Home » Ondernemen » Pinterest Mastery Review | Mijn Ervaringen

Pinterest Mastery Review | Mijn Ervaringen

Leestijd: 8 minuten

Als je bezig bent met dropshipping of een eigen webshop hebt zou je altijd opzoek moeten zijn naar nieuwe manieren van marketing. Met de Pinterest Mastery cursus van Thomas Mulder leer jij hoe je dit onontdekte advertentieplatform kunt gaan gebruiken om meer te winst te genereren en jouw business een boost kan geven!

Ik vertel je alles wat je moet weten om de beslissing te maken of deze cursus je geld waard is of niet. Ik ga het hebben over de inhoud van de cursus en over wie Thomas Mulder nou eigenlijk is. Laten we snel beginnen.

>> Klik hier om direct naar de Pinterest Mastery afrekenpagina te gaan <<

>> Of meld je hier gratis aan voor de Pinterest Mastery Masterclass <<

Wie is Thomas Mulder?

Wie is Thomas Mulder?De eigenaar van Pinterest Mastery is Thomas Mulder. Hij is 24 jaar oud en ongeveer 4-5 jaar lang bezig met zelfontwikkeling.Wie is Thomas Mulder?
Dit deed hij al terwijl hij bezig was met zijn studie. Thomas had dus al een hele sterke fundering gebouwd m.b.t. mindset.

Dat Thomas het belangrijkste in ondernemen al had gekweekt (een sterke mindset) voordat hij daadwerkelijk begon wordt duidelijk wanneer hij begint met e-commerce. Inmiddels is hij daar nu 2 jaar mee bezig, maar in het 1e jaar was hij al een 7-figure entrepeneur. Meer dan een miljoen aan omzet draaien in je eerste jaar is niet iets dat elke startende ondernemer behaald, bijna niemand doet dat eigenlijk.

Thomas heeft dus best wat bereikt op het gebied van e-commerce en kan met trots zeggen dat hij nu zijn eigen cursus heeft gelanceerd.

Wat kan je verwachten van Pinterest Mastery?

In deze cursus ga je heel kortgezegd leren hoe jij geld kunt verdienen met Pinterest. Op dit moment is Pinterest nog vrijwel onontdekt door dropshippers. Er liggen dus enorm veel kansen op dit platform.

De verschillende onderdelen in de cursus:

  • Pinterest Mastery
  • Groepscoachings
  • Mindset Mastery
  • Pinterest Mastery Organic
  • Coaching Call

onderdelen pinterest mastery

Onderdeel #1.0: Pinterest Mastery Modules (hoofdcontent)

In dit onderdeel leer jij van A-Z het adverteren op Pinterest. Elk stukje staat voor een nieuwe module binnen de cursus. Zo krijg je goed idee hoe Pinterest Mastery is opgebouwd. Je begint bij de vraag wat Pinterest is en gaat steeds dieper op dit platform in totdat we komen bij de laatste module: de retargeting van je huidige klanten die al met jouw bedrijf/webshop in aanraking zijn geweest.

1.1  Wat is Pinterest?

In deze module krijg je met 5 video’s te horen waar Pinterest voor bedoeld is en wat voor doelgroep vooral actief is op het platform. Naast wat belangrijke statistieken van een vergelijking tussen Pinterest en Facebook bespreekt Thomas ook wat je kan verwachten van Pinterest Ads. Dit zal gaan over USP’s waarom Pinterest zoveel kansen biedt.

1.2  Productresearch

Het is niet eenvoudig om bakken met geld te verdienen zoals vele startende dropshippers denken. Gelukkig zijn er wel een paar dingen die helpen. Het vinden van een echte ‘winner’ is de sleutel tot succes in deze business.

Dat ga je dus ook in deze 4 onderdelen brede module leren. Er worden bepaalde strategieën gedeeld om sneller en eenvoudiger aan winstgevende producten te komen.

1.3  Account maken

Om te kunnen adverteren heb je een business account nodig en nog wat extra’s om alle data goed te kunnen bijhouden. In deze module legt Thomas stap voor stap uit hoe je dit in orde maakt m.b.v. 5 lessen.

1.4  Pin maken

Net zoals bij Facebook Ads kan je op Pinterest adverteren met foto’s en video’s. Deze advertenties worden Pins genoemd. Uiteraard heeft elk soort Pin sterke en zwakke punten, deze worden in de module uitgebreid behandeld. En ook wordt de Pin gedeeld waar Thomas de beste resultaten mee heeft gehaald in zijn business.

Deze module heeft 4 onderdelen.

1.5  Campagne maken

Vanaf hier begint het echt interessant te worden! Je gaat namelijk jouw allereerste Pinterest Ads campagne opzetten. Helaas is het niet zo simpel als je denkt. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen verschillende campagnes die ieder een eigen doel hebben.

Maar niet getreurd, want in 4 simpele stappen leer jij precies hoe dit gedaan moet worden om in de toekomst nog veel meer succesvolle campagnes op te kunnen zetten.

1.6  Opschalen

In deze module van 5 lessen ga jij de real magic leren. Het geheim van succes is om geld voor je te laten werken.
Stel dat jij een campagne hebt waar €7,- uitkomt voor elke €1,- die je erin stopt. Wat ga je dan doen? Juist ja, opschalen!

In de ‘opschalen’ module ga je dus leren hoe jij geld voor je aan het werk gaat zetten door de juiste advertenties/pins meer budget te geven. Hieraan komen geavanceerde strategieën te pas die je niet zomaar ergens vandaan kan halen.

resultaat pinterest ads

1.7  Retargeting

Met deze laatste 3 video’s gaan we ‘retargeting’ behandelen. Over het algemeen worden deze campagnes als extreem winstgevend ervaren. Iedereen die deze Pins te zien krijgt is in het verleden ooit eens met jouw bedrijf in aanraking geweest. Ze hebben bijvoorbeeld een product aan hun winkelwagentje toegevoegd of zelfs een aankoop gedaan. De doelgroep die je dus target met deze soort campagnes hebben een lagere drempel om een aankoop te doen bij jou. Profiteer daar van!

1.8  100K+ Casestudy Bonus

Nadat je alle informatie, tips & tricks en de geheimen van Thomas goed bestudeerd hebt en waarschijnlijk al zelf hebt toepast wordt het tijd om te zien hoe het bij andere is gegaan in de praktijk.

In de laatste module krijgen we een kijkje achter de schermen hoe het is gegaan in de business van Thomas waar hij een product heeft opgeschaald naar meer dan €100.000,- omzet. Zulk soort casestudy’s geven een duidelijk beeld hoe alles werkt op een hoger niveau. Hier leer je enorm veel van en je gaat er zeker golden nuggets uithalen.

Onderdeel 2.0: Bonussen en extra’s

Thomas wil iedereen graag zoveel mogelijk waarde bieden. Hij heeft daarom naast het Pinterest Ads gedeelte een paar enorm waardevolle bundels gemaakt. Hij behandelt de mindset, het organisch groeien op Pinterest en elke week is er een groepscoaching die wordt opgenomen zodat je ze altijd kunt terugkijken.

Laten we beginnen met de Mindset Mastery. Één van mijn favoriete onderdelen aangezien ik een fan ben van persoonlijke ontwikkeling en mindset daar een groot onderdeel van is.

2.1 Mindset Mastery

Ondernemen is niet zomaar iets dat iedereen kan. Iedereen zou het wel kunnen, maar om succesvol te ondernemen is mindset de belangrijkste factor. Je gaat namelijk geheid tegen obstakels aan lopen en om die te passeren is een ijzersterke mindset super belangrijk.

Thomas heeft dit goed door en heeft daarom een bundel gecreëerd in zijn cursus genaamd “Mindset Mastery”. Deze bundel bevat 28 video’s waarin hij in het kort uitlegt hoe jij jouw mindset kan ontwikkelen.

Deze video’s kunnen heel uiteenlopende lesonderwerpen hebben die, mits ze worden toegepast, leiden tot een mindset waar je ALTIJD op kunt bouwen. Zo bespreekt hij het nut van realistische doelen stellen tot aan de Law of Attraction en alles wat daar tussen zit, je kunt het je zo gek niet voorstellen. Dit onderdeel heeft letterlijk alles wat jij nodig hebt voor een ideale ondernemers mindset!

mindset mastery module

2.2 Pinterest Mastery Organic

Veel ondernemers zijn alleen maar bezig met het laten groeien van hun onderneming d.m.v. paid traffic. Begrijp me niet verkeerd, dit is goed, maar als jij de organische kant van jouw business op orde hebt zal je groeien zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Dat is ideaal toch?

In Pinterest Mastery Organic, verdeeld over 6 modules die in totaal 14 lessen bevat, ga je leren hoe jij het organisch bereik met jouw onderneming kunt gaan vergroten. Dit doet hij door te kijken naar wat Pinterest leuk vindt dat mensen/bedrijven posten waardoor je beloont gaat worden door het algoritme.

2.3 Groepscoachings

Wanneer je lekker bezig bent met Pinterest Ads en de sales binnenstromen is het tijd om jouw business te finetunen. Elke week is er een groepscoaching met mede Pinterest Mastery leden. Tijdens deze coaching kan jij alle mogelijke vragen stellen die daarna behandeld zullen worden. Op deze manier leer jij dus van fouten of obstakels waar anderen tegenaan lopen. Dit gaat enorm veel tijd en geld schelen op de lange termijn, je weet immers wat je moet doen in die situaties.

pinterest mastery groepscoaching

Pinterest Mastery Eindoordeel

Al met al ben ik zeer tevreden over deze cursus van Thomas Mulder en ben ik van mening dat dit 100% jouw geld waard is! Hij legt alles haarfijn uit en is goed te verstaan. De informatie die hij deelt is te zien in de juiste volgorde zodat jij tijdens het kijken van de lessen het al kunt toepassen. En in combinatie met de groepscoachings + community die eromheen is gebouwd denk ik dat Pinterest Mastery de goude formule is om succesvol te kunnen worden op Pinterest.

Ben jij na het lezen van deze Pinterest Mastery Review geïnteresseerd en wil jij graag beginnen met adverteren op Pinterest?

>> Klik dan hier om DIRECT naar Pinterest Mastery te gaan voor meer informatie <<

Of meld je via deze link aan voor de GRATIS Pinterest Mastery masterclass en leer hoe jij geld kunt verdienen met Pinterest

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie