Home » Crypto » X10 met Crypto Review

X10 met Crypto Review

Leestijd: 21 minuten

Eén van de nieuwste cursussen op het gebied van crypto is X10 met Crypto. Deze cursus is gemaakt door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Harm van Wijk is een specialist op het gebied van beleggen in aandelen en opties en Jan Robert Schutte is een specialist op het gebied van cryptocurrency. Zij hebben samen hun kennis en ervaring gebundeld in X10 met Crypto. Met X10 met Crypto kun je een crypto investering binnen een jaar vertienvoudigen. In deze review vertel ik je alles over deze cursus.

Wat is X10 met Crypto Challenge?

X10 met CryptoDit is een challenge waarin Harm en Jan Robert hun inzet tien keer zoveel gaan laten worden. Jan Robert, bekend van de CryptoAcademy heeft een manier waarop je kunt bepalen in welke cryptomunten het interessant is om in te investeren. Deze manier is behoorlijk rendabel, je kunt er grote winsten mee maken. In X10 met Crypto wordt je het geheim verteld van hoe dit werkt.

Ook krijg je in X10 met Crypto toegang tot tools waarmee je je rendement sneller kan verhogen. Zo krijg je een Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders voor 12 maanden ook krijg je 2 jaar lang Vip toegang tot de Mijn Beleggen Community.

Harm en Jan Robert hebben een investering van 10.000 euro gedaan die zij in een jaar willen vertienvoudigen. Met X10 met Crypto gaan we dit allemaal volgen zodat je daar van kan leren. Je gaat leren hoe cryptocurrencies precies werken. Je leert ook wanneer je er in of uit moet stappen en hoe je een goede koers vaststelt. Met X10 met Crypto ga je de cryptowereld helemaal ontdekken.

review

In deze review geef ik alleen mijn eigen ervaringen met X10 met Crypto, een cursus waarin je leert om te beleggen in crypto. Dit is dus geen beleggingsadvies, de review is puur bedoeld ter informatie over dit product.

Als je gaat handelen in crypto wil je natuurlijk graag winst maken, daar doe je het voor. Je vindt op internet veel verhalen over personen die succesvol zijn met investeren in crypto en daar veel geld mee hebben verdient. Maar het gaat natuurlijk niet altijd voor de wind, je kunt ook veel verlies hebben met beleggen. Bijvoorbeeld omdat je een verkeerde beslissing hebt gemaakt of niet genoeg informatie had over de crypomarkt. Beleggen heeft altijd een risico, je kan winst maken maar ook verliezen, bij beleggen in crypto is dat niet anders. In X10 met crypto wordt veel informatie en tips gegeven om veelgemaakte fouten te voorkomen.

Koop X10 met Crypto nu met 50% korting

Wie zijn Jan Robert Schutte en Harm van Wijk?

Voordat ik de cursus ga bespreken zal ik je eerst wat meer vertellen over de makers van deze cursus zodat je weet met wie je te maken hebt. Ze heten dus Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zoals ik al eerder zei. Harm heeft heel veel ervaring met beleggen en Jan Robert heel veel ervaring met cryptocurrency. Zij hebben hun krachten gebundeld in X10 met Crypto, de cursus waarin je leert om te beleggen met crypto en dan je investering te vertienvoudigen.

Jan Robert Schutte

jan robert schutte cryptoacedemyJan Robert Schutte is een bekende investeerder in cryptocurrency. Ook is hij de oprichter van de CryptoAcademy en de OptieAcademy. Deze academy’s gaan niet alleen over het winst maken maar zeker ook over hoe je veilig handelt, want dat is zeker belangrijk.

Op de LinkedIn pagina van Jan Robert staat een lange lijst met banen. Allemaal in de wereld van crypto en beleggen. Je kunt dus wel zeggen dat hij heel veel ervaring heeft. Hij is al sinds 1996 actief op de aandelenmarkt. Ook is hij optiehandelaar geweest op de Amsterdamse Beurs en heeft altijd in de financiële wereld gewerkt.

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben allebei bij BinckBank gewerkt, een bank die gespecialiseerd is in beleggen. Daardoor hebben ze beide heel veel ervaring in de financiële wereld en dan vooral met beleggen. Jan Robert Schutte houdt zich sinds 2010 al bezig met cryptocurrency. Dat was in de tijd dat het allemaal begon. Hij heeft de cryptomarkt vanaf het begin meegemaakt.

Jan Robert wil jou de juiste strategie leren om te beleggen in crypto en voorkomen dat jij dezelfde fouten maakt die veel beginners maken namelijk iets kopen en dan hopen dat er winst wordt gemaakt. In X10 met Crypto wordt voor een geheel andere aanpak gekozen, een aanpak die veel beter werkt.

Harm van Wijk

Harm van WijkHarm van Wijk is een expert op het gebied van beleggen. Hij is bekend van zijn website beleggen.com, een zeer succesvol platform over beleggen. Hij maakt particulieren wegwijs in de wereld van beleggen. Harm heeft aan de Hogeschool Utrecht gestudeerd, daar heeft hij een opleiding bedrijfskunde gedaan, daarom is hij ook doctorandus. Daarna ging hij verder studeren aan de Hogeschool in Tilburg, hier heeft hij een opleiding Bedrijfseconomie en Marketing gedaan.

Harm is net als Jan Robert altijd actief geweest in de financiële wereld. Zo heeft hij gewerkt bij bekende Nederlandse banken als beleggingsexpert. Hij heeft bij de ABN Amro, de SNS bank en Fortis gewerkt. En ook bij BinckBank. Ook is Harm nog een tijd sitemanager geweest van de Financiële Telegraaf. Een lange loopbaan dus waarin hij heel veel ervaring met beleggen heeft opgedaan. Verder heeft Harm ook regelmatig interviews gedaan voor de media, zoals voor Radio 1, Radi0 2, BNR Nieuwsradio en EenVandaag. Al tienduizenden mensen zijn de afgelopen jaren door Harm geholpen op het gebied van beleggen.

Websites en cursussen

Er zijn verschillende websites door Harm opgericht waarvan de bekendste beleggen.com is. Andere websites zijn optionalert.nl, beursbulletin.nl en deslimstebelegger.nl. Op beleggen.com staat heel veel informatie over beleggen in aandelen en opties en andere interessante informatie over de financiële markt. Ook vindt je er software en cursussen die Harm gemaakt heeft.

De bekendste cursus van Harm is wel de Trading Navigator Methode. Dit is een zeer uitgebreide cursus waarin je alles verteld wordt over beleggen in aandelen en opties. Hier op geldverdienenpagina.nl vindt je een uitgebreide Trading Navigator Methode review.

Verder zijn er nog andere kleinere cursussen, e-books en trainingen van Harm waaronder Geld verdienen met opties en In 10 stappen succesvol beleggen. Deze laatste is overigens een boek wat je geheel gratis kan ontvangen, zie ook onze In 10 stappen succesvol beleggen review.

X10 met Crypto

In X10 met Crypto zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte dus samen gaan werken. Omdat Harm gespecialiseerd is in beleggen en Jan Robert in crypto is dit dus een mooie combinatie. Samen hebben ze dus deze cursus over beleggen in crypto gemaakt waarin je ook nog eens leert hoe je je investering kan vertienvoudigen.

Ham en Jan Robert delen in X10 met Crypto hun ervaringen en geven je vakkundig advies en handige tips. Ze raden dan ook regelmatig alternatieve munten aan die interessant zijn.  Hun doel is om binnen en jaar een flinke winst met deze munten te maken. Ze vertellen hoe ze dat doen en wat hun winst is.

Met X10 met Crypto kun je de veranderingen in de cryptomarkt goed overzien. In deze markt zijn er altijd veel veranderingen. De koersen schommelen behoorlijk, veel meer dan in de wereld van beleggen in aandelen en opties. Sommige cryptomunten verdubbelen in waarde in een jaar tijd. Zo was er een munt Uniswap dat in een jaar tijd maar liefst 580 procent steeg! Het kan heel snel gaan met cryptomunten.

Leer van de experts

geld verdienen met cryptoX10 met Crypto Challenge is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er is altijd wel iets te leren, zeker in deze steeds veranderende markt. Je komt er dankzij X10 met Crypto achter welke cryptomunten er veel potentie hebben. Natuurlijk is het zo dat deze tips van de experts geen garantie bieden dat je veel winst gaat maken. Dat is iets wat niemand van te voren kan zeggen. Maar het is wel zo dat X10 met Crypto al voor veel succes heeft gezorgd bij verschillende investeerders.

Je leert het meeste van ervaren experts, zoals Harm en Jan Robert zijn. Zij kennen de valkuilen en proberen je daar voor te behoeden. Daarom is X10 met Crypto ook geschikt voor beginners, je leert van je wel en wat je juist niet moet doen. Ze vertellen je precies hoe je moet beginnen met beleggen in crypto.

Jan Robert en Harm delen ook verschillende onderzoeksrapporten. Hierin vertellen ze ook hun eigen posities.

Als cursist van X10 met Crypto krijg je ook toegang tot diverse handige tools. Hiermee kun je je kennis over crypto nog verder uitbreiden. Een daarvan is de Crypto Mentoring Optie en een andere een handig overzicht van wat je besteedt hebt.

Waarom X10 met Crypto?

Wil jij financieel onafhankelijk worden? Dan is X10 met Crypto zeker een aanrader. Je gaat in deze cursus ontdekken hoe je op de steeds bewegende cryptomarkt succesvol handelt. Daarmee blijf je andere beleggers een stapje voor. En je krijgt toegang tot uniek cursusmateriaal.

De cursus duurt 6 weken. In deze 6 weken leer je alles over handelen in crypto, deze wereld kent na het volgen van X10 met Crypto geen geheimen meer voor je. Je krijgt tot heel veel trainingen toegang waaronder een bitcointraining. Daarnaast kun je ook alle vragen die je hebt stellen aan experts. Je kan dan zelf aan de slag om alles wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen.

Voor handelen is Crypto is wel goede kennis vereist anders ga je fouten maken en geld verliezen. Met de X10 met Crypto Challenge doe je veel kennis op en voorkom je beginnersfouten. Je krijg tot een unieke training toegang.

De inhoud van X10 met Crypto

X10 met Crypto is een zeer uitgebreide training die uit 2 cursussen bestaat, de inhoud van deze 2 cursussen ga ik verderop bespreken. Je krijgt bij X10 met Crypto ook nog veel extra’s.

– Onderzoeksrapporten, hierin vindt je de precieze posities van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.
– Een jaar lang toegang tot de Premium Crypto Coaching Service voor Elite Trainers.
– Toegang tot het ledengedeelte van de website van de Crypto Academy, de site van Jan Robert.
– Twee jaar toegang tot mijn.beleggen.com, de site van Harm.
– Toegang tot 3 crypto portefeuilles  voor 1 jaar
– Ook toegang tot een Telegram groep, deze heet Live Crypto Trading.
– Er zijn ook live Q&A’s waarin je al je vragen kunt stellen aan de experts
– Trading updates

Zoals je ziet krijg je naast de cursus nog toegang tot veel leerzame extra’s.

Nu verder met de inhoud van X10 met Crypto. Zoals ik zei bestaat deze uit 2 cursussen. De eerste cursus heet “Geld verdienen met Bitcoin” de tweede cursus is een abonnement op de CryptoAcademy. Deze tweede cursus is een uitgebreide training in crypto trading voor beginners, hoewel ervaren traders er ook veel van leren. Ik ga nu de 2 cursussen van de 6 weekse crypto cursus X10 met Crypto uitgebreider bespreken.

X10 met Crypto Beleggen

Geld verdienen met Bitcoin

In deze cursus leer je alles over de bekendste crypotmunt van dit moment, de Bitcoin. De meest gestelde vragen over de bitcoin worden beantwoord. Ook leer je veel over de achtergrond van de Bitcoin. Dit cursusonderdeel is erg leerzaam, je steekt er veel van op.

1. Leer alles over de Bitcoin

In deze eerste module krijg je heel veel informatie over de bitcoin. Je leert om je doelstellingen te bepalen. Dit gaat onder andere door een aantal vragen te beantwoorden Is ook een uitgebreide uitleg over de strategie op welke crypto exchanges Je kunt handelen je leert ook veel over de techniek van de Bicoin. Dit onderdeel is heel belangrijk voor beginners, hier leer je de basis van crypto en bitcoin.

Het tweede deel van de eerste module heet “Live training en handel met Bitcoin”. In dit deel leer je de meest echte effectieve methode om In de bitcoin te handelen. Zo leer je 4 methodes om te profiteren van de bitcoin. Ook leer je hoe je geld gaat verdienen met bitcoin en hoe je met weinig risico kunt investeren.

Andere dingen die in deze module worden besproken zijn onder andere het minen van bitcoin. Er dat zijn ook een aantal interessante video’s die veel waardevolle informatie bevatten.

2. Atlcoins

Naast de bitcoin zijn er nog een heleboel andere cryptomunten, deze worden altcoins genoemd. Hoewel de bitcoin de meest bekende cryptomunt is is het ook interessant om te investeren in andere cryptomunten. Je gaat in deze module anders leren wat er bij komt kijken om te handelen in altcoins. Zo ga je ook ontdekken welke cryptomunten potentie hebben en waarom ze dat hebben. Er wordt diep ingegaan op alles wat bij handelen in altcoins komt kijken. Er zijn meer dan duizend verschillende attcoins waarmee je geld kunt verdienen. Bekende altcoins zijn Etherneum, Litecoin en Cardano.

Bij deze tweede module zit een video die maar liefst bijna twee uur duurt. Deze video heet Live training altcoins. Twee uur blijkt misschien wat lang maar je krijgt dan ook heel veel informatie over de altcoins. En natuurlijk kun je de video’s zo vaak bekijken als je wilt.

In de tweede module wordt uitgelegd wat altcoins precies zijn, Waarom ze populair zijn en waar je ze kunt kopen. Ook leer je over de risico’s van altcoins. Ja zoals bij de andere modules eindigt ook deze module maar vragen van cursisten die beantwoord worden. Je kunt dus rechtstreeks je vragen stellen ook dit cursus onderdeel door een gesprek. Hier kun je dus ook leren van vragen die door andere cursisten gesteld worden.

3. De grondbeginselen van Bitcoin

bitcoinIn deze module komt de techniek achter de Bitcoin aan de orde. Dit heet de blockchain technologie en er wordt precies uitgelegd wat dit is en hoe dit werkt. Er wordt ook ingegaan op waarom iedereen zo graag in Bitcoin wil investeren. Waarom zou je Bitcoins kopen en waarom zijn deze zo populair. Je leert ook alles over termen als SegWit, PoW en PoS en een lightning network. Zo wordt er door Harm aangegeven dat door de nieuwe manieren PoW en PoS de kans groter wordt dat de Bitcoin meer waard gaat worden. Deze is al veel waard maar dat kan dus nog meer worden. Er wordt veel informatie gegeven over de ontwikkeling van de Bitcoin.

Doordat de Bitcoin maar blijft groeien zijn ook fraudeurs hier geïnteresseerd in. Harm geeft handige tips om daar wat tegen te doen. Zo kun je two factor authentication, wat twee staps beveiliging betekent, toepassen. Daarmee kunnen fraudeurs of hackers niet zo makkelijk bij jou crypto wallet komen. Een app die hier veel voor gebruikt wordt is Google Authenticator.

Als je geld verdient met de Bitcoin zijn dat inkomsten en moet je die aan de belasting opgeven, ook hier wordt aandacht aan besteed.

4. Crypto systemen en wallets

Een crypto wallet is een soort digitale portemonnee waar je je cryptomunten in bewaard. Er bestaan allerlei verschillende soorten van deze wallet. In deze module wordt uitgelegd welke verschillende soorten er zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de veiligheid van de wallets, want je geld moet wel veilig bewaard worden natuurlijk.

Een goede kennis van de veiligheid van wallets is zeer belangrijk, je wilt immers niet dat anderen bij jou geld kunnen komen. Hackers loeren hier op, als een wallet niet goed beveiligd is kunnen ze makkelijker toeslaan. Door goede kennis van de veiligheidsaspecten te hebben kun je veel problemen voorkomen.

Een wallet heb je nodig om te betalen met cryptomunten of om cryptomunten te ontvangen. Zo zijn er crypto exchanges die wallets aanbieden. Er bestaan ook online en paper wallets en andere digitale portemonnees. Harm legt alle mogelijkheden duidelijk uit zodat je weet waar je je cryptogeld het beste op een veilige manier kunt opslaan.

5. Innovatie

Cryptomunten zijn zeer vernieuwend, je kunt er op een nieuwe manier mee betalen. Het huidige monetaire systeem veranderd er mee. Deze vijfde module gaat over innovatie. Er is een videoclip die een uur duurt waarin je nog meer leert over de methodes achter cryptomunten.

In deze module worden verschillende onderdelen besproken. Zo worden de eigenschappen van de blockchain uitgelegd en wordt vertel hoe een Bitcoin onderhandeling werkt. Het is belangrijk dat je dit weet want om goed te kunnen handelen moet je weten wat een cryptomunt exact inhoudt.

Ook wordt het volgen van transacties en het Nederlandse verrekening systeem besproken. Aan hashing en een Bitcoin netwerk wordt ook aandacht besteed. Achter de cryptocurrencies gaat een ingewikkelde vorm van technologie schuil. Het veiligheidssysteem maakt gebruik van een codering, ook wel crypto genoemd, zodat hackers de blockchain niet kunnen beschadigen of de cryptomunten te stelen.  Het lijkt misschien allemaal wat ingewikkeld maar gelukkig wordt alles op een duidelijke manier uitgelegd in deze module.

6. Crypto en wetgeving

In deze zesde module van de eerste cursus Geld verdienen met Bitcoin gaat het over de wetgeving. Je leert hoe het zit met de belastingen en zelfs nalatenschap komt aan de orde. Wat gebeurt er als je crypto erft, want dat kan ook nog. Ja kan namelijk je cryptomunten in je erfenis laten opnemen. Ook worden de technieken die de overheden gebruiken besproken en hoe de wetgeving overal ter wereld wordt aangepast nu crypto steeds populairder wordt.

Er is in deze module een video die een uur duurt. Zowel voor beginnende als voor ervaren traders is dit interessant. De meesten kijken naar hoe ze zoveel mogelijk rendement uit crypto kunnen halen. Maar bij een crypto investering komt veel meer kijken. In deze module van X10 met Crypto wordt daar veel aandacht aanbesteed.

Crypto trading programma van CryptoAcademy

X10 met Crypto CryptoacademieZoals gezegd bestaat X10 met Crypto uit 2 cursussen. De inhoud van de eerste Geld verdienen met Bticoin heb ik net besproken en nu gaan we verder met de inhoud van de tweede cursus. De tweede cursus is het online trainingsprogramma van de CryptoAcademy. De eerste cursus Geld verdienen met Bitcoin staat op de site van Harm van Wijk beleggen.com en deze tweede cursus staat op de site van Jan Robert Schutte cryptoacadeny.nl.

Dit crypto trading programma is een compleet programma waarin je alles leert over crypto trading. Zeker als je net begint met crypto is dit zeer interessant maar ook als je al ervaring met crypto hebt kun je hier veel van opsteken. Het programma bestaat uit 6 modules die ik nu uitgebreid ga bespreken.

1.How to?

Er worden 2 belangrijke belegginstechnieken besproken. Dit gebeurt aan de hand van een voorbeeldprofiel. Deze 2 belegginstechnieken zijn Hang On for Dear Life, kortweg HODL genoemd en Dollar Cast Averaging, kortweg DCA genoemd. Op een duidelijke manier worden de verschillen tussen deze twee technieken uitgelegd. De eerste video in Engelstalig, het had mooier geweest als deze in het Nederlands was, maar er wordt wel veel informatie en handige details in deze video besproken.

In een andere video in de module wordt exact uitgelegd hoe je je voor de Coinmerce exchange aanmeld. Deze Bitcoin beurs is vrij nieuw. In de video worden veel cryptomunten gekocht zodat je ziet hoe dit allemaal gaat. Alles wordt op een heldere, duidelijke manier uitgelegd zodat beginners dit ook goed kunnen volgen.

Dan is er is deze eerste module nog een video over staking. Hierin ontdek je hoe op de zeer bekende Binance exchange cryptomunten worden vastgezet. De cryptomunten op deze beurs bewaren kan veel geld opleveren, je kunt in sommige gevallen een rente ontvangen tot wel 13 procent. Je moet de munten dan wel voor langere tijd opslaan in deze digitale wallet, je kunt ze dan dus niet verkopen. Als je dit toch zou doen loop je de rente mis.

Als laatste zit er bij deze eerste module nog een e-book. Dit e-book heet Van Starter tot Finish en is 24 pagina’s groot. Je kunt dit e-book downloaden. Ook hier vindt je weer veel interessante informatie in.

2. Crypto Trading op Deribit

Deribit is in crypto exchange. Hier kun je handelen in cryptocurrencies, opties en futures. Dit zijn manieren van investeren die de nodige kennis vereisen. In de video’s wordt uitgelegd hoe je een account aanmaakt op Deribit. Alle details over dit platform worden besproken en duidelijk uitgelegd. Omdat het wat ingewikkeld is is het aan te raden om deze video’s een aantal keer te bekijken zodat je goed weet hoe het werkt. Deribit is een populair en veel gebruikt platform.

Deribit is van oorsprong een Nederlands platform. Het is in 206 begonnen in Ermelo. Omdat de Nederlandse regelgeving veel onzekerheid bracht is men naar Panama vertrokken. Daar is het platform nog veel verder uitgegroeid. De site is nu overigens Engelstalig.

3. Engelstalige Trading Webinars

In deze derde module gaat het over het M2W-TS systeem, dit betekent Money To Work Trading System. Dit systeem werkt vooral goed als er volatiliteit is in crypto. Dit systeem kost meer dan 850 euro, dat lijkt veel, maar omdat je heel veel ondersteuning krijgt verdien je dit snel weer terug. Er is een video waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en je krijgt ook toegang tot 2 whatsapp groepen. Dat zijn het Dynamic WhatsApp Trading Team en het M2W Team.

Je krijgt bij dit systeem extra hulp in een coaching sessie en een onboarding sessie. Verder is er ook een handboek, een gratis helpdesk en ontvang je updates.

4. Nederlandse Trading Webinars

In deze module gaat het nog een keer over het M2W-TS systeem maar nu in het Nederlands. Voor ons Nederlands en Vlamingen is dat over het algemeen beter te begrijpen. Ook komt het handelen op Deribit in deze module nog een keer aan bot, maar nu duidelijk is het Nederlands uitgelegd.

Als extra komt in deze module  traden met de Trading Navigator Methode aan bod. Hier op geldverdienenpagina.nl vindt je een uitgebreide Trading Navigator Methode review waarin alles over deze methode van Harm van Wijk besproken wordt.

Voor de Trading Navigator Methode is er een gratis webinar waarin alles over deze methode uitgelegd wordt door Harm van Wijk. Met onderstaande button kun je je aanmelden voor dit webinar wat helemaal gratis is.

Aanmelden voor het gratis webinar

5. Crypto Wednesday Webinars

Ok dit is een module die je zeker moet volgen. Dit is een webinar waarin je alle vragen kunt stellen die dan vakkundig beantwoord worden. Het beantwoorden gebeurt live. Je leert hier ook veel van vragen van anderen. Jan Robert geeft ook info over zijn eigen portefeuilles.

6. X10 met Crypto Challenge

In deze module krijg je de X10 met Crypto Challenge training waarmee je leert om je investering X 10 te maken. Dit is een zoommeeting video, deze duurt ongeveer een uur. Er wordt uitgelegd wat X10 met Crypto precies is en hoe het werkt. Er zijn ook Mastermind sessies met andere traders.

X10 met Crypto bonussen

Bonussen bij X10 met Crypto

Ik heb nu de inhoud van de beide cursussen besproken maar er is nog meer, je krijgt namelijk ook nog een aantal gratis bonussen bij X10 met Crypto. Deze bonussen ga ik nu bespreken.

1. E-book: Meest gestelde vragen over Bticoin

 Zoals de titel al zegt vindt je in dit boek uitgebreide informatie over Bitcoin. Je krijgt dit e-book gratis bij X10 met Crypto. Er is ook een fysiek boek van dit boek, deze is ook gratis, je betaald alleen de verzendkosten als je dit fysieke boek besteld. Je kunt dit boek via onderstaande button bestellen.

Bestel het gratis e-book Meest gestelde vragen over Bitcoin

2. Toegang tot het Beleggen.com forum

De tweede bonus die je bij X10 met Crypto krijgt is toegang tot het forum op beleggen.com, de site van Harm van Wijk. Dit is het grootste en meest uitgebreide forum over beleggen in aandelen en opties van Nederland.  Op dit forum kun je al je vragen stellen aan experts.

3. E-book 10 tips over het kopen van ICO’s

Nog een gratis e-book, nu over ICO’s. Een ICO is een manier om de ontwikkeling van diensten te financieren. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van blockchaintechnologie. Aan ICO’s zitten wel grote risico’s vast. In dit e-book lees je er alles over.

4. E- book: In 7 etappes van start tot finish

In dit derde en laatste e-book wordt het ontstaan van Bitcoin en andere cryptomunten besproken.

Voor wie is X10 met Crypto?

Deze cursus X10 met Crypto is voor beginners geschikt maar ook gevorderden kunnen hier veel van leren. Je ontvangt heel veel waardevolle informatie waarmee je leert om op de juiste manier te traden.

Er wordt in deze crypto challenge gekeken naar persoonlijke ervaringen van ervaren traders. Daar kunnen gevorderden ook veel van opsteken. En er is de mogelijk om vragen te stellen. X10 met Crypto is een flexibele cursus voor iedereen die in crypto wil investeren. Dus zowel voor beginners als voor personen die hier al ervaring mee hebben.

Ervaringen met X10 met Crypto

Het programma X10 met Crypto bestaat nog niet zo heel lang. Om deze reden zijn er nog niet ervaringen van anderen te vinden. Het programma is wel heel populair en wordt veel verkocht. Als je contact opneemt met X10 met Crypto krijg je snel antwoord, tenminste dat is mijn ervaring. Er staat altijd iemand klaar die je helpt als je een vraag of probleem hebt.

Zelf heb ik goede ervaringen met de cursus. De makers Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zijn experts op het gebied van beleggen en crypto. Dat is iets wat je in deze cursus terug ziet. Ook hebben zij beiden heel veel ervaring en een goede staat van dienst, dat heb ik eerder in deze review besproken. Dit maakt X10 met Crypto betrouwbaar.

Je ontvangt persoonlijke trading updates van deze ervaren experts. Op deze manier weet je welke cryptomunten veel potentie hebben.

Als je met investeren in crypto gaat beginnen is het verstandig om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Je moet de juiste technieken en strategieën toe passen om winst te maken. Het is dan zeker mogelijk om hier een passief inkomen mee te verdienen. Door je goed in deze stof te verdiepen ga je geen beslissingen maken die impulsief zijn. Het is belangrijk dat je de markt goed volgt. Door deze cursus te volgen ga je dit allemaal leren en ven je goed voorbereid. Dit maakt de X10 met Crypto Challenge van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zeker een aanrader!

Voordelen en nadelen van X10 met Crypto

Met X10 met Crypto leer je op de juiste manier handelen in crypto en de juiste strategieën te volgen. Het is een compleet pakket waarin je alle informatie krijgt over investeren in crypto. Alles wordt stap voor stap op een zeer duidelijke manier uitgelegd en er wordt op alle details gelet. Er zijn veel mogelijkheden om vragen te stellen dit kan onder ander per e-mail, via Q&A en op de forums.

Een nadeel zou kunnen zijn dat je heel veel informatie krijgt waardoor dit voor beginners wat veel is. Maar je kunt alles in je eigen tempo doen en de video’s zo vaak terug kijken als je wilt en wanneer je maar wilt. Een ander minpuntje kunnen de soms vrije hoge tarieven zijn.

Wat kost X10 met Crypto?

De verkoop van X10 met Crypto gaat via beleggen.com, dat is de website van Harm van Wijk. De cursus kost 1997 euro maar via onderstaande button kun je een korting van 50% krijgen zodat je maar 997 euro kwijt bent. Je ontvangt na aanmelding 3 e-mails. De eerste mail is een bevestiging van je betaling, in de tweede mail staan je inloggegevens voor X10 met Crypto en in de derde mail wordt uitgelegd hoe je tot alle onderdelen van de cursus toegang krijgt. Dus 3 belangrijke mailtjes om te bewaren.

Als er niet duidelijk is kun je gebruik maken van de support, je wordt dan snel geholpen en krijgt meteen antwoord op je vragen.

Het blijft natuurlijk nog steeds best een groot bedrag daarom zal ook niet iedereen deze cursus kunnen kopen. Je doet met X10 met Crypto wel heel veel kennis en ervaring op waardoor de aanschafprijs zich na verloop van tijd weer terug verdiend. Daarom is het zeker de moeite waar om in X10 met Crypto te investeren.

Er is ook een niet goed geld terug garantie van 30 dagen gerekend vanaf de dag van aankoop. Dus mocht het om een of andere manier niet bevallen krijg je je geld terug.

X10 met Crypto doen of niet?

In deze review heb ik alles over X10 met Crypto verteld. De gehele inhoud en de bonussen zijn besproken en ook wie precies de makers zijn. De vraag is dan wil je zoveel geld aan deze cursus uitgeven? Cryptocurrencies is wel iets wat de toekomst heeft. Blockchain, de basis van crypto, is een technologie die in steeds meer toepassingen terug te vinden is, dat lees je ook in ons artikel over Blockchain.

De tijden veranderen. Wil je bij de tijd blijven dan is X10 met Crypto zeker een aanrader. Je leert hiermee alles over Bitcoin, Altcoins en wat er nog meer met cryptocurrency te maken heeft van 2 zeer ervaren experts, Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Je leert met X10 met Crypto om een succesvolle trader te worden. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je dat wil of niet.

Koop X10 met Crypto nu met 50% korting

Veelgestelde vragen

Krijg ik gratis bonussen bij X10 met Crypto?

Jazeker, de e-books Veelgestelde vragen over Bitcoin, 10 tips voor aanschaf van ICO’s en In 7 stappen van start naar finish en toegang tot Beleggen.com.

Wat kost X10 met Crypto?

De normale prijs is 1997 euro, met onze aanbieding krijg je 1000 euro korting, dus je betaald dan maar 997 euro.

Onze beoordeling

X10 met Crypto

997,-
9.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Zeer duidelijke uitleg
  • Geschikt voor beginners
  • Gemaakt door 2 experts

Nadelen

  • De prijs kan voor sommigen een probleem zijn
  • Soms investeert men hoge bedragen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie