjes etc, gratis te plaatsen. Ook hebben de meeste porno websites programma’s voor modellen, cam girls en producenten. Door deze programma’s zijn producenten in staat geld te verdienen aan de gratis views op hun video’s. Dit is door middel van een reclames. Dus de pornosites zorgen niet alleen voor meer views op je links ze kunnen ook nog eens een bron van inkomsten zijn.

Wat erg belangrijk is, is om de video’s die je upload te voorzien van een watermerk. Op deze manier weten mensen die de video’s bekijken waar ze meer van jou inhoudt kunnen vinden, ook gaat dit diefstal van jouw video’s tegen. Je kan bijvoorbeeld de link van jouw webcam diensten en/of social media toevoegen aan de filmpjes. Als je een logo hebt kan je dit gebruiken als watermerk in de filmpjes. Wil je dit niet dan kan je altijd een watermerk toevoegen met jouw artiestennaam en mensen kunnen je site en social media vinden door de naam te zoeken in Google.

Veel van deze pornosites staan ook geverifieerde modellen, cam girls en producenten toe om hun links op hun profielen te plaatsen. Dit kan dus een link naar jouw webcam diensten en/of een link naar jouw social media. Ook vaak is er een sociale functie, zoals vrienden, volgers, berichten en activiteiten feed als cam girl kan je ook hiervan gebruik maken voor je promotie.

Promoot op druk bezochte websites en forums

Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg om je eigen camprofiel te promoten. Maar er zijn nog een aantal mogelijkheden. Er zijn grote websites waar je een account kan aanmaken. In je account heb je vaak de mogelijkheid om een handtekening toe te voegen. Die verschijnt dan automatisch onder een reactie. Dit geld ook voor forums. Op forums heb je ook die opties vaak. Dit kan allemaal leiden tot meer bezoekers.

Maar er zijn ook dating websites, waar je je gratis kan inschrijven. Op heel veel sites kunnen vrouwen zich gratis inschrijven en gebruik maken van premium functies zoals berichten sturen. En vaak hoef je als vrouw geen moeite te doen om reacties te krijgen. Je logt gewoon een paar keer per week in en je gaat je privé berichten beantwoorden. Je stuurt dan bijvoorbeeld dit: Hey schatje, wil je meer van mij weten en misschien wel zien? Bezoek mij dan eens hier [hier je link naar je cam profiel] Zo makkelijk kan het zijn.

Met al deze tips ben jij in staat om duizenden euro’s te verdienen per maand. Het enigste wat je nu nog rest is je inschrijven als webcammodel. Dat kan door op onderstaande button te klikken. Dus meld je nu aan op het IsLive platform en start met het verdienen van heel veel geld!

Aanmelden als webcam model

Je kunt je eenvoudig aanmelden als webcammodel. Je hoeft alleen onderstaande knop de klikken voor het aanmeldformulier. En je kunt na het invullen direct beginnen met geld verdienen.

of gebruik onderstaand aanmeldformulier:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik online zijn?

Je bepaald zelf wanneer en hoe vaak je werkt. IsLive heefgt geen minimale tijd dat je moet werken. Dit is dus ideaal te combineren met werk of school.

Hoe vaak betalen jullie en vanaf welk bedrag?

Performers binnen de EU worden 3 keer per maand uitbetaald. Alle uitbetalingen worden volledige automatisch verwerkt.

Voorwaarden 3x maandelijkse uitbetaling:
a. Jij hebt een bankrekening binnen de EU*
b. Jij hebt binnen de aangegeven periode minimaal 150 euro verdiend.

De uitbetalingen vinden plaats op de eerstvolgende werkdag na het einde van een periode.
Heb jij minder dan 150 euro verdiend? Dan wordt de omzet meegenomen naar de volgende periode.

Periode 1 = 1e t/m 10e van de maand.
Periode 2 = 11e t/m 20e van de maand.
Periode 3 = 21e t/m einde van de maand.

Kan iedereen cammodel worden?

Heb ik een speciale opleiding nodig? NEE! Moet ik eruit zien als een topmodel? NEE!

Je hebt niets nodig behalve jezelf, je pc en een webcam. Je gaat gewoon online op het IsLive platform en je kunt beginnen met cammen. Waar je het wel en niet over wil hebben met de bezoekers van de site, dat bepaal je zelf. Via het chatten kom je er vanzelf achter wat een bezoeker wil en daar kun je dus op inspelen. En als je toch een vraag mocht hebben over het werk dan zit het support team altijd voor je klaar. Onthoud: jij hebt altijd de controle. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet doet!

Kan ik webcamwerk doen met een uitkering?

Heb je de voordelen op een rij? En wil je aan de slag als webcammodel? Houd er rekening mee dat je inkomsten dan worden ingehouden op je uitkering. Ook kan het zijn dat als je een paar maanden goed hebt verdiend je uitkering wordt stopgezet. Ook moet je bij de uitkeringsinstantie aangeven hoe het geld is verdiend.

Om positief te blijven kunnen we melden dat je in de meeste gevallen genoeg verdient dat de toeslag niet meer nodig is. We gaven aan het begin van dit artikel al aan dat het werken als webcammodel je veel vrijheid geeft. Het geeft je rust als je niet meer aan de verplichtingen van de uitkering hoeft te voldoen.

Hoeveel mag je verdienen zonder er belasting over te betalen?

Wanneer je begint met camwerk zullen de verdiensten wisselend zijn. De ene dag verdien je meer dan de andere dag. Je mag 6.500 euro per jaar bijverdienen zonder hier belasting over te betalen. Dit bedrag is overigens ieder jaar anders, dus dat kun je het beste even online nakijken. Wanneer je minder dan dit bedrag verdient zal je geen belasting hoeven te betalen. Ook heeft het dan geen invloed op je overige toeslagen zoals huurtoeslag of de zorgtoeslag. Maar de praktijk wijst uit dat je heel veel meer gaat verdienen met webcam werk.

Moet ik zelf mijn webcam diensten promoten?

Dus om bezoekers te krijgen, daar hoef jij niets voor te doen. Jij hoeft alleen je computer en je webcam aan te zetten, de bezoekers en dus ook jouw inkomsten stromen vanzelf binnen, want IsLive zorgt ervoor dat de bezoekers van de site jouw chat op hun platform weten te vinden. Maar je kunt ook zelf marketing doen en zo extra veel verdienen.

Moet ik met mijn gezicht in beeld?

Nee hoor, je doet echt alleen wat je zelf wilt. Maar uit de praktijk blijkt dat wanneer je dit wel doet je ook veel meer verdient. Want kijkers zullen dan langer in je kamer zijn.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.