Home » Ondernemen » Vrijheid Vastgoed review

Vrijheid Vastgoed review

Leestijd: 20 minuten

Ben je op zoek naar een interessante en complete cursus over vastgoed? Dan is Vastgoed Vrijheid van Martijn van den Berg misschien precies waar je naar op zoek bent. In deze cursus leer je alles over het kopen van vastgoed, waarna je deze panden kunt verhuren. Wanneer je voor investeren in vastgoed kiest, kan je hier een passief inkomen mee genereren. Deze trend is de laatste jaren erg populair geworden en in deze review lees je alles over de cursus Vrijheid Vastgoed. Je leest wat mijn bevindingen en ervaringen ermee zijn en je komt erachter wat deze complete cursus je te bieden heeft.

Je zou de cursus Vrijheid Vastgoed kunnen kennen van de naam De Vastgoed Academy, zo heette deze cursus namelijk eerst. De inhoud van de cursus is hetzelfde, maar de naam is in ieder geval veranderd.

Maak kennis met Martijn van den Berg, de man achter de Vrijheid Vastgoed cursus

martijn van den bergMartijn van den Berg is een vastgoed beleggingsexpert en online ondernemer. Hij woont vaak bekende vastgoed evenementen bij om daar als public speaker meer over beleggen in vastgoed te vertellen. Samen met zijn vrouw heeft hij in de loop der tijd 10 unieke panden weten te bemachtigen. Deze panden worden allemaal door het duo verhuurt en zorgen voor een riant passief maandelijks inkomen. De waarde van deze 10 panden, die ze in anderhalf jaar tijd hebben kunnen kopen, wordt geschat op meer dan 1,5 miljoen euro. Voordat Martijn dit succes behaalde, heeft hij zelf meerdere online cursussen over dit onderwerp gevolgd.

Hij heeft ook in coaching geïnvesteerd, om er zoveel mogelijk succes uit te kunnen halen. Martijn van den Berg heeft nu besloten om alles wat hij in de afgelopen periode heeft geleerd, te bundelen in zijn eigen online cursus: Vrijheid Vastgoed. Deze cursus is zo’n groot succes en doet het goed bij het grote publiek, waardoor dit de nummer 1 vastgoed cursus van Nederland genoemd mag worden.

Wat kun je van de cursus Vrijheid Vastgoed leren en voor wie is deze cursus geschikt?

Wanneer je de cursus Vrijheid Vastgoed koopt, leer je op welke manier je in vastgoed kunt beleggen. Door in vastgoed te beleggen, kun je meer vrijheid ervaren, aangezien je hiermee voor een passief maandelijks inkomen kunt zorgen. Je leert van A tot Z op welke manier je succesvol kunt worden in het beleggen in vastgoed in Nederland. Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende als ervaren beleggers. Heb je al een aantal panden in je bezit? Dan kan deze cursus je helpen om rendement te verhogen en je portefeuille uit te breiden. Geld verdienen met vastgoed is populair.

Huddle

De online cursus is gemaakt in Huddle van de IMU, waardoor je toegang krijgt tot een uitgebreide en goed functionerende online leeromgeving. Het mooie aan deze cursus is dat je hem op je eigen tempo kunt doorlopen. Er zitten geen deadlines aan verbonden. Als je de cursus aanschaft, krijg je jouw hele leven toegang tot de inhoud én bijgevoegde bonussen.

Vrijheid Vastgoed bestaat uit 50 interessante lessen, verdeeld over 12 modules. Je krijgt direct toegang tot de Facebook community, waar je met meer dan 900 cursisten in contact kunt komen. Iedere week vindt er groepscoaching plaats. In deze coaching sessies kun je al je vragen stellen.

Martijn van den Berg wil zijn kennis over beleggen in vastgoed met anderen delen. Hij is ervan overtuigd dat hij dé manier heeft gevonden om hier succes mee te behalen. Om zijn werkwijze op je eigen manier uit te kunnen voeren, dien je over de juiste mindset te beschikken. Vandaar dat hij je ook leert op welke manier je een gezonde en gemotiveerde mindset kunt ontwikkelen.

Deze cursus is voor iedereen geschikt die geïnteresseerd is in beleggen in vastgoed. Het maakt niet uit of je met een klein startkapitaal begint of dat je veel geld te besteden hebt. Iedereen die deze cursus volgt kan stappen maken richting financiële vrijheid en succes.

Koop de Vrijheid Vastgoed cursus nu met 50% korting

Op welke manier is de Vrijheid Vastgoed cursus opgebouwd?

Martijn van den Berg leert je graag verschillende methoden op welke manier je in vastgoed kunt beleggen. Deze methoden zijn zowel voor beginnende als ervaren beleggers interessant. Je kunt al beleggen in vastgoed als je weinig startkapitaal hebt. Je krijgt levenslang toegang tot alle modules en bonussen als je besluit om deze online cursus te kopen.

Het maakt dus niet uit of je binnenkort je eerste pand gaat kopen, je al over een eigen pand beschikt of dat je als doel hebt om over een aantal jaar een aantal panden te kopen. Martijn en zijn vrouw leven nu een zorgeloos en vrij leven en zij geloven dat ze hun kennis en succes met anderen kunnen delen.

De cursus Vrijheid Vastgoed is gemaakt in het software programma Huddle, van de IMU. Dit is een online leeromgeving die cursisten in staat stelt om een cursus op hun eigen tempo te doorlopen. De cursus is visueel gezien om door een ringetje te halen. In de online leeromgeving vind je 20 lessen terug. In totaal is er 20 uur aan beeldmateriaal beschikbaar. Veel lessen hebben bijbehorende PDF’s en opdrachten, zodat je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. Hieronder lees je per module wat je van die specifieke module kunt leren.

Module 1: Introductie

De eerste module bestaat uit een introductie van de cursus en stelt je voor aan Martijn van den Berg. Je komt erachter wat hem ertoe heeft gezet om in vastgoed te investeren. Hij legt aan je uit dat hij door de jaren heen nooit vermogen heeft opgebouwd, omdat hij zijn geld vooral aan het uitgeven was. Door in vastgoed te beleggen, wist hij vermogen te vergaren samen met zijn vrouw. Zijn passieve inkomen zorgt er nu voor dat Martijn en zijn vrouw meer vrijheid ervaren en met hun geld iets terug kunnen doen voor de samenleving en goede doelen die zij steunen. Dit is voor hem veel meer waard dan zijn geld over de balk te smijten.

De cursus Vrijheid Vastgoed leert je onder andere:

 • Basiskennis beleggen in vastgoed
 • Uitdagen & laten nadenken
 • 100% geven
 • De beste Strategieën
 • Geen geheimen
 • Antwoorden op alle vragen

Je leert in deze module in ieder geval dat een goede samenwerking van twee kanten komt. Hiermee wordt bedoeld dat je succes met je eigen vastgoed kunt behalen, als je bereidt bent om er hard voor te werken en je de kennis uit de cursus op de juiste manier in de praktijk kunt brengen. Module 1 bestaat uit 2 lessen.

 • Les 1: Welkom
 • Les 2: Indeling en praktische informatie over de cursus.

vrijheid vastgoed cursus

Module 2: De Bouwgrond

Deze module is bedoeld als stevige basis voor de rest van de cursus. Je leert in deze module namelijk meer over de historie van Nederlands vastgoed. Hoe beter je de historie van vastgoed in Nederland begrijpt, hoe meer succes je straks met de aanschaf en verhuur van je eigen vastgoed zal behalen. Het is namelijk belangrijk dat je leert begrijpen hoe vastgoed voor je kan werken. Je maakt kennis met trends op het gebied van beleggen in vastgoed. Deze trends laten je zien op welke momenten het interessant voor je is om te beleggen en wanneer je kansen kunt grijpen om geld te verdienen met vastgoed.

Martijn van den Berg vertelt je in module 2 alles over het stappenplan dat hij bedacht heeft om succesvol mee in vastgoed te beleggen. Hij mistte zelf al die jaren een duidelijk stappenplan dat hij kon volgen, vandaar dat hij zijn eigen stappenplan heeft ontwikkeld. Het stappenplan wordt in les 6 van deze module met je gedeeld. Martijn staat achter zijn eigen stappenplan en is ervan overtuigd dat je net zoals hij financieel succes kunt behalen met beleggen in vastgoed als je zijn stappenplan volgt. In module 2 vind je deze specifieke lessen terug:

 • Les 1: Wat maakt vastgoed goed?
 • Les 2: De Nederlandse huizenmarkt
 • Les 3: Type vastgoed en cyclus
 • Les 4: Kansen, trends en toekomstvisie
 • Les 5: Vastgoed strategieën
 • Les 6: Investeringsstappenplan
 • Les 7: Samenvatting

Module 3: Een goede fundering

Deze module staat in het teken van het eigen maken van een succesvolle mindset. Ik vind persoonlijk dat elke cursus een onderdeel moet hebben, waarin tijd en aandacht aan het ontwikkelen van je mindset wordt besteed. Een gezonde en sterke mindset zorgt ervoor dat je duidelijke doelen kunt stellen en je de drive voelt die nodig is om je doelen te behalen. Opgeven is geen optie en alleen met een sterk doorzettingsvermogen kun jij er je eigen succesverhaal van maken. Ik heb dit zelf ervaren met mijn eigen affiliate blogs, waar ik gedurende de eerste 7 maanden nog geen geld mee verdiende. Hoewel het demotiverend was, zette ik door en nu heb ik 6 winstgevende websites, waardoor ik nu een online passief inkomen voor mezelf heb weten te creëren.

Deze module helpt je om een sterke fundering te leggen, door middel van het creëren van een ijzersterke mindset. Hard werken wordt beloond. Je kunt niet achteroverleunen en maar hopen dat je een passief inkomen voor jezelf tevoorschijn tovert. Een sterke mindset gaat ook over discipline. Je gaat in deze module visualiseren hoe jouw droomleven eruit zou zien. Doordat je dit doel bijna voor je kan zien, wordt het makkelijker om er keihard voor te zwoegen. Een duidelijk doel zorgt voor motivatie en hierdoor kun je nog harder met de cursus en het uitbouwen van je eigen vermogen aan de slag gaan.

Module 3 bestaat uit deze 5 lessen:

 • Les 1: Wakker worden
 • Les 2: Doelen stellen en strategie bepalen
 • Les 3: Wat is je waarom?
 • Les 4: Financieel management
 • Les 5: Samenvatting

Module 4: Vind je eigen goudmijn

vastgoed makelaarDeze module helpt je om te bepalen naar welke stad of welk dorp je afreist om daar te gaan beleggen in vastgoed. Voor iedereen is een ander gebied interessant. Misschien wil je beleggen in vastgoed bij jou in de buurt, of juist in de randstad, waar de waarde van panden sneller zal stijgen. Deze module legt je uit op welke manier je marktonderzoek kunt verrichten. Door meerdere steden en dorpen in de gaten te houden, leer je waar de beste kansen liggen en waar je geld op termijn meer waard kan worden. Staat er weinig te koop in het gebied dat je op het oog hebt? Dan kun je gaan flyeren.

Flyeren helpt om mensen aan het denken te zetten over de verkoop van hun pand. Misschien dachten zij er wel aan, maar vinden ze het te veel werk om een koper te vinden. Wanneer jij hen al verteld dat je geïnteresseerd bent in hun pand, geeft dit ze meer zekerheid en durven ze het misschien wel aan om hun pand aan je te verkopen. Bovendien heb je minder concurrentie als je in een gebied gaat flyeren, dat goed uit je eigen marktonderzoek is gekomen. Martijn leert je in deze module hoe je aan de beste panden kunt komen en leert je meteen hoe je aankopen tegen interessante prijzen kunt doen.

Module 4 bestaat uit deze 5 lessen:

 • Les 1: Het ideale plaatje
 • Les 2: Vastgoed kopen onder de marktwaarde
 • Les 3: Off market deals vinden
 • Les 4: Je eigen winning flyer
 • Les 5: Samenvatting

Module 5: Deal or no deal

In deze module leert Martijn van den Berg je op welke manier je de beste deals binnen kunt halen op het moment dat je panden op het oog hebt. Je leert onder andere op welke manier je bezichtigingen het beste kunt voorbereiden en op welke manier je dit proces doorloopt als je een pand bekijkt. Daarnaast krijg je handige tips als het op het maken van berekeningen aankomt. Is het je gelukt om een pand te kopen? Dan leer je meteen op welke manier je berekent welke huurprijs je aan huurders kunt vragen. Interessant is dat Martijn zijn eerste eigen pand als voorbeeld gebruikt in deze module.

De tips die in deze module met je gedeeld worden, gaan vooral over hoe je het beste met makelaars kunt omgaan en op welke manier je de bezichtiging positief kunt beïnvloeden. Je leert op welke manier je met de makelaar kunt onderhandelen om uiteindelijk het pand te kunnen kopen. Deze module bestaat uit 5 verschillende lessen:

 • Les 1: Huurprijs en servicekosten
 • Les 2: De belangrijkste formules
 • Les 3: Voordat je koopt
 • Les 4: Bezichtigingen, bieden, onderhandelen en kopen?
 • Les 5: Samenvatting

Module 6: Show me the money

show me the moneyZoals je misschien wel weet is de cursus Vrijheid Vastgoed zowel voor beginnende als ervaren beleggers interessant. Heb je nog geen of weinig startkapitaal? Geen probleem, deze cursus leert je op welke manier je de financiering rondom je eerste eigen pand in orde kunt maken. Je zou bijvoorbeeld een crowdfund actie kunnen starten om je eerste euro’s binnen te halen. Je vermogen neemt toe op het moment dat je rendement gaat behalen. Het doel van deze cursus is om je tips te geven, zodat je een zo hoog mogelijk rendement kunt krijgen.

In deze module komt alles wat met het verzamelen van genoeg geld te maken heeft aan bod. Je leert ook op welke manier je panden kunt taxeren. Martijn helpt je om ieder traject zo goed mogelijk te begrijpen, zodat je in de praktijk niet voor verrassingen komt te staan. Module 6 bestaat uit 6 interessante lessen, namelijk:

 • Les 1: Een lesje over geld
 • les 2: Beleggingshypotheek
 • Les 3: Crowdfunding
 • Les 4: JV deals
 • Les 5: Taxeren
 • Les 6: Samenvatting

Module 7: Slim zijn

Wist je dat je meerdere mogelijkheden hebt om geld met een nieuw aangekocht pand te verdienen. Je hoeft het namelijk niet altijd te verhuren om er geld mee te verdienen. Je kunt er ook voor kiezen om het pand dat je koopt op te knappen en vervolgens met een mooie winst door te verkopen. Op die manier kun je ook je vermogen laten groeien. Dit traject staat bekend onder de naam Fix & Flip en Martijne leert je in module 7 precies op welke manier je dit kunt doen.

In deze module leer je ook meer over de administratie rondom je eigen panden. Het is belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de Nederlandse wet- en regelgeving. Je wil alles namelijk legaal aanpakken en voorkomen dat je administratieve fouten maakt. Dit zijn de 5 lessen die module 7 je te bieden heeft:

 • Les 1: Waarde toevoegen/verbouwen
 • Les 2: Wet en regelgeving
 • Les 3: Administratie
 • Les 4: Belasting en Privé of BV?
 • Les 5: Samenvatting

Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

Het verhuren van je panden dien je zo goed mogelijk te regelen. Het liefste heb je natuurlijk nette huurders, die je iedere maand op tijd betalen en die netjes met je woning omgaan. Om betrouwbare huurders te vinden, dien je personen goed te kunnen screenen. Martijn van den Berg leert je in deze module hoe je dat doet. Je kunt een doelgroep samenstellen, zodat je weet wat voor type huurders je in je pand wil toelaten. Daarnaast leer je waar je op dient te letten als je personen het pand laat bezichtigen. Je kunt dan namelijk al snel merken of het betrouwbare huurders zouden kunnen zijn of niet. In deze module vind je 5 lessen terug:

 • Les 1: De Ideale huurder
 • Les 2: Typen huurders & Huurder is King
 • Les 3: Bezichtigen en screenen
 • Les 4: Beheer en management
 • Les 5: Samenvatting

Module 9: Bouw je eigen stad

Je zou ervoor kunnen kiezen om in ieder geval één pand te kopen en te verhuren. Wanneer je merkt dat dit goed loopt en ook nog eens goed verdient, is het mogelijk om meerdere panden op je naam te krijgen. Op die manier kun jij je eigen ministad bouwen. In deze module leer je op welke manier je jouw business kunt opschalen. Martijn begon ooit met één pand, groeide uit naar 5 en heeft nu zelfs 10 panden. Martijn heeft dit niet in z’n eentje gedaan. Hij leert je graag op welke manier je een team om je heen kunt verzamelen, die je erbij helpen om een vastgoedimperium te onderhouden.

Het automatiseren van werkzaamheden staat hierbij centraal. Dat komt doordat geautomatiseerde processen niet fout gevoelig zijn en het je veel tijd en uiteindelijk geld bespaart. Module 9 bestaat uit 4 lessen, namelijk:

 • Les 1: Team bouwen, automatiseren en schalen
 • Les 2: Netwerken
 • Les 3: Onze grootste “f*ck ups”
 • Les 4: Samenvatting

Module 10: De Kennisbank

Deze module is erg interessant aangezien je met de kennisbank toegang krijgt tot meer dan 70 unieke documenten. Deze documenten kun je inzetten bij het opzetten van je eigen vastgoedbedrijf. Je kunt in de kennisbank bijvoorbeeld voorbeelden van contracten, checklists, stappenplannen en nog veel meer terugvinden. En je kunt deze documenten makkelijk aanpassen door je eigen logo en dergelijke erop te zetten. Je hoeft belangrijke documenten dus niet helemaal zelf te maken. Dit scheelt je veel tijd en je kunt ervan uitgaan dat wat er in de documenten vermeldt staat, ook klopt. Houd er rekening mee dat je bepaalde documenten niet 1-op-1 mag kopiëren. Je dient alles in je eigen verwoording neer te zetten.

Module 11: FAQ en succeswens

Dit is een afsluiter. Deze module bevat een video waarin Martijn van den Berg je succes wenst met je eigen vastgoedbedrijf. Je komt erachter op welke manieren je vragen kunt stellen aan Martijn en zijn team. Hierna is het aan jou en kun je starten met het opzetten van je eigen vastgoedbedrijf.

Module 12: Bonus – Een steengoede mindset

De allerlaatste module is een interessante bonus over mindset. Deze video is belangrijk, aangezien je moet leren om een sterke mindset te creëren. Ik raad je dan ook aan om deze video meerdere keren te bekijken. Hard werken en een sterke mindset zorgen er uiteindelijk voor of je succes met je bedrijf zal behalen.

vrijheid vastgoed groepscoaching

Tot welke Vrijheid Vastgoed extra’s krijg je toegang met de cursus?

Het goede nieuws bij de Vrijheid Vastgoed cursus is, dat je toegang krijgt tot een aantal interessante bonussen. De extra’s zorgen ervoor dat de cursus in het algemeen een stuk sterker wordt. Hieronder lees je welke extra’s je van Martijn van den Berg kunt verwachten.

Extra 1: Vrijheid Vastgoed Familie Community op Facebook

De community is mega interessant aangezien je daar met medeondernemers in contact komt. Jullie zijn allemaal geïnteresseerd in dezelfde business en willen zoveel mogelijk van Martijn en elkaar leren. Je kunt 24/7 vragen achterlaten in de community en deze worden altijd snel beantwoord. Je kunt zowel een antwoord van Martijn of andere cursisten verwachten.

Extra 2: Wekelijkse groepscoaching

Martijn van den Berg gelooft in het opbouwen van een band met zijn cursisten. Hierdoor heeft hij ervoor gekozen om iedere week een live coachingsessie te houden. Dit is extreem waardevol. Je kunt op dat moment live vragen stellen en luisteren naar waar anderen tegenaan lopen. Hier leer je enorm veel van. Er worden zelfs gastsprekers uitgenodigd, die allemaal andere onderwerpen met je komen bespreken. De sessies zijn tussen de 90 en 120 minuten lang en leveren je veel waarde. Je kunt een groepssessie later terugkijken als je er niet live bij kunt zijn.

Extra 3: De Cashflow Calculator

cashflow calculator vrijheid vastgoedDeze calculator helpt je om meer inzicht te krijgen in je cashflow. Je kunt bijvoorbeeld een maximaal rendement uitrekenen. Dit vertelt je wat je winst is en hoeveel je maandelijkse huuropbrengsten zullen worden. De calculator helpt je om jouw vastgoedbedrijf in de groene in plaats van in de rode cijfers te houden. De Cashflow Calculator kun je op één of meerdere panden loslaten.

Extra 4: Hefboom Roadmap

De Hefboom Roadmap helpt je om de financiering van de panden die je op het oog hebt rond te krijgen. Deze informatie helpt je om een duidelijk beeld te krijgen van welke gevolgen bepaalde financieringen op je cashflow hebben. Op die manier kun je gaan bepalen of een annuïtaire of lineaire hypotheek beter voor je is op dat moment. Je kunt met de Hefboom Roadmap ook makkelijk in kaart brengen wat je eigen financiële inbreng in je volgende pand zal zijn.

Extra 5: Kennisbank vol documenten, koopaktes, formules en overeenkomsten

In de kennisbank krijg je toegang tot meer dan 70 kant en klare documenten die je voor je eigen vastgoedbedrijf kunt gebruiken. Je kunt koopakten, huurcontracten en nog veel meer belangrijke documenten inzien en aanpassen om in jouw eigen bedrijf te gebruiken. Deze documenten voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Dit scheelt je veel tijd in het opstellen van belangrijke documenten die je door anderen dient te laten ondertekenen.

Extra 6: Meetups & exclusieve uitnodigingen

Martijn van den Berg vindt het gaaf om met zijn cursisten in contact te staan. Dit doet hij door een band met hen op te bouwen en 4 keer per jaar een meetup te organiseren. Je kunt live vragen stellen, Martijn en andere cursisten ontmoeten en je successen met elkaar delen.

De voor- en nadelen van Vrijheid Vastgoed voor je op een rij

De voordelen van Vrijheid Vastgoed zijn dat je in contact komt met Martijn van den Berg, die zelf 10 panden heeft en je precies kan uitleggen hoe je succesvol wordt met beleggen in vastgoed. Verder kun je een kant en klaar stappenplan volgen om zo snel mogelijk aan je eerste eigen pand te komen. Je weet precies welke stappen je moet zetten en je kunt al je vragen in de Facebook community stellen. Zodra je toegang krijgt tot de cursus, kun je ook van veel verschillende bonussen genieten. Naast Martijn komen er ook andere vastgoedexperts aan het woord in de cursus. Je kunt dus van verschillende succesvolle personen leren.

Alle online cursussen die je terug kunt vinden zullen wel over een aantal nadelen beschikken. Vrijheid Vastgoed kan soms een beetje onduidelijk zijn, aangezien er in de modules wel onderwerpen worden aangegeven, maar dit in de lessen niet altijd het geval is. Soms moet je dus even zoeken. Een ander nadeel is dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Je zou geld kunnen verliezen. Hier dien je altijd rekening mee te houden.

Koop de Vrijheid Vastgoed cursus nu met 50% korting

Welke andere vastgoed cursussen zijn er te vinden?

Los van de uitgebreide en complete online cursus Vrijheid Vastgoed, zou je ook voor twee andere op vastgoed georiënteerde cursussen kunnen kopen. Masters of Property is bijvoorbeeld een cursus die je in 6 weken alles over vastgoed bijbrengt. Je kunt bij dit bedrijf ook gratis trainingen volgen. Een andere goede vastgoed cursus is IBA Coaching Vastgoed. Hier word je persoonlijk gecoacht door een zeer ervaren vastgoedbelegger met ruim 10 jaar ervaring. Deze cursus leert je op welke manier je kunt beleggen in vastgoed zonder dat je eigen vermogen hebt.

Wat betaal je voor de cursus Vrijheid Vastgoed?

Wil je de cursus Vrijheid Vastgoed kopen? Dan kun je uit twee mogelijke betaalvormen kiezen. Je kunt de cursus in één keer betalen, dit kost je €997 euro. Deze prijs is inclusief btw. Wil je de cursus liever in termijnen betalen omdat het anders te veel geld in één keer is? Dan kun je drie keer €397 euro betalen. Dit is ook inclusief btw. Ben je ondernemer en heb jij je eigen bedrijf? Dan kun je de btw-kosten terugvragen.

Wist je dat je gebruik kunt maken van een niet-goed-geld-terug-garantie? Martijn van den Berg heeft op zijn eigen website neergezet dat je geld terug kunt krijgen als je na 14 dagen niet tevreden bent over de inhoud van de cursus. Uiteraard dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen voordat dit wordt doorgezet. Het is niet de bedoeling dat je in 14 dagen alle video’s kijkt en dan je geld terugvraagt als je de cursus al doorlopen hebt. Voor de voorwaarden kun je op de website van Martijn van den Berg terecht.

Conclusie: Is het de moeite waard om Vrijheid Vastgoed te kopen of niet?

Nu je alles over de online cursus Vrijheid Vastgoed weet, hoop ik dat je bruikbare informatie uit mijn review hebt weten te halen. Het was mijn doel om je een duidelijk beeld van de online cursus te bieden. Daarnaast heb ik mijn bevindingen en ervaringen met je gedeeld. Deze cursus is erg uitgebreid en leert je precies hoe je een passief inkomen uit vastgoed kunt halen. Een groot voordeel van Vrijheid Vastgoed is dat je meteen toegang krijgt tot de Facebook community. De anderen leden kunnen samen met jou werken aan beleggen in vastgoed. Je kunt connecties maken, vragen stellen en successen met elkaar delen.

Martijn van den Berg heeft alle kennis waarover hij beschikt in deze online cursus verwerkt. Hij deelt bewezen succesvolle methoden die je kunt inzetten om zelfs met een laag startkapitaal mooie stappen te maken. Je leert in ieder geval dat je altijd hard moet werken, dat jij je huiswerk moet maken en je stappen moet ondernemen om uiteindelijk financieel succesvol te worden in deze branche. Werk aan je mindset en laat je succes niet saboteren. Ik ben erg tevreden over de cursus en ben positief verrast. Twijfel dus niet en meld je aan voor de cursus als je een eigen vastgoedbedrijf wil gaan opzetten.

Koop de Vrijheid Vastgoed cursus nu met 50% korting

Vrijheid Vastgoed FAQ

Wat betaal je voor de Vrijheid Vastgoed cursus?

De cursus Vrijheid Vastgoed kun je kopen voor een prijs vanaf €997 euro. De toegang die je tot deze cursus krijgt is levenslang. Je zou ervoor kunnen kiezen om het bedrag in drie termijnen te betalen. Je betaalt dan drie keer €397 euro.

Waar kun je precies inloggen om de cursus Vrijheid Vastgoed te volgen?

Heb je de cursus gekocht en wil je graag inloggen om in de online leeromgeving terecht te komen? Dan kun je op deze link klikken om op de inlogpagina te komen.

Kun je een kortingscode gebruiken voor de aanschaf van Vrijheid Vastgoed?

Nee, je kunt geen kortingscode gebruiken om deze online cursus te kopen. Het bedrag dat je betaalt zorgt ervoor dat je levenslang toegang krijgt tot de cursus. Je kunt ervoor kiezen om in termijnen te betalen.

Is het aan te raden om de Vrijheid Vastgoed cursus te kopen?

Ja! Dit specifieke businessmodel zal in de toekomst nog steeds interessant blijven. Mensen hebben hun hele leven een huis nodig, dus jij zou jouw huizen aan hen kunnen verhuren. Zodra je huurders netjes maandelijks aan je betalen, zorg jij voor jezelf voor een interessant passief inkomen.

Wat zijn de pluspunten?

Je leert van een succesvolle vastgoedbelegger op welke manier je jouw eigen vastgoedbedrijf kunt opzetten. De online cursus is compleet en leert je van A tot Z op welke manier je het beste in vastgoed kunt beleggen. Verder krijg je toegang tot interessante extra’s en bonussen als je de cursus koopt. Je dient maar één keer te betalen om je hele leven lang toegang te krijgen tot de Vrijheid Vastgoed cursus. Een ander groot pluspunt is de prijs/kwaliteit verhouding.

Wat zijn de minpunten?

Om toch een tweetal minpunten te benoemen, dien je er altijd rekening mee te houden dat het beleggen van je geld financiële risico’s met zich meebrengt. Martijn van den Berg maakt je bewust van de risico’s en biedt je handvaten om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast is het volgens Martijn mogelijk om met weinig startkapitaal te starten, maar wanneer je meer te besteden hebt gaat het hele proces natuurlijk een stuk makkelijker.

Onze beoordeling

Vrijheid Vastgoed

€ 997,-
9.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

 • Martijn van de Berg is een expert op het gebied van vastgoed.
 • Zeer uitgebreide cursus die je in je eigen tempo kan volgen.
 • Inclusief vastgoed community en groepscoaching.
 • Levenslange toegang

Nadelen

 • Je hebt een startkapitaal nodig maar dit hoeft niet groot te zijn
 • Aan beleggen zit altijd een risico

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie