Home » Ondernemen » LR partner worden – succesvol en vrij leven

LR partner worden – succesvol en vrij leven

Leestijd: 7 minuten

Herken je dit? Je bent op zoek naar meer vrijheid, je wilt meer inkomen en een positieve verandering in je leven? Maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. In dit artikel vertel ik hoe je meer vrijheid kunt hebben en meer kunt verdienen op een manier die werkt. En het mooie is dat je gratis begeleiding krijgt om dit te bereiken.

Wat kun je bereiken?

succesvol en vrij levenMisschien zit je nu in een situatie waarin je weinig te besteden hebt of heb je het niet naar je zin op je huidige werk. Wellicht maak je je zorgen over je pensioen of wil je niet meer gebonden zijn aan een baan van 9 tot 5.

Tegenwoordig zijn er veel personen die op zoek zijn naar meer vrijheid. Ik heb daar een oplossing voor in de vorm van een uniek businessmodel. Een businessmodel waarbij je ook nog eens extra bonussen kunt verdienen, extra geld, een mooie auto en zelfs reizen.

Met dit businessmodel kun je veel bereiken namelijk financiële vrijheid zodat je niet meer afhankelijk bent van een baas en niet meer van 9 tot 5 hoeft te werken. Je kunt lekker vanuit huis werken op de momenten dat het jou uitkomt.

Je hebt met dit model onbeperkte groeimogelijkheden, je kunt net zoveel verdienen als je wilt. Er zijn geen verplichtingen, geen risico’s en geen grote investeringen. Eventueel kun je het ook combineren met je huidige werk.

Om dit te bereiken geven ik je samen met mijn partner volledige begeleiding om binnen 3 maanden jouw eerste successen te behalen. Deze begeleiding is volledig gratis.

Misschien denk je nu dit is allemaal te mooi om waar te zijn. Toch is dit zeker mogelijk. Ik maak zelf ook gebruik van dit businessmodel en verdien daar goed mee. Ik ga je vertellen hoe het allemaal werkt.

Mijn verhaal

Ik had zelf ook een vaste baan maar wilde meer vrijheid en financieel onafhankelijk zijn. Dat is mij gelukt door mijn eigen business op te bouwen. Ik heb me er helemaal voor ingezet om mijn doel te bereiken. En dat is gelukt ik heb mijn baan opgezegd en ik werk nu inmiddels al 12 jaar als zelfstandige in vrijheid waarbij ik mijn eigen werktijden bepaal.

Ik heb nu mijn eigen internetbedrijf waarmee ik onder andere producten en diensten van anderen promoot en daar mooie commissies voor krijg. Dit is iets wat jij ook kunt bereiken met het businessmodel wat ik in dit artikel bespreek.

Wie zijn wij?

LR partner wordenIk maak onderdeel uit van een team. Dit team is een groep personen die allemaal op zoek zijn naar verandering in hun leven. De mensen in dit team hebben allemaal een verschillende achtergrond maar hebben wel hetzelfde doel.

We maakten kennis met onze partner. Dit is een bedrijf die gezondheids- en beautyproducten maakt en verkoopt. Het is een Duits familiebedrijf wat niet beursgenoteerd is en actief is in 29 landen. Het bedrijf heeft meer dan 300.000 partners. En het bestaat al 38 jaar. Een serieuze partner dus.

Het bedrijf is een van de grootste bedrijven in Europa in hun branche en maakt kwalitatief hoogwaardige producten van de bekende goede Duitse kwaliteit.

Jij kunt hier ook partner van worden met 100% gratis begeleiding van ons. Voor de duidelijkheid, dit bedrijf zoekt geen verkopers, dus je hoeft niet bij familie of vrienden langs de deur te gaan om hun producten te verkopen.

Er wordt gewerkt met een ander businessmodel namelijk netwerkmarketing.

Hoe werkt dit businessmodel?

teamworkMet het businessmodel zoekt het bedrijf partners om hun marketing uit te breiden. Dit businessmodel heeft unieke mogelijkheden die je bij anderen niet ziet.

  • Je kunt inkomsten genereren die liggen boven het gemiddelde niveau, dit kan uitgroeien tot een passief inkomen waar je van kunt leven.
  • De inkomstenbron is zelfs overerfbaar, dus als je er op een gegeven moment mee zou willen stoppen omdat je bijvoorbeeld een bepaalde leeftijd hebt bereikt kun je het aan je kinderen overdragen.
  • De inkomsten kunnen passief worden, dat wil zeggen dat je er na verloop van tijd minder voor hoeft te doen.
  • Naast deze inkomstenbron kun je per maand ook nog mooie bonussen verdienen waaronder zelfs auto’s van de merken Porsche, Mercedes, Audi en Volkswagen, allemaal Duitse merken en betaalde reizen als bonus zijn ook mogelijk.
  • Je kunt dit businessmodel doen wanneer en waar het jou uitkomt. Je werkt online dus het kan vanaf iedere locatie en op ieder tijdstip. Zo is het dus ook makkelijk met je huidig werk te combineren.
  • Er zit voor jou geen risico aan en ook geen grote investering.

Zoals je ziet gaat het om een uniek businessmodel met heel veel mogelijkheden. Hiermee kun je geheel financieel onafhankelijk worden en in vrijheid leven.

Wij helpen je daarbij. Het businessmodel is namelijk zo gemaakt dat hoe beter jij ons team versterkt dat goed is voor ons team en daar profiteren wij dus ook van. Dit is dan ook de reden waarom wij je gratis begeleiden naar succes.

Wij pikken een graantje mee van jouw succes, dit gaat echter niet ten koste van jouw inkomsten, onze partner, het Duitse bedrijf, zorgt hiervoor, die betaald ons uit.

Het is dus een win-win situatie voor iedereen.

Hoe ga je verdienen?

LR partnerDoor partner te worden van dit bedrijf kun je zelf de producten voor inkoopprijs kopen, dat is met een korting van 30 tot 40 procent.

  • Je kunt de producten van de partner verkopen door middel van affiliate marketing. Dit houdt in dat jij de producten alleen hoeft te promoten en de partner zorgt voor de levering, verzending en de klantenservice. Je kunt hier mee 30 tot 40 procent van het verkoopbedrag verdienen. Dus als je een product promoot van de partner wat bijvoorbeeld 200 euro kost kun jij 60 tot 80 euro verdienen, per verkoop dus. Je krijgt ook geheel gratis een eigen webshop ter beschikking.
  • Je kunt er ook voor kiezen om zelf nieuwe partners voor het bedrijf aan te brengen en te gaan begeleiden. Hoe je dat moet doen vertellen wij jou met onze gratis begeleiding. Dan ga je ook verdienen aan de partners die je hebt aangebracht, over alle producten die zij verkopen en over alle partners die zij weer aanbrengen. Zo kunnen de verdiensten dus lekker oplopen.
  • Behalve deze verdiensten zijn er ook nog bonuspunten die je iedere maand verdient. Over je eigen verkopen en over je partners. Deze bonuspunten zijn dus per maand en worden iedere maand gereset. Afhankelijk van hoeveel je verkoopt en hoeveel partners je onder hebt kan dit behoorlijk oplopen. Deze bonussen kunnen een geldbedrag zijn maar ook een auto of een mooie reis. Met slechts enkele partners onder je kun je al gratis in een auto rijden.

Voor wie is dit businessmodel geschikt?

Het businessmodel is in principe voor iedereen geschikt. Er zijn geen speciale opleiding of diploma’s voor nodig. Het is wel handig dat je wat van computers en internet af weet want je je werkt veel online. Je moet daarom beschikken over een computer of laptop en een smartphone.

Iedereen kan dit doen, wel wordt er een bepaalde inzet van je verwacht, want hoe meer jij je inzet hoe meer je kunt gaan verdienen.

Er zijn gelijke kansen voor iedereen, het gaat er niet om waar je vandaan komt maar wat je wilt bereiken.

Voordelen voor partners

carriereladderAls partner verkoop je zelfstandig hoofwaardige producten, dit zijn gezondheids- en beauty producten  en je kunt ook nieuw partners aanbrengen. Dit kan dus zowel fulltime als parttime. Je bepaald zelf hoeveel je aan je business wilt werken, het is wel zo dat hoe meer je er aan werkt, hoe meer je gaat verdienen.

Er is geen minimale maandomzet en dus ook geen tijdsdruk. Ook is er geen minimaal bestelbedrag, behalve bij de eerste bestelling. Je hebt geen voorraden met producten die je eerst in moet kopen en ook geen andere kosten.

Zelfs grote sterren als Bruce Willis, internationaal topmodel Emma Heming en modeontwerper Guido Maria Kretschmer gebruiken de producten, zoals parfums, van het Duitse bedrijf.

Iedere maand kom je een stukje hoger op de carriereladder en je kunt per maand dus mooie bonussen verdienen. Er is autobonus waarmee goedkoop een auto kunt kunt leasen, voor een derde van de normale prijs, de auto wordt met deze bonus betaald dus je rijdt gratis. Hoe groter de autobonus is die je hebt verdient hoe groter de auto die je kunt leasen. En er zijn ook bonussen voor mooie reizen.

Het Duitse bedrijf verzorgt ook regelmatig events en feestjes waar jij als partner gratis naar toe kunt, hier kun je ook andere partners ontmoeten.

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten kun je geheel gratis en vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen waarin wij de mogelijkheden uitleggen en je vragen kunnen beantwoorden. Wij kunnen gratis livestreams verzorgen waarin wij alles uitleggen. Daarna kun je zelf bepalen of je partner wilt worden of niet.

Let op: Alleen waar jij je aanmeld via het onderstaand formulier kom je in aanmerking voor 100% gratis begeleiding door ons om snel jou doel te bereiken. Aanmelding is 100% vrijblijvend je bent nergens aan gebonden.

Voorkeurstijdstip om gebeld te worden kan in het bericht geplaatst worden.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie