Home » Beleggen » In 10 stappen succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Leestijd: 13 minuten

In het boek in 10 stappen succesvol beleggen leer je de beginselen van het beleggen in aandelen en opties. Het boek is gratis je betaald alleen de verzendkosten. Er is ook een mogelijkheid om toegang tot een online omgeving te krijgen. In deze online omgeving vind je zeer uitgebreide informatie over beleggen in aandelen en opties. De schrijver van het boek In 10 stappen succesvol beleggen is Harm van Wijk. In deze review vertel ik je meer over hem.

Harm van Wijk is ook bekend van de Trading Navigator Methode, dat is een zeer uitgebreide online cursus waarin je alles leert over beleggen in aandelen en opties. Bij de Trading Navigator Methode zit ook gratis software die het beleggen nog makkelijker maakt. Hier op Geldverdienenpagina.nl staat een uitgebreide review over de Trading Navigator Methode.

Maar deze review gaat over het boek In 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk. Je leest in dit boek de beginselen van het beleggen in aandelen en opties. Behalve dit boek zit er nog meer in dit pakket. Daarover vertel ik straks meer.

Bestel In 10 stappen succesvol beleggen en betaal alleen de verzendkosten

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk

Harm van Wijk is een bekende naam in de wereld van het belegen. Hij is al meer dan 30 jaar actief hierin. Door zijn grote kennis en ervaring kan hij zeer goed advies geven en zie je terug in het boek In 10 stappen succesvol beleggen.

Harm is getrouwd en komt uit Blaricum. Hij heeft gewerkt bij bekende grote banken namelijk de ABN Amro en de SNS bank. Ook heeft hij bij de Financiële Telegraaf gewerkt en bij Binckbank.

Harm heeft een grote website waar je alles kan vinden over beleggen, deze heet beleggen.com. Hier vindt je zeer veel blogs en andere informatie over beleggen in aandelen en opties. Hij deelt hier deze info met zijn bezoekers. Al die kennis en ervaring heeft hij ook vastgelegd in de Trading Navigator Methode. Dit is de ultieme cursus als je alles wilt weten over beleggen in opties en aandelen.

Harm houdt zich sinds kort ook bezig met Crypto. Samen met Jan Robbert Schutte, een specialist op het gebied van crypto, heeft hij de cursus X10 met crypto gemaakt. Harm neemt vooral het beleggen deel voor zijn rekening in deze cursus. Je kunt dus zeggen dat je van Harm van Wijk zeer veel kan leren op het gebied van beleggen.

Beleggen, wat is dat?

Voordat ik je ga vertellen waar In 10 stappen succesvol beleggen uit bestaat ga ik je eerst wat meer vertellen over wat beleggen precies is. Beleggen is momenteel erg populair. Dat komt omdat geld op je spaarrekening zetten tegenwoordig niets meer oplevert. Soms moet je daar zelfs voor betalen in plaats van dat je rente krijgt. Dit is de reden waarom men naar andere methodes gaat kijken. Om op een andere manier dan sparen iets te gaan opbouwen.

Beleggen is een goed alternatief voor sparen en dit kan veel meer opleveren. Je kan in verschillende dingen beleggen, zoals in aandelen en opties of in crypto. Veel mensen beleggen ook in vastgoed.

Winst maken met beleggen

Maar hoe je ook belegt het doel is altijd om meer geld te gaan krijgen dan dat je er in stopt. Je belegt om winst te maken. Natuurlijk kun je ook geld verliezen met beleggen daarom is het zo belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. De beste voorbereiding krijg je met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk die ik al eerder noemde. Maar omdat er aan de methode ook een prijskaartje hangt kun je eerst beginnen met het pakket In 10 stappen succesvol beleggen. Dat is veel goedkoper en zo kun je er achter komen of beleggen wat voor jou is.

Of je winst maakt met beleggen heeft alles te maken met de koersen, die kunnen stijgen of dalen. Door aandelen te verkopen op het moment dat de koers gestegen is maak je winst. Dit klinkt eenvoudig maar om dit goed aan te pakken is wel de juiste strategie nodig. De koers heeft weer te maken met hoeveel vraag er is en hoeveel aanbod. Bij veel vraag en weinig aanbod is de koers hoog. Maar beleggen is altijd met een risico, het daarom belangrijk dat je allen geld in zet wat je kan missen. Dus nooit al je geld inzetten.

Wat zit er in het pakket In 10 stappen succesvol beleggen?

in 10 stappen succesvol beleggen pakket

Dit pakket is echt bedoeld om je kennis te laten maken met de wereld van beleggen. Je hoeft niet eerst een investering te doen voor een Masterclass die aardig wat kost. Je leert in dit pakket de eerste stappen over beleggen. Dit pakket is daarom zeer geschikt voor beginners.

Er zijn 2 mogelijkheden bij dit pakket. De eerste mogelijkheid is om alleen het boek In 10 stappen succesvol beleggen te bestellen. Dit boek is gratis! Als je het besteld betaal je alleen de verzendkosten. Op het moment van schrijven van deze review zijn deze € 7,25.

Als het gaat bestellen heb je tijdens de bestelprocedure de mogelijkheid om te kiezen of je alleen het boek tegen verzendkosten wilt ontvangen of dat je het hele pakket wil. Dit pakket kost 17 euro  meer. Je betaald dan 17 euro + € 7,25 voor het verzenden van het boek. Het boek is een fysiek boek wat met de post bij je thuis bezorgd wordt. De rest van het pakket, als je dat mee besteld is digitaal.

Bestel In 10 stappen succesvol beleggen en betaal alleen de verzendkosten

Extra bonussen

De extra items die je er bij krijgt als je het volledige pakket besteld zijn een e-book In 10 stappen succesvol beleggen, een audioboek In 10 stappen succesvol beleggen. Verder ontvang je een online training In 10 stappen succesvol beleggen ter waarde van 197 euro en een serie video’s met interviews met bekende beleggers die hierin hun ervaringen vertellen en adviezen geven. Zeer leerzaam! Deze extra items van het pakket staan in een online omgeving waar je toegang tot krijgt na betaling.

Als je dit pakket bestelt krijg je van Harm ook nog een aantal bonus boeken in pdf formaat. Dit zijn het starts e-book ’30 aandelen binnen 5 minuten’, en de e-books ‘7 geheimen voor succesvol beleggen’, ‘De 10 gewoontes van succesvolle ondernemers’, een e-book over valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten en een e-book die met het coronavirus te maken heeft.

Voor wie is In 10 stappen succesvol beleggen?

Dit boek of pakket is speciaal voor diegenen die nog niets of weinig van beleggen af weten. Het is een kennismakingspakket waarin je alle beginselen leert. Wil je naar het volgen van dit pakket meer weten dan is er een zeer uitgebreide cursus waarin je alles leert, de Trading Navigator Methode.

Ook mensen die al wat kennis hebben steken zeker wat van dit pakket op. Je leest allerlei tips en adviezen en ook persoonlijke ervaringen van Harm van Wijk. In In 10 stappen succesvol beleggen legt Harm van Wijk op zeer duidelijke wijze, stap voor stap, 10 stappen om precies te zijn, alles uit. Je leert waar je allemaal op moet letten als je in de wereld van beleggen wilt stappen.

De 10 stappen

Je krijgt het boek In 10 stappen succesvol beleggen per post opgestuurd en als je het hele pakket besteld krijg je ook de digitale versie als e-book en een audioboek voor als je geen zin hebt om alles te gaan lezen. Met het audioboek het je het boek beluisteren, het wordt dan voorgelezen. In het volledige pakket zitten overigens ook nog enkele bonussen pdf’s over beleggen die ik net noemde en de online training en video’s met interviews die ik eerder noemde. Hier onder zal ik de 10 stappen verder bespreken.

1. Formuleer je doel

De eerste stap heet Formuleer je doel. In deze stap ga je een doel stellen. Dus wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen. Het hebben van een doel is heel belangrijk, dan heb je iets waar je naar toe wilt werken. Doordat je een doel hebt wil je dat doel bereiken en ga je dus alles doen om dat doel ook daadwerkelijk te bereiken. Je zorgt dat het een succes wordt en geeft niet op. Een doel hebben is sowieso belangrijk niet alleen met beleggen maar ook met andere zaken in het leven. Dat kan met geld verdienen te maken heb maar ook bijvoorbeeld met fitness of iets heel anders.

2. Zorg voor een succesvolle mindset

Je mindset is je manier van denken. Je moet gaan leren op de lange termijn te gaan denken om je succes te bereiken. Een succesvolle mindset is heel belangrijk, zeker in de wereld van het beleggen. Jouw succes wordt bepaald door hoe je denkt. Dit is wat Harm van Wijk je voorhoud in deze stap.

In de wereld van geld verdienen is de juiste mindset hebben sowieso belangrijk. Niet alleen bij beleggen maar ook als je aan affiliate marketing doet, in crypto handelt of aan dropshipping doet. Er zijn zelf verschillende cursussen op het gebied van mindset. De juiste mindset bepaald of jij succes gaat krijgen!

3. Vergroot je kennis op het gebied van beleggen

We gaan in deze stap kijken op welke manier je kennis op het gebied van beleggen vergroot kan worden. Harm deelt in deze stap documentaires en films waar hij zelf veel van heeft geleerd. Hierdoor ging hij, en ook jij, anders kijken naar de wereld van beleggen en traden. Harm vertelt in deze stap ook welke producten hij nog meer heeft. Eén product is heel interessant en ook nog eens gratis. Harm heeft een gratis webinar over beleggen wat je kan volgen. Met onderstaande knop kun je je hier gratis voor inschrijven!

Gratis inschrijven voor het webinar

4. Kies een kansrijke markt

in 10 stappen succesvol beleggen

In deze stap wordt het echt persoonlijk. Harm laat je zien hoe hij zelf succes kreeg en wat hij daar voor heeft gedaan. Je leert over hoe hij het aanpakt op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Een belangrijke tip die Harm geeft is dat je je kansen moet spreiden, niet alles op aandelen van één bedrijf zetten, maar goed spreiden. Deze tip geldt overigens ook voor andere vormen van geld verdienen.

5. Filter kansrijke aandelen

Zoals ik al eerder in deze review zei zitten er aan beleggen ook risico’s. Het is daarom belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je begint. Je moet het nieuws en de trends volgen zodat je weet wat er in de markt speelt. Speel in op de trends! In deze stap laat Harm je een overzicht van de trends van de afgelopen jaren zien. Zo zie je wat er allemaal is gebeurt met de koersen. Uit het verleden kan je leren. Je krijgt waardevolle tips om op kansrijke aandelen in te zetten.

6. Selecteer het instrument

In deze theoretische stap leer je aantal termen die met beleggen te maken hebben. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt beleggen zodat kan dat met een putoptie of een callopties. Een andere optie is een contract for difference wat kortweg CDF genoemd wordt. Hierin betaald de verkoper het verschil in waarde bij aankoop en verkoop van het product. En zo zijn er nog meer manieren. Het klinkt wat ingewikkeld misschien maar het wordt allemaal goed uitgelegd. Na deze stap ken je heel wat termen op het gebied van beleggen.

7. Kies de strategie die bij je past

De juiste strategie kiezen is ook iets wat heel belangrijk is. En dan ook vasthouden aan deze strategie zodat het een succes gaat worden. Harm geeft je tips over hoe je de juiste strategie kiest. Wanneer je de uitgebreide cursus van Harm aan zou schaffen, de Trading Navigator Methode heb je daar ook toegang tot een forum waar medecursisten in zitten. Je kan dan ook met je medecursisten overleggen om de juiste strategie te kiezen en ervaringen uit te wisselen.

8. Gebruik money management

Je leert in deze stap hoe je je emoties en geld onder controle houdt door middel van Money management. Zo hou je een overzicht van je je gedaan hebt zodat je niet snel al je geld inzet of zelf geld verliest. Je moet niet impulsief handelen. Zorg dat je alles onder controle hebt zodat het goed blijft gaan. Deze stap is een heel belangrijke stap en iets wat je zeker moet doen om beleggen tot een succes te maken.

9. Bepaal vooraf wanneer te verkopen

Je leert om vooraf een bepaald moment te bepalen waarop je je aandelen gaat verkopen. Dit voorkomt dat je te lang wacht waardoor de koersen weer kunnen gaan dalen. Je beperkt op deze manier je risico. Wanneer je investeert in crypto is dit moment moeilijk te bepalen omdat de koersen van cryptocurrency nogal schommelen, bij aandelen is dat over het algemeen stabieler waardoor een verkoop moment makkelijker te bepalen is.

10. Registreer en evalueer elke transactie

Iedere transactie die je doet moet je registreren en evalueren. Dat is wat je in deze tiende en laatste stap leert. Je brengt in kaart wat je gedaan hebt, daar kun je van leren. Zo weet je wat moet doen of juist niet moet doen. Meten is weten zegt een bekend spreekwoord. Registreren doe je in een tradingjournaal waarin je alles vastlegt, dan zie je met welke aandelen je scoort en met welke niet. Dit moet je dus met elke transactie die je doet doen dan ontstaat er een duidelijk beeld.

De voordelen en nadelen

Het grote voordeel van dit pakket is is dat het een volledig stappenplan is. Hierin wordt alles uitgelegd om de starten met beleggen. De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk opgebouwd. Ook een groot voordeel is dan Harm van Wijk zoveel kennis en ervaring heeft op het gebied van beleggen, dat zie je in dit pakket dan ook duidelijk terug.

Er zijn nog meer voordelen, namelijk de prijs, 17 euro is niet veel voor alles wat je er bij krijgt als je het volledige pakket koopt. Ook de niet goed geld terug garantie is een voordeel en vooral stap 2 over de MIndset vind ik heel belangrijk dat dit genoemd wordt. Het is namelijk echt nodig dat je de juiste mindset hebt om er een succes van te maken.

Een nadeel zou je kunnen noemen dat dit pakket niet alle informatie bevat. Maar voor die prijs kan dat ook niet. Gelukkig is er de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk waarin je echt alles leert over beleggen. Bij deze methode krijg je ook software die het beleggen makkelijker maakt. Ook over de Trading Navigator Methode staat een review hier op Geldverdienenpagina.nl

Ervaringen met In 10 stappen succesvol beleggen

Zelf heb ik goede ervaringen met dit pakket. Ook online zijn er veel goede ervaringen te vinden. Zo ook op de website van Harm van Wijk en bij Google en Facebook. Niet alleen ervaringen van beginners maar ook van gevorderden.

10stappen Review Martijn
10 stappen Review Meindert

Wat kost In 10 stappen succesvol beleggen?

Er is nu een actie waarmee je het hele pakket kunt aanschaffen tegen alleen de verzendkosten. Dus ook de 17 euro extra betaal je niet. Het is niet zeker hoe deze actie nog blijft lopen. Maak er nu gebruik van nu het nog kan! Harm doet deze actie om iedereen kennis te laten maken met beleggen.

Doordat je alleen de verzendkosten betaald loop je geen enkel risico. Er was een niet goed geld terug garantie, maar als je alleen de verzendkosten betaald en de rest gratis ontvangt is dat altijd goed. Dus je hebt niets te verliezen.

In 10 stappen succesvol beleggen wel of niet doen?

In deze review heb ik je alles over dit pakket verteld. Ook over de complete inhoud en wat je er allemaal bij krijgt. Met dit pakket ga je de basis leggen voor succesvol beleggen. Wil je later nog meer weten dan kun je de Trading Navigator Methode kopen. In deze zeer uitgebreide training met software leer je echt alles over beleggen in aandelen en opties.

We hebben gezien dat Harm van Wijk veel kennis en ervaring heeft en dat hij bij grote banken heeft gewerkt. Je kunt dus zeggen dat Harm van Wijk een zeer betrouwbaar persoon is. Dat is ook terug te zien in alle reviews die er online over hem en zijn producten staan.

Er zijn nog meer gratis producten die Harm van Wijk aanbied. Je kunt ook een gratis webinar volgen waarin je van alles leert over beleggen.

Meld je gratis aan voor het webinar

Ook is er voor de Trading Navigator Methode een gratis handleiding die je kan downloaden.

Download de gratis handleiding

Via de onderstaande knop kun je In 10 stappen succesvol beleggen nu kopen tegen alleen de verzendkosten.

Bestel en betaal alleen verzendkosten

Onze beoordeling

In 10 stappen succesvol beleggen

Prijs: alleen verzendkosten
9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.5/10

Voordelen

  • Voor beginners
  • Online training en extra bonussen
  • Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Nadelen

  • Als je echt alles wilt weten over beleggen is de Trading Navigator Methode meer geschikt

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie