Home » Beleggen » Trading Navigator Methode Review + Ervaringen + Gratis handleiding

Trading Navigator Methode Review + Ervaringen + Gratis handleiding

Leestijd: 14 minuten

Snel en dan het liefst slapend rijk worden, dat zou iedereen wel willen. Dat is ook de reden dat dit onderwerp zeer vaak wordt opgezocht in Google. Eén manier om dit min of meer te kunnen bereiken is door te beleggen. Beleggen wordt echter door velen gezien als iets voor financieel opgeleide mensen die in het geld zwemmen. Dat is niet iets wat iedereen zou kunnen doen. Goed nieuws. Niets is namelijk minder waar. Iedereen kan beleggen. Hier is geen diepgaande financiële kennis, of gigantisch fortuin voor nodig. Wist je dat je al met €250 kunt beleggen voor een mooi rendement?  Maar hoe moet je dan eigenlijk beginnen? Beleggingsexpert en entrepreneur Harm van Wijk heeft speciaal voor newbies de Trading Navigator Methode ontwikkeld.

Met behulp van de door Harm ontwikkelde software kun je zonder voorkennis al binnen maar liefst 6 weken leren beleggen. Klinkt dit je goed in de oren? Lees dan gauw verder.

De man achter de Trading Navigator Methode

Harm van WijkHarm van Wijk is de oprichter van Beleggen.com. Op deze website biedt hij een platform voor beleggers om met elkaar te sparren en/of van elkaar te leren. Als beleggingsexpert ondersteunt Harm particuliere beleggers bij het beleggen in aandelen en opties. Zijn filosofie is dat iedereen kan beleggen. Hij ontwikkelde daarom de online cursus Trading Navigator Methode met bijbehorende software om beleggen toegankelijker te maken voor de leek. De cursus groeide uit tot een groot succes. Jaarlijks krijgt hij er veel nieuwe cursisten bij.

Voor wie is de Trading Navigator Methode?

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in beleggen en die een gezonde portie geduld hebben. Succesvol beleggen met een laag risico, neemt namelijk vrij veel tijd in beslag. Het gaat dan wel langzaam, maar dan heb je op jaarbasis dus inderdaad het rendement van 20,6% waar Harm over spreekt.

Wil je sneller geld verdienen, dan is dit haast niet mogelijk, omdat je dan risicovoller moet beleggen. Dan heb je dus grote kans dat je juist grote verliezen draait. Dan kun je net zo goed een lot kopen voor een miljoenenloterij en kijken hoe snel je daar iets wint.

Ontvang de gratis handleiding van de Trading Navigator Methode

Wat houdt de Trading Navigator Methode in?

De Trading Navigator Methode is dus door Harm van Wijk in het leven geroepen om mensen op een laagdrempelige manier te introduceren in de wereld van beleggen. In een relatief kort tijdsbestek worden de basisprincipes van beleggen uitgelegd en ontvang je alle informatie die jij nodig hebt om succesvol en zo veilig mogelijk te kunnen beleggen.

Harm laat geen steen omgekeerd en leert je de fijne kneepjes van het beleggen zoals hij die door de jaren heen heeft ontwikkeld. Zo leer je onder andere trends te herkennen en hier adequaat op te reageren.

De achterliggende gedachte van de Trading Navigator Methode is dat je nooit tegen de trends in moet gaan. Ook leert Harm je hoe je met behulp van de bijgeleverde software aandelen selecteert die de meeste potentie hebben op de beurs. De cursus bestaat in totaal uit een zestal aan modules. Iedere week wordt er één module behandeld.

Het is wel zware stof, maar gelukkig kan Harm het duidelijk en overzichtelijk overbrengen. Wil je weten welke onderdelen nog meer de revue passeren tijdens de online cursus? Hieronder staat een beknopte omschrijving van de cursus per module.

Trading Navigator Methode

Module 1: Introductie

Allereerst ontvang je bij aanvang van de cursus een gebruiksaanwijzing voor het installeren van de Trading Navigator software waar je tijdens de gehele cursus mee zal werken. Tijdens de eerste week worden cursisten geïntroduceerd in de wereld van beleggen. Voor cursisten die al enige ervaring hebben opgedaan met beleggen is er een mogelijkheid om deze module verder over te slaan. De boodschap die in deze module wordt meegegeven is dat het vooraf stellen van je beleggingsdoelen essentieel is voor succesvol beleggen.

Er wordt dan ook aandacht besteed aan de verwachtingen en doelen van de cursisten. Verder wordt je stap voor stap meegenomen in het proces om een rekening te openen bij een door jouzelf te selecteren broker.  De broker biedt jou een platform waar jij je beleggingen kunt doen.

Een soort vertrouwenspersoon en bemiddelaar dus. Tijdens de cursus worden verschillende brokers uitgelicht en wordt je ondersteund bij je keuze. Tot slot leer je tijdens deze eerste week hoe je een order moet plaatsen en wat het duurzame energie rapport inhoudt.

Module 2: Bewezen beleggingsstrategieën

De tweede week staat in het teken van het vormen van een beleggingsstrategie op basis van onder andere de in de eerste week opgestelde doelen. Een goede voorbereiding is volgens Harm van Wijk namelijk maar het halve werk. Door doelbewust te beleggen minimaliseer je significant de risico’s die bij beleggen om de hoek komen kijken.

Beleggen komt namelijk altijd met risico’s. Tijdens deze module leer je over de verschillende mogelijke strategieën die je kunt toepassen. Daarnaast leer je de basis van beleggen in opties. Ook leer je tijdens deze module wat Turbo’s, Speeders en Sprinters precies inhouden en hoe je ze kan inzetten.

Wanneer we voor het eerst komen kijken bij de wereld van beleggen zijn we nog echt een leek. Harm herinnert zijn cursisten er om deze reden aan dat er veel grote spelers op de beurs zijn waar ze het tegen op moeten nemen. Deze grote beursgenoteerde bedrijven weten waar ze mee bezig zijn en het heeft daarom geen zin om hier tegenin te gaan.

Hij vergelijkt dit met een leek die het tegen een professioneel voetbalelftal opneemt. Het is dan natuurlijk geen verrassing wie er gaat winnen. Vandaar dat in deze module ook wordt gekeken naar de beleggingsstrategieën van deze grote spelers op de beurs. Het is de kunst om mee te gaan in wat zij doen, zodat je een beetje mee kan liften op hun succes.

Module 3: Trendvolgend beleggen

alles over beleggenEen andere truc bij succesvol beleggen is volgens Harm van Wijk het leren uitschakelen van je emoties. Mensen zijn geneigd in paniek te raken bij wisselende trends, waardoor ze precies op de verkeerde momenten in -en verkopen.

Wanneer we onze emoties volgen lopen we daarom telkens achter de feiten aan. Het is dus van belang om altijd Trendvolgend te beleggen. Tijdens deze module leer je hoe je dit moet doen door eerst te leren trends te herkennen en hier vervolgens adequaat en vooral tijdig op te reageren.

De software komt hierbij goed van pas. De software kan aangeven wanneer het beste moment is om in -en uit te stappen. Als je deze dus correct gebruikt, hoef je niet eens zoveel na te denken, oftewel, zet je emoties uit en volg de software.

Module 4: Bewezen optiestrategieën

Tijdens deze module worden opties behandeld. Eerst wordt er een introductie gegeven van wat opties precies inhouden. Door middel van een werkboek zullen de basisprincipes van opties worden doorgenomen. In deze week leer je ook hoe je opties schrijft en welke risico’s er bij opties komen kijken.

Er wordt ook nog ingegaan op de statistieken en hoe deze te gebruiken tijdens het beleggen. Verder wordt ook hier weer gekeken naar de grote spelers op de beurs, zodat cursisten leren wat bewezen succesvolle strategieën zijn.

Module 5: Statistiek gebruiken om kansen te monitoren

Deze module is gericht op het herkennen van statistische kansen, zodat je op het juiste moment kan toeslaan. Hierbij leer je de statistieken in je voordeel te gebruiken.

Als je emotieloos deze statistieken volgt heb je al een grote kans op succes. Naast het monitoren van kansen op de beurs, wordt er in deze week ook aandacht besteed aan wat er allemaal mis kan gaan bij het beleggen en hoe je dit het beste kunt opvangen om hier minimale schade aan te ondervinden. Stapsgewijs leer je wat je beter wel kunt doen en wat je beter kunt laten.

Module 6: Trading journaal en handelsplaats

In de laatste module van de cursus wordt aandacht besteed aan het Trading journaal. Dat is een overzicht waarin je de voortgang van je beleggingen bijhoudt. Alles wat goed en wat minder goed ging komt hierin te staan. Hieronder valt ook de winst -en verlies rekening. Dit Trading journaal gebruik je om in het vervolg betere Trades te maken.

Deze leg je vast in je Handelsplan. Zo ben je continue bezig met het updaten van jouw beleggingsstrategie en minimaliseer je tevens de schade. Het is helemaal niet erg als het soms wat minder goed gaat, als je maar onderzoekt wat hier de oorzaken van zijn. Op deze manier wordt je steeds beter en gaat het steeds minder vaak mis.

Extra’s bij de Trading Navigator Methode

De uitgebreide cursus van Harm van Wijk brengt je dus al een aardig eind op weg als beginnend belegger. Dit is echter niet alles wat je krijgt bij je inschrijving voor de Trading Navigator Methode. Naast de online cursus van 6 weken, ontvang je namelijk ook vele extra’s die je zullen helpen bij het leren om succesvol te beleggen. Van deze bonussen kun je nog lang plezier hebben. Hieronder kun je lezen welke extraatjes je kunt verwachten als je besluit de Trading Navigator Methode aan te schaffen.

Trading Navigator Software

trading navigatorDe door Harm van Wijk ontwikkelde software waar je tijdens de cursus gebruik van gaat maken, kun je voor de rest van je leven blijven gebruiken bij het beleggen.

De software is zo gebouwd dat deze je helpt om trends gemakkelijk en snel te herkennen en goed de markt te anticiperen, zodat je de juiste keuzes kunt maken tijdens het beleggen.

Zoals hierboven ook al even genoemd werd, hoef je met deze software nauwelijks na te denken. De software laat je namelijk zien wanneer het beste moment aanbreekt om te kopen of te verkopen. Het belangrijkste dat je hierbij moet onthouden is dat een groene pijl betekent dat het een goed moment is om te kopen en een rode pijl dat je juist beter de hele handel weer kunt verkopen.

Om het risico op een groot verlies in te perken, kun je een stop loss instellen. Dit is een door jouzelf te bepalen waarde voor het maximum verlies dat je wil en/of kan accepteren. Wanneer het aandeel deze waarde bereikt, wordt het dan automatisch weer verkocht. Zo minimaliseer je het risico op een groot verlies.

Beginners hebben vaak de neiging de koersen continue in de gaten te houden. Dit is sowieso al niet nodig, maar met deze software in je bezit helemaal niet meer. Volgens Harm van Wijk is het zelfs voldoende om maar een half uur per week aan je beleggingen te besteden.

Onbeperkt toegang tot de Community

Binnen deze community kun je iedere week al je vragen en opmerkingen kwijt tijdens de wekelijkse webinar.  De community bestaat uit enthousiaste beleggers die graag hun ervaringen en tips met elkaar delen. Doordat er ook veel doorgewinterde beleggers lid zijn van deze community, kan hier zeer waardevolle informatie tussen zitten. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te zien hoe anderen de kennis die ze hebben opgedaan tijdens de cursus toepassen in de praktijk.

Telegram alerts

Hoewel je natuurlijk zelf goed doordachte keuzes moet maken wanneer het op beleggen aankomt is dit toch wel een erg handig extraatje. Twee jaar lang ontvang je namelijk iedere week alerts en tips in de chat app Telegram over potentieel interessante aandelen om bij in te stappen. Vooral als je voor het eerst aan het beleggen bent, is het een handige tool om te gebruiken bij het leren herkennen van de trends. Maar het is ook zeker een prettige ondersteuning als je gewoon even iets over het hoofd hebt gezien.

€500 transactietegoed van MeXem

Tijdens de cursus kies je zelf met welke Broker je in zee wil gaan. Iedere Broker heeft zo zijn eigen voordelen. Kies je bijvoorbeeld voor MeXem, dan ontvang je een transactietegoed van maar liefst €500. Naast dat dit natuurlijk een hartstikke fijne bijkomstigheid is, is MeXem een zeer uitgebreide broker.

Zij maken het namelijk mogelijk om op 131 verschillende beurzen te handelen. Verder hanteert deze broker een relatief lage prijs. Dit maakt dat MeXem onder andere een aantrekkelijke Broker is voor beginnende beleggers.

Live coaching sessies met Harm van Wijk

beleggen.comHarm van Wijk heeft geen geheimen voor zijn cursisten. Hij leert je alles wat hij weet. Alsof de cursus en alle extra’s nog niet genoeg waren, biedt hij ook nog eens wekelijkse coaching sessies aan.

Tijdens deze coaching sessies geeft hij presentaties over nieuwe inzichten en nuttige weetjes. Je krijgt ook de gelegenheid om vragen aan hem te stellen. De presentaties worden opgenomen, dus je kunt ze onbeperkt terugkijken.

E-books bij de Trading Navigator Methode

Bij de Trading Navigator Methode zit ook een aantal handige e-books inbegrepen. Hieronder kun je lezen welke dit allemaal zijn.

E-books over opties en aandelen

Ten eerste ontvang je de handboeken ‘Geld verdienen met opties’ en ‘Aandelen’. Deze handboeken zijn zeer nuttig om helemaal door te lezen. Vooral als de cursus op sommige momenten misschien wat snel gaat, is het erg fijn om deze boeken nog achter de hand te hebben. Ook als naslagwerk zijn deze boeken erg prettig om in je bezit te hebben.

E-book over Turbo’s, Speeders en Sprinters

In dit e-book wordt dieper ingegaan op Turbo’s, Speeders en Sprinters. Dit boek is erg duidelijk geschreven en zeer uitgebreid.

De kosten van de Trader Navigator Methode

Voor deze online cursus betaal je eenmalig €1.997,00. Voor deze prijs ontvang je het hele pakket inclusief de bonussen. Regelmatig is het mogelijk de cursus aan te schaffen met een fikse korting. De actiepagina verschijnt dan op de website Beleggen.com die door Harm van Wijk is opgericht. Houd deze website dus goed in de gaten. Vaak kun je namelijk tot wel tot 50 procent korting krijgen op het pakket.

Als je het toch een beetje eng vindt om op goed vertrouwen in één keer zo een groot bedrag neer te leggen, kun je er ook voor kiezen om eerst een kijkje te nemen bij de gratis webinar van Harm van Wijk. Deze webinar is te vinden via slim.Beleggen.com.

Tijdens deze gratis webinar kun je alvast kennis maken met Harm en met zijn Trading Navigator Methode. Je krijgt een demonstratie te zien van de Trader Navigator Software. Verder leer je hoe je je eigen portefeuille kunt beheren in maar een half uurtje gemiddeld per week.

Meld je aan voor de gratis webinar

Niet goed, geld terug garantie

Als je dan toch in zee gaat met Harm, geldt er een garantie op de cursus van 30 dagen. In het zeldzame geval dat je dus toch niet helemaal tevreden bent met de cursus kun je gewoon je geld weer terug krijgen. Tenzij beleggen je echt helemaal niet blijkt te liggen is het echter een aanrader om vol te blijven houden.

De vele ingewikkelde termen met betrekking tot beleggen kunnen soms namelijk in eerste instantie wat afschrikken, maar binnen de kortste keren heb je het onder de knie. Ook de prijs van de cursus is overigens peanuts vergeleken met het rendement dat je kunt behalen met deze methode.

Is de Trading Navigator Methode wel betrouwbaar?

Trading-Navigator-MethodeHet is wel mooi en aardig dat er een rendement van 20,6% wordt beloofd, maar is dit niet te mooi om waar te zijn? Het blijkt dat Harm van Wijk met zijn methode inderdaad dit gemiddelde haalt. Dat wil niet zeggen dat hij altijd dikke winst maakt. Ook hij kan soms slechte jaren hebben.

Dat gezegd hebbende is het rendement dat hij noemt wel realistisch. Als je zijn instructies opvolgt en de software op de juiste manier gebruikt, kan jij ook zeker wel een leuk bedrag verdienen door te beleggen.

Kun je wel leren beleggen in 6 weken tijd?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt mogelijk. Natuurlijk heeft het Harm van Wijk wel wat langer dan 6 weken gekost om te leren om succesvol te beleggen. Doordat hij alles wat hij door de jaren heen heeft geleerd in zijn cursus bespreekt, hoef je zelf het wiel niet meer uit te vinden. Super handig, toch? Uiteraard is beleggen nooit risicovrij, maar door de tips en tricks van Harm op te volgen, kun je het risico wel significant inperken.

Ervaringen van cursisten

Aan het eind van de cursus worden de cursisten gevraagd de cursus te reviewen.  Veruit de meeste mensen zijn vol lof over de Trading Navigator Methode. Vooral het feit dat Harm van Wijk geen informatie achterhoudt scoort punten. De meeste mensen delen niet graag al hun geheimen als deze geld opleveren, maar Harm is hierin een open boek. Hiermee creëert hij vertrouwen tussen hem en zijn cursisten.

Ook zijn stijl van lesgeven wordt zeer gewaardeerd. Zijn kalme houding en zijn enthousiasme maken dat de vrij ingewikkelde stof goed behapbaar wordt. Niet alleen worden de cursus en de bijbehorende software als nuttig ervaren, het is ook nog eens leuk om de Trading Navigator Methode te volgen. Ondanks dat het een vrij intensieve cursus is van 3 dagen per week, is het niet moeilijk om je concentratie bij de les te houden.

Conclusie over de Trading Navigator Methode

Uit alle bovengenoemde informatie en de vele reviews die ook nog online staan over de Trading Navigator methode, valt te concluderen dat de Trading Navigator Methode over zijn geheel genomen een succes is. De nadelen wegen niet op tegen de voordelen, dus al met al is de Trading Naviagator Methode zeker een aanrader. Hieronder staan de voor -en nadelen uitgelicht.

Voordelen

 • Je krijgt veel waar voor je geld (o.a. dure software, ebooks, toegang tot VIP community)
 • Van de kennis die je opdoet heb je de rest van je leven profijt
 • De bonussen kunnen je nog jarenlang ondersteunen bij het beleggen
 • Binnen de Trading Navigator Methode is een rendement van 20,6% per jaar een realistische opbrengst
 • Harm van Wijk geeft duidelijk, overzichtelijk en vooral ook enthousiast les
 • Toegang tot de VIP community voor al je vragen en, of opmerkingen over beleggen
 • Je hebt geen voorkennis nodig om aan de cursus te kunnen beginnen, maar de cursus is ook zeker nuttig voor de wat verder gevorderde belegger.

Nadelen

 • De prijs kan vooraf afschrikken (dit verdien je echter, mits je de instructies van Harm goed volgt, uiteindelijk dubbel en dwars weer terug)
 • Het kan een uitdaging zijn om emotieloos te blijven tijdens het beleggen. Dit kan ongeduld opwekken.
 • Je hebt geduld nodig voor deze methode, omdat het tijd kost om winst te behalen.

Ontvang de gratis handleiding van de Trading Navigator Methode

Als je de gratis handleiding hebt ontvangen ontvang je een mooi aanbod om de Trading Navigator Methode met korting te kopen.

Onze beoordeling

Trading Navigator Methode

€ 997,-
9.6

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

10.0/10

Voordelen

 • Duidelijke uitleg
 • Gratis handleiding
 • Veel bonussen

Nadelen

 • Beleggen heeft altijd een risico

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie