Home » Geld verdienen tips » Neem Deze Stappen Om Binnen No-time Een Passief Inkomen Te Verdienen

Neem Deze Stappen Om Binnen No-time Een Passief Inkomen Te Verdienen

Leestijd: 7 minuten

“Passief inkomen verdienen op het internet is gemakkelijk.”

Je hebt deze uitdrukking waarschijnlijk al een miljoen keer gehoord. Bloggers, freelancers, online investeringsgoeroes en youtubers – ze blijven het allemaal zeggen.

Het is echter een norm dat de mensen die succesvol zijn op het internet hun geheimen niet gratis aan iedereen vertellen. Ze organiseren gratis seminars en zetten trainingsvideo’s op YouTube die geen werkelijke waarde bieden. Die video’s en seminars zijn gewoon een truc om hun betaalde trainingen te verkopen die een fortuin kosten.

Je besteedt uren aan het bijwonen van hun zogenaamde “gratis trainingen” en het bekijken van hun gratis video’s, maar uiteindelijk verspil je je tijd terwijl je nog steeds geen idee hebt waar je moet beginnen. Je hebt geprobeerd om geld te verdienen met bloggen, YouTube-video’s en misschien dropshipping. Deze methoden vereisen vaardigheid, oefening en tijd, en garanderen nog steeds niet dat je geld verdient.

 Jouw tijd en moeite zijn kostbaar. Je hoeft het niet te blijven verspillen aan vallen en opstaan. Het leven is kort, en je hebt plaatsen om te gaan en mensen te zien. Stop met urenlang werken zonder enig resultaat, in plaats daarvan moet je jouw geld voor je laten werken.

passief inkomen verdienen

Mijn verhaal

 Vroeger had ik een hectische baan van 9 tot 5 en daarna spendeerde ik vijf uur extra om gratis dingen van het internet te leren. Mijn slaapschema was verstoord, mijn prestaties op het werk waren verminderd.  Mijn ogen hadden donkere kringen en mijn nek was permanent gespannen doordat ik zoveel tijd voor een computerscherm doorbracht. Ik heb een jaar lang geprobeerd te leren hoe ik geld kon verdienen met het internet. Hopend dat ik op een dag uit de sleur van 9-tot-5 kon stappen. Ondanks al mijn harde werk, was ik nooit in staat om een dik maandsalaris te verdienen zonder dat ik daar iets voor hoefde te doen (passief inkomen). Meestal moest ik er nog steeds tijd in stoppen.

Het goede aan de bodem te raken, is dat er nog maar één weg is en dat is omhoog.

 In het donkerste uur van mijn leven, besefte ik dat ik het helemaal verkeerd had gedaan. Ik investeerde zo veel tijd, terwijl ik er maar weinig van had, en was bang om geld uit te geven dat ik, als ik verloor, weer kon verdienen.

Dus begon ik geld te investeren

 Ik had wat spaargeld van mijn vorige baan dat ik verstandig in aandelen wilde investeren. Ik was nieuw op de markt, dus huurde ik een freelance aandelen deskundige in om me te helpen (het kostte wat, maar het was het waard). In slechts twee maanden, was ik in staat om al mijn investeringen terug te verdienen. In zes maanden, ontwikkelde ik een passieve inkomstenstroom van zes cijfers.

Ik betaalde veel geld aan de freelancer, dus ik was van plan om wat geld te besparen. Ik besteedde elke dag een half uur aan het begrijpen van de regels van het beleggen in aandelen, daarna liet ik de freelancer na een maand gaan en nam alles zelf in handen. In het hele proces verloor ik tien euro, en dat op mijn allereerste dag. Ik heb nooit meer gesolliciteerd voor een andere baan omdat mijn inkomsten uit aandelen voldoende waren om een luxueus leven te leiden.

Om eerlijk te zijn, hoeft men geen computerexpert of zeer hoog opgeleid te zijn om een passief inkomen te verdienen via het internet. Als ik een mooi bedrag kon genereren door te investeren, waarom kan jij dat dan niet? Het enige wat je hoeft te doen is de juiste plaats en een goede methode te kiezen om te investeren en een paar regels te volgen om het proces voor je te laten werken.

Laten we een kort overzicht bekijken van de gangbare beleggingsmogelijkheden die voor iedereen beschikbaar zijn.

een passief inkomen verdienen

Verschillende soorten beleggingsmogelijkheden voor passief inkomen

Vastgoed beleggingen

 Investeren in vastgoed is de meest gebruikelijke methode om jouw geld te investeren. Hoewel het een goed rendement belooft, is het nog steeds erg riskant en een newbie kan veel geld verliezen in de leerfase. Als je iemand bent die niet veel ervaring heeft en het zich niet kan veroorloven om geld op het spel te zetten, dan is deze investeringsmethode niet voor je.

Schatkistcertificaten

Schatkistcertificaten zijn een zeer veilige beleggingsmethode met weinig risico. Hierbij leen je gewoon wat geld aan de overheid of aan een bedrijf en neem het vervolgens terug tegen een vaste rente.  Bij schatkistcertificaten is het rendement op de investering zeer klein. Als je jouw geld veilig wilt bewaren, kunt je ervoor kiezen, maar verwacht geen stabiele inkomsten uit schatkistcertificaten, tenzij je al een enorm vermogen bezit.

Beleggingsfondsen

 Onderlinge fondsen zijn eerder een spaarplan dan een winstgevende beleggingsregeling. Er is bijna geen risico en geen beloning bij dit type belegging.Je krijgt terug wat je geeft, en jouw geld blijft veilig.

Belegging in aandelen

 De beleggingsmethode die ik gebruikte om een fortuin te verdienen, zijn aandelen. Het beste aan aandelen is dat je geen enorm bedrag nodig hebt om te beginnen, je kunt zelfs met één euro beginnen. Als je niet weet hoe het werkt, kun je een expert inhuren die je aandelen zal beheren. Ik heb tot 500% rendement gehaald uit beleggen in aandelen, en nog nooit ook maar een euro cent verloren. Dit is niet standaard hoor, hier heb ik wel wat geluk mee gehad.

Aandelen zijn de perfecte starters om te beleggen voor zowel experts als beginners. Bij deze methode moet men aandelen in een bedrijf kopen en deze verkopen wanneer de aandelenkoers hoger is. Met de juiste strategie wordt het risico tot een minimum beperkt en de winst tot een ongelooflijke hoogte verhoogd. Er zijn echter enkele stappen die essentieel zijn voor een succesvolle aandelenhandel (ik zal het hieronder in detail uitleggen).

Wil je meer weten over beleggen in aandelen? Lees dan mijn Trading Navigator Methode Review

beleggen in aandelen

Stappen om te nemen bij aandelen voor een passief inkomen verdienen

Oké, je bent nu begonnen met aandelen. Aandelen is een laag-risico en hoge winst methode om geld te verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste weg volgt?

 Hier zijn enkele beproefde stappen die je precies moet volgen wanneer je in aandelen belegt. Als je deze stappen volgt, kan ik je verzekeren dat je er ooit een fortuin mee zult verdienen

 Stap 1: Investeer in jezelf

 Je hebt het goed gehoord. Besteed je tijd niet aan het bestuderen van gratis cursussen. Betaal geld en huur een coach, of als je je niet zoveel kunt veroorloven, koop een online cursus of boek.

Tip: Wat dit onderwerp betreft, vond ik persoonlijk het gratis e-book van Drs Harm van Wijk zeer nuttig voor zowel beginners als deskundigen. Hier legt hij uit hoe je 30 winstgevende aandelen binnen 5 minuten kunt vinden. Het is gemakkelijk te lezen, biedt praktische stappen om succesvol te zijn in de aandelenhandel en wordt ondersteund door van Wijk’s uitgebreide kennis en ervaring in financiële analyse en handel. Je kunt hier een gratis exemplaar verkrijgen.

Stap 2: volg succesvolle mensen

 Met volgen, bedoel ik letterlijk volgen. Als zij aandelen hebben gekocht in bedrijf X, moet jij ook aandelen kopen in bedrijf X. Wanneer zij hun aandelen hebben verkocht, is het tijd om ook jouw aandelen te verkopen. Als je nieuw bent op de markt, kost het volgen van een expert je niets. En levert het je nog steeds verbazingwekkende voordelen op.

Stap 3: kijken en leren

Het volgen van een expert is gunstig als je een newbie bent, maar je zult ook moeten leren hoe en wanneer je zelf aandelen moet kopen. Op een dag zal hij misschien niet meer geïnteresseerd zijn in het kopen van te veel aandelen, en op dat moment zal je je eigen ervaring en kennis moeten gebruiken. Om een goed inzicht te krijgen, moet je de markttrends in de gaten houden en de beleggingsstrategieën van ervaren mensen analyseren. Houd pen en papier bij je en maak aantekeningen op de ouderwetse manier.

Stap 4: Herinvesteren

 Zelfs wanneer je goede winsten begint te maken, gebruik het geld dan nog niet.  Dit is een fout die zowel beginners als gevorderden maken. Blijf de winst herinvesteren met de oorspronkelijke investering, en je zult veel sneller succes boeken.

trading chart

Het volgen van deze bewezen geld investeren tips zal je helpen een aanzienlijk passief inkomen op te bouwen in een zeer korte hoeveelheid tijd. Stel je voor dat je een wereldreis maakt met je geliefde familie, al die plaatsen ziet die je altijd al wilde bezoeken en herinneringen creëert zonder je zorgen te maken over geld of een chagrijnige baas…Klinkt ongelooflijk, toch?

Afsluiting

Wil jij nou beginnen om een passief inkomen te verdienen? Dan is het enorm van belang dat jij je geld voor je laat werken en dat je investeert in jezelf. Als eerste stap zou ik je aanraden om de online training + boeken van beleggen.com aan te schaffen. Via deze link krijg je daar ook nog eens € 390,- euro korting op!

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie