Home » Affilate marketing » Wie is Jacko Meijaard

Wie is Jacko Meijaard

Leestijd: 11 minuten

Jacko Meijaard is bekend van online trainingen op het gebied van affiliate marketing. Velen hebben zijn training gevolgd waaronder ikzelf. Van zijn methode en aanpak wordt veel gebruik gemaakt. Misschien wil je ook met de training van Jacko beginnen, in onze review over zijn training de Affiliate Marketing Revolutie lees je alles over die training. In dit artikel ga ik het hebben over de achtergrond van Jacko en over zijn bedrijf Meijaard Media.

Jacko Meijaard Wie is hij?

Jacko MeijaardJacko is dus de eigenaar van Meijaard Media. Met zijn bedrijf helpt hij anderen op het gebied van affiliate marketing. Hij is geboren is 1991. Jacko woont in Yerseke, dat ligt in de provincie Zeeland. Hij heeft een opleiding gedaan in de journalistiek. Tijdens zijn studie ontdekte hij affiliate marketing en dit vond hij interessant. Hij maakte een website en promootte daar producten van anderen op. Na een tijdje ging hij commissies ontvangen, dit beviel goed en smaakte naar meer. Hij maakte meer websites en breide zijn netwerk uit. Ook de commissies die hij verdiende bleven stijgen, dat liep op naar duizenden euro per maand.

Jacko ontdekte dat er nog geen goede cursus was voor affiliate marketing en besloot die zelf te gaan maken. Hij wilde ook anderen wegwijs maken in de wereld van affiliate marketing. Zo richtte hij zijn website op, Internet succes gids. Deze website is ook helemaal uitgegroeid en via deze website biedt hij onder andere een cursus in affiliate marketing aan, de Affiliate Marketing Revolutie. Hij helpt anderen om ook succes te krijgen met affiliate marketing.

Naast de cursus heeft ook nog steeds eigen affiliates websites waarop hij producten van anderen promoot en veel mee verdient. Op zijn websites heeft hij ook een forum. Iedere cursist van de Affiliate Marketing Revolutie krijgt toegang tot dat forum. Op het forum kan men vragen stellen, tips geven, ervaringen uitwisselen en successen delen. Dit forum is interessant voor iedereen die iets met affiliate marketing doet.

Affiliate Marketing

Jacko Meijaard houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing. Zijn naam is in de affiliatewereld dan ook erg bekend. Hij verdient hier zelf heel goed mee en heeft een passief inkomen waar hij makkelijk van kan leven. Jacko is ook één van de beste op het gebied van affiliate marketing. Op zijn LinkedIn pagina plaatst hij regelmatig screenshots. In deze screenshot laat hij zien hoeveel hij verdient, hij is daar heel open in. De reden waarom hij dit doet is niet om op te scheppen of om anderen jaloers te maken. Hij wil hier mee laten zien wat er mogelijk is met affiliate marketing.

Hij is dan ook voor velen een inspiratie. Veel mensen willen dit ook bereiken en Jacko helpt je daarbij om dat doel te bereiken. Dat doet hij met een trainingsprogramma dat de 10k club heet. In dit programma geeft hij persoonlijk coaching, straks meer daar over.

Jacko is vooral bekend geworden door zijn website Internet Succes Gids en de cursus die daar op staat de Affiliate Marketing Revolutie. Hier op geldverdienenpagina.nl vindt je ook een uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie. Op Internet Succes Gids deelt Jacko iedere week waardevolle berichten en podcasts. De community van Internet Succes Gids heeft dan ook meer dan 10.000 leden en is daarmee de grootste in Nederland op het gebied van affiliate marketing.

De 10k Club

10k clubMet de 10k club begeleid Jacko de deelnemers persoonlijk. Het doel is om 10k oftewel 10.000 euro per maand te gaan verdienen. In deze privétraining helpt Jacko je om van je eigen website een succes te maken. Hij kijkt dus daadwerkelijk mee op je website en geeft je tips om je website te verbeteren en meer resultaat te behalen. Wat is er nu beter dan begeleiding krijgen van één van de beste affiliate marketeers van Nederland.

Jacko is de 10k Club begonnen omdat daar veel vraag naar was. Ook als je de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd hebt en alle video’s bekeken hebt blijven er voor veel mensen nog veel vragen over. Ze weten dan wat affiliate marketing is en hoe je een website maakt, maar ze vinden het dan nog steeds moeilijk om goede kwaliteitsartikelen te maken en alles zo in te richten dat je echt gaat verdienen.

Niet iedereen kan lid worden van de 10k Club. Als je de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd hebt krijg je na de laatste les een uitnodiging voor een Clarity Call. Dit is een telefoongesprek met een medewerker van Jacko. In dit telefoongesprek wordt vooral gekeken naar jou situatie. Belangrijk hierbij is hoe jou motivatie is. Er is namelijk echt doorzettingsvermogen nodig. Je moet bereid zijn om er voor 100 procent voor te gaan, alleen dan kan je lid worden van de 10k Club.

Persoonlijke begeleiding

Er hangt ook een prijskaartje aan de 10k Club want de persoonlijke begeleiding is niet gratis en zit ook niet inbegrepen in de 47 euro die je voor de Affiliate Marketing Revolutie betaald. Dat kan natuurlijk ook niet want in de persoonlijke begeleiding gaat voor Jacko heel wat uurtjes zitten. Je betaald een vast bedrag en daarvoor krijg je levenslang persoonlijke begeleiding. In het telefoongesprek, de Clarity Call wordt je een aanbod gedaan. Uiteraard kan je zelf beslissen om dat aan te nemen of niet. De Clarity Call is gratis en vrijblijvend.

De meeste mensen verdienen het geld wat ze in de 10k Club gestopt hebben ook weer terug. Ze gaan zelfs nog veel meer verdienen. Na enkele maanden gaan de meesten wat verdienen en dat loopt steeds op mits je je er voor 100 procent voor inzet natuurlijk, want geld komt niet zomaar vanzelf aanwaaien. Het aanmelden voor de 10k Club wordt regelmatig stop gezet, anders komen er teveel leden en Jacko moet het allemaal nog wel aankunnen natuurlijk. Ook organiseert Jacko regelmatig een event voor de 10k deelnemers. In de corona ligt dat even stil omdat je niet met teveel bij elkaar mag zijn.

Het Forum

internet succes gids forumHet forum is een belangrijk onderdeel van Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie. Iedereen heeft toegang tot dit forum maar alleen degenen die de Afiliate Marketing Revolutie aangeschaft hebben kunnen hier berichten plaatsen. Dit gebeurt met dezelfde inloggegevens als waarmee je ook toegang hebt tot de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie. Bij die video’s is overigens ook een apart gedeelte wat alleen toegankelijk is voor leden van de 10k Club. Zij krijgen meer uitgebreide video’s te zien, praktijkvoorbeelden en opnames van coaching sessies.

Het forum is zeer actief, iedere dag worden er nieuwe berichten geplaatst door de leden waaronder ikzelf. Je kunt op dit forum vragen stellen en beantwoorden, ervaringen uitwisselen en successen delen. Je hebt meestal snel antwoord op je vraag omdat een van de andere leden dat ook wel eens meegemaakt heeft of je krijgt antwoord van Jacko zelf. Dit forum is het meest actieve en meest gelezen forum van Nederland op het gebied van affiliate marketing, met meer dan 10.000 leden is dat ook niet vreemd. Voor iedereen die iets met affiliate marketing doet is dit zeer leerzaam.

Internet Succes Gids

internet succes gidsInternet Succes Gids is de website van Jacko Meijaard. Hier staat dus het forum op, de Affiliate Marketing Revolutie cursus en de 10k Club. Maar er staat nog veel meer op deze website. Jacko plaatst ook zeer regelmatig video’s, blogartikelen en podcasts. Kortom een zeer informatieve website voor affiliate marketing, deze website heeft dan ook duizenden bezoekers. Veel mensen die al lang aan affiliate marketing doen zeggen dan ook dat Internet Succes Gids hét platform van Nederland en Vlaanderen is voor iedereen die meer wil weten over affiliate marketing.

In de Affiliate Marketing Revolutie, de videotraining van Internet Succes Gids, staan veel video’s waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe affiliate marketing werkt. Er wordt uitgelegd hoe je een website opzet, hoe je deze vult met artikelen en waar je op moet letten. Ook zij er video’s waarin uitgelegd wordt hoe je alles optimaliseert om goed gevonden te worden door Google wat dat is natuurlijk belangrijk om veel bezoekers te krijgen.

Door de video’s te volgen kun je in feite Jacko nadoen en zo ook een succesvolle website opzetten. Mocht je meer begeleiding nodig hebben dan kun je je aanmelden voor de 10k Club van Jacko. De video’s in de Affiliate Marketing Revolutie cursus zijn alleen toegankelijk voor degenen die de Affiliate Marketing Revolutie gekocht hebben

Bekijk onze review over de Affiliate Marketing Revolutie

Wat kun je verwachten van de trainingen van Jacko Meijaard?

Heb je al wat over affiliate marketing gehoord en je wilt er meer van af weten? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard de beste keuze. De cursus kost namelijk maar 47 euro. Er zijn meer cursussen op het gebied van affiliate marketing maar die zijn allemaal een stuk duurder. Nu is het wel zo dat je bij andere duurdere cursussen er meer en persoonlijke begeleiding bij krijgt. Bij de Affiliate Marketing Revolutie koop je die persoonlijke begeleiding later er bij als je zou besluiten om lid te worden van de 10k Club.

Doordat de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop is beginnen de meesten daarmee, immers een paar tientjes kan iedereen wel missen. Overigens is er bij de Affiliate Marketing Revolutie ook nog een niet goed geld terug garantie, als het niet bevalt krijg je je geld terug van Jacko. Zo loop je geen risico.

De juiste mindset

Sommige mensen denken dat affiliate marketing oplichterij is en geloven niet dat je veel geld met een website kan verdienen. Dit komt omdat de meeste mensen de verkeerde mindset hebben. Je gaat inderdaad niet op korte termijn veel geld verdienen. Het is echt een lange termijn strategie, dat verreist een ander manier van denken, je moet gaan leren om op de lange termijn te gaan denken. Als je dat doet en doorzet is veel verdienen met affiliate marketing zeker mogelijk.

De training van Jacko begint dan ook echt bij het begin. Er wordt aandacht besteed aan het krijgen van de juiste mindset en je leert om een succesvolle affiliate website op te zetten. In het begin is het hard werken en weinig tot niets verdienen maar later ga je er de vruchten van plakken. Als je website eenmaal goed gevuld is met kwaliteitscontent en je hoger in Google komt krijg je meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer inkomsten. Iedereen met de juiste mindset en doorzettingsvermogen kan dit.

Jacko Meijaard in de media

Jacko MeijaardJacko Meijaard is ook bekend in de Media. In 2018 verscheen er in het Algemeen Dagblad een interview met Jacko Meijaard. Hieronder zie je een video van dit interview. Dit artikel werd veel gelezen. Ook is dit een bewijs dat Jacko Meijaard betrouwbaar is want een krant als het AD gaat niet zomaar iedereen interviewen.

Ook is Jacko erg actief op social media, zoals op LinkedIn. Hij laat hier regelmatig zijn eigen resultaten zien en geeft waardevolle tips om net als hem succesvol te worden. Hij geeft ook regelmatig een seminar of andere meeting voor een groep personen. Ook van deze steek je veel op. Verder is Jacko gewoon per e-mail bereikbaar voor vragen. Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt ontvang je zijn e-mailadres. In verband met spam kan ik die hier niet delen.

Lees het artikel over Jacko Meijaard in het AD

Ervaringen met Jacko Meijaard

Dat Jacko al jaren bezig is met de Affiliate Marketing Revolutie en dat deze meer dan 10.000 leden heeft bewijst wel dat men vertrouwen in Jacko heeft. Ook uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Jacko zeer betrouwbaar is. Ik heb regelmatig contact met hem en hem ook telefonisch gesproken. Dat komt omdat ikzelf ook lid ben van de 10k Club van Jacko, daardoor weet ik hoe het werkt.

Jacko gaat er voor 100 procent voor en als jij mee wilt doen wordt dat ook van jou verwacht. Het gaat immers om jou succes. Wanneer je het forum op Internet Succes Gids leest zie je dat men zeer tevreden is over de werkwijze van Jacko. Velen delen hier hun ervaringen en ook als er eens iemand is die een minder goed ervaring of een klacht heeft wordt dat op het forum besproken.

Je leest wel eens verhalen op internet dat de Affiliate Marketing Revolutie oplichting zou zijn. Ten eerste betaal je maar 47 euro voor de Affiliate Marketing Revolutie. Dat is een zeer redelijk bedrag voor alle informatie die je ontvangt en dus zeker geen oplichting en er is ook nog een niet goed geld terug garantie. Hoe betrouwbaar kan je het hebben. Daarnaast wil Jacko zijn naam en die van de Affiliate Marketing Revolutie hoog houden, dus als er een probleem zou zijn wordt dan direct opgelost.

Hieronder zie je een screenshot van Trustpilot, een onafhankelijke website waar men ervaringen deelt. Je ziet dat maar liefst 97% zeer tevreden is.

internet succes gids trustpilot

Conclusie

In dit artikel heb ik geprobeerd je zoveel mogelijk over Jacko Meijaard te vertellen. Je weet nu wie hij is en wat hij allemaal doet. Ook heb ik ervaringen gedeeld. Je ziet dat de training van Jacko van hoog niveau is en zeer populair gezien het grote aantal leden. Jacko doet zelf ook nog steeds aan affiliate marketing met eigen websites waarop hij producten van anderen promoot. Deze websites zijn zeer succesvol, dat kan ook niet anders met iemand die zoveel kennis en ervaring heeft. Er wordt hem wel eens gevraagd om zijn websites te delen. Dat heeft hij in het verleden wel eens gedaan maar toen ging iedereen van alles van hem kopiëren, daarom doet hij dat nu niet meer.

De conclusie is dat Jacko Meijaard een expert is op het gebied van affiliate marketing met vele jaren kennis en ervaring. Uit eigen ervaring weet ik dat zijn training erg goed is. Dankzij deze training heb ik ook mooie successen behaald en nog steeds. Van hem heb ik geleerd hoe je waardevolle artikelen schrijft en succes gaat behalen. Wil jij dit ook dat raad ik je aan om de review over de Affiliate Marketing Revolutie te lezen die hier op geldverdienenpagina.nl staat.

Of je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden bij de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts 47 euro.

Bekijk onze review over de Affiliate Marketing Revolutie

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!